SE TILBUD [FRI FRAKT OVER 3000*]

Sigma 85mm f/1.4 DG DN ART Sony FE Lyssterkt portrettobjektiv til Sony FE Sigma 85mm f/1.4 DG DN ART Sony FE Lyssterkt portrettobjektiv til Sony FE Sigma 85mm f/1.4 DG DN ART Sony FE Lyssterkt portrettobjektiv til Sony FE

Sigma 85mm f/1.4 DG DN ART Sony FE

Lyssterkt portrettobjektiv til Sony FE

Varenr: 129950
13 190,-
-+
Bestilles ved ordre
BeskrivelseTilbehørAlternativer
Beskrivelse

 

Lyssterkt portrettobjektiv til Sony FE

Dette er objektivet for deg som vil ha et kompakt portrettobjektiv med fantastiske resultater. Med en brennvidde på 85mm og blender på f/1,4 får du et objektiv som er helt optimalt for effektive bilder med en vakker bokeh.

Fordeler

  • 85mm - optimal brennvidde for portretter
  • Lyssterkt med vakker bokeh takket være sine 11 blenderlameller
  • Rask og presis autofokus
  • 15 høykvalitets glasselementer i 11 grupper
  • De optiske elementene motvirker kormatisk abberasjon
  • Kompakt design på bare 9,4cm 

Optimal portrettbrennvidde

Skal du fotografere portretter? Eller kanskje et bryllup? 85mm har lenge klassifisert seg som den optimale brennvidden for å fotografere menneskerl. Med f/1,4 får du også en veldig fin separasjon mellom objektiet ditt og bakgrunnen, også kalt bokeh. Takket være sin lave vekt og sitt kompakte design er den også veldig liten i forhold til øvrige 85mm på markedet. Helt perfekt for ditt neste fotoeventyr.

 

Sigma ART

Alle Sigmas ovjektiver i ART-serien er bygget for å levere høy optisk ytelse og fantastiske resultater. Denne 85mm er intet unntakt. I objektivet finner du 15 glasselementer av ypperlig kvalitet, som sammen hjelper deg å ta det perfekte bildet.

Tilbehør
Alternativer