SE TILBUD [FRI FRAKT OVER 3000*]

Sigma FP L -med elektronisk søker EVF-11 fullformat, 61 MP, lite og lett Sigma FP L -med elektronisk søker EVF-11 fullformat, 61 MP, lite og lett Sigma FP L -med elektronisk søker EVF-11 fullformat, 61 MP, lite og lett Sigma FP L -med elektronisk søker EVF-11 fullformat, 61 MP, lite og lett Sigma FP L -med elektronisk søker EVF-11 fullformat, 61 MP, lite og lett

Sigma FP L -med elektronisk søker EVF-11

fullformat, 61 MP, lite og lett

Varenr: 132577
33 490,-
-+
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.
Bestilles ved ordre
Beskrivelse
Beskrivelse

 Verdens minste og letteste * digitale speilløse fullformatkamera. Utstyrt med en full-frame Bayer-sensor med ca. 61 effektive megapiksler. Takket være denne 61MP bildesensoren har SIGMA fp L en enestående oppløsning, samtidig som den følger SIGMA fps utviklingskonsept; verdens minste og letteste fullrammekamera, sømløs STILL / CINE-knapp og svært fleksibel og skalerbar.

Med en utmerket crop-zoom som utnytter det høye antallet megapiksler, gir den brukerne nivåer av bildekvalitet og kreativ plass som bare er mulig med ultrahøyt antall piksler. Den kommer også med en rekke nye funksjoner og tilbehør som gjør fotografering mer brukervennlig, inkludert hybrid fokus (AF) som kombinerer kontrast og fasemåling, og USB-ladning mens kameraet er på.

En ny, ekstern elektronisk søker, EVF-11, vil følge med i denne pakken.

SIGMA fp L drar full nytte av den høye oppløsningen, og gir verdens minste og letteste fullformat kamera en boost. Med den nye SIGMA fp L gir SIGMA deg et nytt alternativ i fp-serien, med muligheten til å ta bilder med akkurat de funksjonene du virkelig trenger - ingenting mer, intet mindre.

* I mars 2021, av SIGMA

 

61 megapiksler. Den høyeste oppløsningen presentert av SIGMA.

SIGMA fp L har en Bayer-sensor med omtrent 61 effektive megapiksler, høyere enn noe annet SIGMA-kamera. I tillegg til bilder med fine detaljer, kan fp L lage bilder som har høy oppløsning og fargerike farger. Takket være ultrahøyt antall piksler og SIGMA sin erfaring med å utvikle kameraer med Foveon-sensor, har den både eksepsjonell oppløsningskraft og fargenyanser på grunn av den unike naturen til X3-sensoren. SIGMA fp L bruker også et lowpass-filter for å redusere moiré til et svært minimalt nivå.

Crop-zoom

Med et høyt antall piksler tåler bilder ekstrem zooming eller beskjæring, noe som fungerer i både STILL- og CINE-modus. Takket være megapikslene kan fp L ta opp i full HD-kvalitet selv med maksimal 5x zoom. Dette gjøres enkelt ved å beskjære uten digital forbedring, uten at det går ut over bildekvaliteten. For å bruke den på en mer intuitiv måte, kan du zoome ved å bruke LCD-skjermen.

Hybrid autofokus

I tillegg til en veldig presis kontrast-autofokus, har SIGMA fp L også en rask fasemåling-autofokus. Denne hybrid AF gir jevn autofokus med høy presisjon, rask og utmerket for sporing av et motiv i bevegelse, enten brukeren tar stillbilder eller video.

Ubegrenset strømforsyning

SIGMA fp L støtter USB-ladning mens kameraet er på. Du kan ta bilder uten avbrudd mens du lader kameraet med en strømbank. Dette betyr at du kan bruke den i lang tid, uten å måtte bekymre deg for at batteriet lades ut.

Webkamera

Å bruke fp L som et webkamera er veldig raskt og enkelt! Når du bruker det som et webkamera, kobler du bare fp L til en datamaskin via USB, og det fungerer som en lyd- og videoenhet mens kameraet mottar strøm fra datamaskinen.

Director’s Viewfinder

Et viktig verktøy for en filmregissør som simulerer bildeutsnitt fra kameraer til filmproduksjon*.

*Vil være tilgjengelig for SIGMA fp via fastvareoppdatering planlagt senere.