SE TILBUD HER - FRI FRAKT OVER 1000,-*

78658 78658 78658

Sony A7R IV kamerahus

Fullformat med 61MP og 4K-video

Varenr: 126715
39 988,-
-+
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.
4 på lager nett & butikk
BeskrivelseTilbehørAlternativer
Beskrivelse

A7R IV lar deg ta høyoppløste bilder på 61 MP med rask seriebildeopptak med 10 bilder per sekund. A7R III er et veldig allsidig kamera som takler de fleste ulike fotooppdrag med sin raske autofokus for situasjoner med mye bevegelser i bildet samt pixel shift for bedre bildekvalitet ved rolige motiv. Kamera kan også filme i 4K med full avlesning fra bildesensoren med støtte for S-Log3 og Hybrid Log-Gamma.

Den nyeste bildebehandlingsmotoren
Den nyeste BIONZ X-bildebehandlingsmotoren fungerer i kombinasjon med frontmontert LSI for å maksimere høyoppløselig sensorytelse samtidig som den oppnår opptil 15-trinns dynamisk rekkevidde ved lav ISO-følsomhet.

61,0 MP1 fullformats bakbelyst CMOS-sensor
Den nyutviklede Exmor R CMOS-bildesensoren har usammenlignbar høy oppløsning. Bakbelyst design gir høy følsomhet og lav støy til tross for den ekstremt høye pikselverdien på 61,0 MP.

Stort standard ISO-område på 100–32 000
Uansett økt pikselverdi leverer a7R IV den høyeste standarden av ISO 32000 og reduserer støy i de lave og midtre følsomhetsområdene for å oppnå høykvalitetsbilder.

Femakset bildestabilisering i huset
Algoritmen for femakset bildestabilisering er optimert for å maksimere ytelsen til den høyoppløselige 61,0 megapiksel1 bildesensoren. Denne støtter håndholdt fotografering med pålitelighet like effektiv som 5,5-trinns høyere lukkerhastighet.

Fotografér i komplett stillhet
Stillegående fotografering gir ikke bare en fordel i situasjoner hvor stillhet kreves, men unngår også vibrasjoner som kan forårsake uskarphet. Vibrasjonsfri lukker maksimerer den ekstremt høye a7R IV-oppløsningen for skarpe og klare bilder.

UXGA OLED Tru-Finder med 5,76 millioner punkter
Denne elektroniske søkeren med 5,76 millioner punkter gjengir fine detaljer med omtrent 1,6 ganger høyere oppløsning enn a7R III. Velg kvalitetsmodusen høy for høy presisjon, men likevel naturlig realisme. Den reduserer også moaré og ujevnheter for bedre konsentrasjon. Jevne bilder med 120/100 bps gjør det enkelt å spore motiver i bevegelse.

Den høyeste bildetakingshastigheten i sin klasse
Uansett imponerende bildeoppløsning opprettholder a7R IV sin bildetakingshastighet på opptil 10 bps med en mekanisk lukker (opptil 8 bps i kontinuerlig Live View-fotograferingsmodus)7. Dette gjør at du kan fange avgjørende øyeblikk med små detaljer som kun er mulig takket være bildetakingsfunksjonen med høy oppløsning på 61,0 MP.

Nyttig 26,2 MP med APS-C-beskjæring
Med ekstraordinær bildeoppløsning får du mer bemerkelsesverdige bilder med høy oppløsning på omtrent 26,2 megapiksler, selv etter å ha beskåret et fullformats bilde ned til APS-C-størrelse. Dette betyr at a7R IV kan hjelpe deg med å bruke fotografering med 61,0-megapiksler i fullformat, for eksempel til fuglefotografering, som ofte krever beskjæring for å forstørre bilder.

Bred AF-dekning
Ny bildesensor gir god AF-dekning over et stort område med 567 fasegjenkjennende AF-punkter (ca. 99,7 % høyde og 74,0 % bredde). 425-punkters kontrastgjenkjennende autofokus støtter presisjonsfokusering.

Rask autofokus til tross for høyere oppløsning
Takket være responsforbedret rask hybrid AF, og til tross for håndtering av store data, leverer a7R IV hurtig autofokus selv under svake lysforhold, med en imponerende evne til å fange et innsiktet motiv.
Flere AF-punkter, større dekning med AF-sensoren og forbedret AF-algoritme har ytterligere forbedret motivsporingen for konsekvent bildetaking, selv av komplekse eller plutselige bevegelser.
Avanserte AF-algoritmer bidrar til AF-presisjon i lysforhold så lave som EV-38. Alternativet for fokusprioritet i forsterkerenheten er for mer nøyaktig fokus i lite lys og når forsterkerenheten redusere

Stol på smart AI-basert sporing i sanntid
AI-basert sporing i sanntid11 er en ny egenskap som gjør det mye lettere å ta vanskelige bilder. Bare finn et motiv og trykk lukkerknappen halvveis ned, og stol på at kameraet sporer motivet helt stødig. a7R IV med ansikts-/øyeprioritet i AF-funksjonen sporer sømløst mål mellom ansikt og øye når motivet er en person.

AF på øye i sanntid, med sporing av dyreøyne for økt suksess
Takket være en forbedret algoritme støtter a7R IV nå sporing av dyreøyne i tillegg til menneskeøyne12, noe som muliggjør rask, presis og automatisk deteksjon og sporing. Denne støtten for dyreøyne gjør det mye lettere å ta bilder av dyr i naturen eller kjæledyr hjemme i situasjoner hvor det kommer en hindring inn i synsfeltet eller kameraets horisontale/vertikale retning endres ofte13.

Stødig AF-sporing for imponerende videoer

Oppfyller de strenge kravene til autofokus i 4K-videoer med forbedret rask hybrid AF. Du får høy hastighet, presisjon og sporingsytelse for jevnt, stabilt AF-videoopptak. Juster følsomheten på AF-sporingen for stødig fokus.
AF på øye i sanntid støtter videoopptak ved å registrere motivets øyne og fortsette å spore ett øye. Siden a7R IV holder det øyet i fokus, kan du konsentrere deg om komposisjon.
Når du tar opp videoer, trykker du på et motiv på LCD-skjermen. a7R IV begynner å fokusere og følger med berøringssporing. Hvis a7R IV oppdager et menneskeøye, aktiveres AF på øye i sanntid og sporer det.

Doble mediespor som begge støtter UHS-II
Både SPOR 1 og SPOR 2 er kompatible med UHS-I og UHS-II for rask skriving av store mengder data. a7R IV kan ta opp samtidig eller gjøre reléopptak, skille RAW-/JPEG-filer og stillbilder/videoer og kopiere data mellom kort.

Tilbehør
OBS! Denne utgaven kan kun kjøpes sammen med kamera Kjøp Capture One når du kjøper kamera og få 1376,- i rabatt! Kjøper du kamerahus eller kit får du muligheten til å sikre deg Capture One til  kun 2199,-! Last ned 30 dagers gratis prøveversjon av Capture One her Capture One er designet med og for profesjonelle fotografer. Det gjør at programmet fokuserer på en rask og effektiv arbeidsflyt. Ved å utnytte maskinenes prosesseringskraft best mulig sikrer...
2 119,-
20+
Superraskt minnekort for videoopptak og fotografering i høyoppløsning. Overføringshastighet på opptil 300MB/s. UHS klasse tre (U3.)
1 699,-
4
Raskt, skarpt og ekstremt lysterkt objektiv Sigma 35mm f/1,2 DG DN Art er det første objektivet fra Sigma med blenderåpning på f/1,2 og autofokus. Dette innebærer at du får et ekstremt lyssterkt objektiv med en brennvidde som egner seg til landskapsfoto, sosiale sammenhang, bryllup, matfotografering, street- og gatefotografering, portrett med miljø og mange andre situasjoner. Den store blenderen gir deg veldig kort dybdeskarphet og en lekker diffus bakgrunnskarphet. Fordeler
15 499,-
1
Sigma 85mm f/1.4 DG HSM Art Sigma 85mm f/1,4 DG HSM Art leverer det aller ypperste av bildekvalitet, og er kanskje et av de optisk beste objektivene tilgjengelig på markedet i dag. Det er designet for dagens og framtidens ekstremt høyoppløste kameraer. Objektivet er konstruert for fullformatkameraer men passer naturligvis også på APS-C. Med en stor blenderåpning på f/1,4, som gir en nydelig bokeh, passer dette objektivet spesielt godt til portretter. Optisk ytelse uten...
11 999,-
G Master-ytelse og en vidvinkelzoom på F2.8 16–35 mm gir en rekke muligheter til å fange inn motiver på nye, kreative måter. Dette objektivet gir deg en jevn, god oppløsning fra hjørne til hjørne og vakker bakgrunnsbokeh akkurat når du trenger det, uansett zoominnstilling eller fokusavstand. Et kompakt og lett design gjør at det kan brukes til aktiv fotografering. En kompromissløs optisk design gir svært god oppløsning og kontrast fra hjørne til hjørne til fotografering av...
26 489,-
2
Du får en design og teknologi uten kompromiss i et nytt zoomobjektiv med konstant blenderåpning på F2,8, som får mest mulig ut av gjeldende og fremtidige høyoppløselige kamerahus. Et XA-element (ekstremt asfærisk) med enestående overflatepresisjon fungerer med ED-elementer for imponerende oppløsning, slik at du kan ta bilder med fantastisk tekstur og detaljnivå. Konstante eksponeringsinnstillinger i hele zoomerekkevidden for svært høy bildekvalitet med jevn ytelse i lite lys eller...
24 468,-
2
Telezoom med konstant blenderåpning på F2,8 og G Master-design og -teknologi som gir uovertruffen gjengivelse, lynrask AF og enestående bildestabilisering. Et XA-element (ekstremt asfærisk) med en overflatepresisjon på 0,01 mikrometer bidrar til en oppløsning som tidligere var uoppnåelig, og vakker bokeh for ubegrenset fotograferingspotensiale.Fire ED- og to Super ED-glasselementer demper kromatisk aberrasjon og gir maksimal oppløsning og naturlige farger uten regnbueeffekten – på ethvert...
26 485,-
1
Plastbeskyttelse slik at du unngår skraper og riper på skjermen. Passer til: Sony A7R III Sony A7 Sony A9 A7 II A7R II A7S II RX10 M1,M2,M3, M4 RX100 M1,M2,M3,M4,M5
399,-
2
Sony Premium Services sikrer det utvidet garanti og beskyttelse for dine Sony-produkter! Du får utvidet normal garanti til 5 år samtidig som du får dekket skader forårsaket av ulykker eller uhell! Gjelder Sony videokamera (ikke Pro), kompaktkamera, systemkamera og objektiver Garantien knyttes til ett produkt via serienummer. Du må registrere produktet du ønsker dekket. Registrering må skje innen 30 dager fra kjøp Dekker mekaniske eller elektriske feil samt skade...
1 745,-
5
Enkel betjening i vertikal stilling VG-C4EM har nesten de samme betjeningskontrollene som på kamerahuset. Plasseringen, størrelsen og formen på knappene er optimalisert med det samme materialet som brukes på a7R IV-huset. Som et resultat av dette føles funksjonen, plasseringen og bruken akkurat som kontrollene på kamerahuset når kameraet holdes vertikalt. Godt og sikkert grep Grepets geniale design gjør at du holde det godt i hånden. Det vertikale grepet gjør at du kan ta bilder
4 599,-
1
Alternativer
EOS 5D Mark IV - det nyeste tilskuddet i den legendariske EOS 5D-serien, designet for fotografer på iherdig jakt etter det perfekte bildet. EOS 5D-serien er kjent for å gi brukerne mulighet til å formidle de historiene de vil, og mange spesielle øyeblikk i historien er fanget med kameraer i denne serien. EOS 5D Mark IV tar over stafettpinnen fra EOS 5D Mark III og er Canons mest allsidige EOS-modell hittil, utviklet basert på førstehånds...
25 989,-
4
Vår samarbeidspartner Roy Mangersnes har vært ute i felten og testet nye D850. Felttesten finner du her . Når det er mulig å jobbe med den ultimate kombinasjonen av oppløsning, hastighet og lysfølsomhet, skapes det ikke bare utrolige resultater. Bildene blir mesterverk. Den raske FX-format bildebrikken som sitter i D850 har en ekstremt høy effektiv oppløsning på 45,7 megapiksler og leverer filer på 45,4 megapiksler...
31 795,-
1
Nikon Z 50 er det første speilløse kameraet i Z-serien i DX-format (APS-C størrelse sensor). Utstyrt med en stor 20,9 MP bildebrikke i DX-format, tar Z 50 de optiske fordelene med Nikons speilløse kamerasystem inn i et solid og kompakt DX-kamerahus. Funksjoner som er hentet fra de anerkjente Nikon Z 7- og Z 6-kameraene inkluderer den vide Nikon Z-fatningen og det lyssterke, omfattende Hybrid AF (autofokus)-systemet. Z 50 har i tillegg en skarp elektronisk søker, en vippbar berøringsskjerm...
Fra 9 490,-
3
Nikon Z 50 er det første speilløse kameraet i Z-serien i DX-format (APS-C størrelse sensor). Utstyrt med en stor 20,9 MP bildebrikke i DX-format, tar Z 50 de optiske fordelene med Nikons speilløse kamerasystem inn i et solid og kompakt DX-kamerahus. Funksjoner som er hentet fra de anerkjente Nikon Z 7- og Z 6-kameraene inkluderer den vide Nikon Z-fatningen og det lyssterke, omfattende Hybrid AF (autofokus)-systemet. Z 50 har i tillegg en skarp elektronisk søker, en vippbar berøringsskjerm...
13 290,-
3
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.