SE TILBUD [FRI FRAKT OVER 3000*]

Sony FE 600mm f/4 GM OSS Rask autofokus, G Master oppløsning Sony FE 600mm f/4 GM OSS Rask autofokus, G Master oppløsning

Sony FE 600mm f/4 GM OSS

Rask autofokus, G Master oppløsning

Varenr: 126309
169 990,-
-+
Bestilles ved ordre
BeskrivelseTilbehørAlternativer
Beskrivelse

600 mm F4 G Master-supertelefotoobjektiv

Rask autofokus, enestående G Master-oppløsning og flott bokeh i et lett og godt balansert mobilt objektiv. De originale XA-objektivene og XD-motorene fra Sony bidrar til god optisk og mekanisk ytelse, noe som gjør det mulig å fange inn dynamiske og iøynefallende bilder på lang avstand. Perfekt til sports-, nyhets- og naturfotografi.

 

XD-motorer for raskt, presist og stødig AF

To lineære XD-motorer (ekstremt dynamiske) gir rask og presis AF og pålitelig sporing. Med SEL600F40GM får du det beste ut av moderne kamerahus med nøyaktig fokus på motiver i idretts- og naturbilder. En kontrollalgoritme som har blitt spesialutviklet for disse motorene, bidrar til rask posisjonering av den store fokusgruppen med svært lite forsinkelse og vibrasjon.

 

Nytt stort XA-element gir enestående oppløsning og bokeh

Det nøyaktige optiske G Master-designet har tre fluorittelementer som reduserer kromatisk aberrasjon, som kan være et problem på telefotoobjektiv. Det har også et stort XA-element (ekstremt asfærisk) som fjerner løkringbokeh. Hvert objektiv har blitt kalibrert for å oppnå den ideelle balansen mellom oppløsning og bokeh. 1.4x- og 2.0x-telekonvertere1 med XA-elementer kan også fås som tilleggsutstyr.

 

Enestående mobilitet – den letteste i sin klasse2

Vekten på 3040 gram, med stativfestet, gjør at dette objektivet er balansert med kompakte, lette kamerahus av E-typen, noe som gir deg enkel betjening og kontroll. Du kan også panorere jevnt og presist håndholdt eller ved å montere et ettbensstativ.

 

Pålitelighet og holdbarhet i utfordrende forhold

Utførelsen tåler støv og fuktighet3 og gir påliteligheten som trengs under utendørsbruk i utfordrende forhold. Objektivets elementer foran har et fluorittbelegg som er motstandsdyktig mot vann, olje og annen forurensning. En robust magnesiumlegering har blitt brukt på objektivrøret, stativfestet og viktige innvendige rørkomponenter for maksimal robusthet og holdbarhet.

 

Avanserte funksjoner som støtter profesjonelle behov

Når FULL TIME DMF-bryteren er på, aktiveres manuell fokus automatisk når fokusringen brukes, selv i AF-C-modus. Den innebygde optiske SteadyShot-bildestabiliseringen har MODE 2 som kan brukes til å panorere, og MODE 3 som kan brukes til dynamiske idretts- og naturbilder. MODE 3 gjør også søkeren mer stabil for enkel bildeinnramming.

 

  • Minste fokusavstand 4,5 m
  • Største forstørrelsesforhold (x) 0,14
  • Filterdiameter (mm) 40,5
  • Vekt 3040 gr

 

 

Tilbehør
Alternativer