SE TILBUD [FRI FRAKT OVER 3000*]

Sony a6400 med 16-50mm objektiv Nyskapning for å gjøre deg mer kreativ Sony a6400 med 16-50mm objektiv Nyskapning for å gjøre deg mer kreativ Sony a6400 med 16-50mm objektiv Nyskapning for å gjøre deg mer kreativ Sony a6400 med 16-50mm objektiv Nyskapning for å gjøre deg mer kreativ Sony a6400 med 16-50mm objektiv Nyskapning for å gjøre deg mer kreativ Sony a6400 med 16-50mm objektiv Nyskapning for å gjøre deg mer kreativ Sony a6400 med 16-50mm objektiv Nyskapning for å gjøre deg mer kreativ Sony a6400 med 16-50mm objektiv Nyskapning for å gjøre deg mer kreativ Sony a6400 med 16-50mm objektiv Nyskapning for å gjøre deg mer kreativ Sony a6400 med 16-50mm objektiv Nyskapning for å gjøre deg mer kreativ Sony a6400 med 16-50mm objektiv Nyskapning for å gjøre deg mer kreativ Sony a6400 med 16-50mm objektiv Nyskapning for å gjøre deg mer kreativ

Sony a6400 med 16-50mm objektiv

Nyskapning for å gjøre deg mer kreativ

Varenr: 125264
12 589,-
-+
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.
Bestilles ved ordre
BeskrivelseTilbehørAlternativer
Beskrivelse

Selv om kameraet er kompakt og lett, gir a6400 enestående ytelse og en rekke funksjoner du hadde forventet å se i en fullformatmodell. Uansett om du tar stillbilder eller opptak, kreative komposisjoner eller selfier i hverdagen, kommer du til å få nydelige bilder som du vil ønske å dele på farten.

 

Rask kontinuerlig fotografering med AF/AE på opptil 11 bps3

Aldri gå glipp av et øyeblikk av handlingen med den raske interne behandlingen og bufferminne med større kapasitet. Fotografer med opptil 11 bps3 med After-view eller 8 bps3 for Live-view med minimal skjermforsinkelse, og ta opptil rundt 116 bilder i JPEG (Standard) eller 46 bilder i komprimert RAW-format i én serie.4

Stille, kontinuerlig fotografering på opptil 8 bps5

Når det må være helt stille, som når du fotograferer en live konsert, gir stille fotografering uten lukkerstøy fotografering på opptil 8 bps5 med AF-/AE-sporing, selv i AF-C-modus med øye-AF i sanntid, eller med sanntidssporing, som utvider alternativene for fotografering.

 

Nøyaktig øyegjenkjennelse

Forbedret øye-AF i sanntid6 gjenkjenner alltid menneskeansikt og fokuserer nøyaktig på en persons øyne. Det er ikke nødvendig med spesialinnstillinger – bare trykk på lukkerknappen.

Vedvarende øyesporing

Når AF-C er satt opp, holder øye-AF i sanntid6 et stabilt fokus på et motiv i bevegelse, selv når en del av ansiktet er skjult, ansiktet er i motlys eller motiver ser ned. 

 

 

Velg motivets venstre eller høyre øye

Nå kan du velge venstre øye, høyre øye eller auto fra menyen på forhånd, noe som gjør at du kan bruke mer tid på komposisjonen. De valgene kan tilordnes til egendefinerte knapper, som gjør at du raskt kan bytte mellom valg midt i fotograferingen. 

 


En ny gjenkjennende algoritme fanger inn bevegende motiver

En nylig utviklet motivgjenkjennende algoritme behandler rominformasjon basert på farger, motivavstand (dybde), mønster (lysstyrke) og ansikts- og øyeinformasjon i rask hastighet i sanntid.

Sømløse overføringer fra kropp til ansikt og øyesporing

Når du fotograferer en person på lang avstand i bevegelse, fanger sporingssystemet hele kroppen, og fokusområdet vil sømløst endre mellom ansiktet og øynene ut fra motivets tilstand. 

Simpelthen berør og spor

Når berøringssporing er aktivert i menyen, velger du motivet simpelthen ved å berøre skjermen. Kameraet begynner å autospore motivet for enten stillbilder eller filmer.

En 24,2 megapikslers sensor8 og forbedret bildebehandlingsmotor

APS-C-sensoren har kobberledninger og forbedret kretsbehandling som bidrar til å fange lyset mer effektivt. Sammen med bildebehandlingsmotoren hjelper dette med å gi utmerket bildeoppløsning og mer naturlig gjengivelse av teksturer.

Renere bilder, selv i dempet lys

Forbedret støydemping har ført til renere bildekvalitet, selv i mørke områder hvor fotografering med høy følsomhet kreves. ISO-følsomheten har økt til maksimalt ISO 32 000 (med utvidet ISO-følsomhet på maksimum ISO 102 400 for stillbilder). Støydempingen er spesielt effektiv i det ofte brukte følsomhetsområdet fra medium til høyt.

Kreativ videoproduksjon

a6400 med full pikselavlesning uten at piksler slås sammen, gir videoopptak med 4K-oppløsning til HDR (HLG)1og S-Log-/S-Gamut-alternativer9 og raske og sakte videoopptak10, er spekket med avanserte funksjoner for å gi flere kreative muligheter ved filmopptak.

Lag videoer med tidsintervall

Nyinnført intervallfotografering, som er kontinuerlig fotografering med en pause på 1–60 sekunder mellom stillbilder, kan gjøres med kameraet. Dette kan brukes til å lage videoer med tidsintervall12 på en PC via Viewer-appen fra datamaskinappen for Imaging Edge™.

Vlogg med nyttige funksjoner

Hvis du filmer vlogger, er LCD-en som kan vippes 180 grader, nyttig til å ramme inn bilder. For lydopptak er det, i tillegg til den eksterne mikrofonkontakten, også en valgfri XLR-adapter (kjøpes separat) for å tilrettelegge for profesjonelle mikrofoner for å gi deg bedre lydkvalitet.

 

Dra fordel av diverse videofunksjoner

Sakte film (opptil 5x) og rask film (opptil 60x)10 kan tas opp med kameraet uten etterbehandling på en PC. Det er også mulig å bruke 120 bps rask fotografering13 av Full HD-video for å lage sakte film av høy kvalitet i etterbehandling. Proxy-videoopptak gjør det lettere å redigere og forhåndsvise, og bilder fra video lar deg hente ut stillbilder fra filmopptak.

 

En høyoppløselig LCD-skjerm med nyttige berøringsskjermfunksjoner

LCD-skjerm av 3.0-typen som kan vippes opptil 180 grader, gjør mer enn å bare vise motivet for deg. Den gir deg rask betjening av en rekke av kameraets funksjoner med diverse intuitive berøringer.

Berøringsplaten gir enkle fokusområdevalg

Berøringsplatefunksjonen gjør at du kan bevege den gjeldende fokusposisjonen mens du ser gjennom søkeren. Bare dra fingeren over skjermen til du har funnet punktet du ønsker å fokusere på.

Berøringsfokus og berøringslukker

Når du vil skifte fokus, selv til utkanten av rammen, gjør berøringsfokuset det med én berøring på skjermen. Med berøringslukkeren kan du angi fokuset og utløse lukkeren med en enkel berøring.

Berøringssporing skrur på sanntidssporing

Med berøringssporingsfunksjonen kan du simpelthen berøre skjermen for å aktivere sanntidssporing for enten stillbilder eller filmer. Kameraet låser seg umiddelbart på målmotivet og holder det i konstant fokus.

 

 

 

Tilbehør
Alternativer