SE KAMPANJER🌞FRI FRAKT OVER 1000*

82977 82977

Sony CFexpress 512 GB

Les 1700 MB/s, Skriv 1480 MB/s

Varenr: 128164
11 999,-
-+
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.
Bestilles ved ordre (ca 9 dager)
Beskrivelse
Beskrivelse

Uendelig raskt, uansett hvor du drar

Bli raskere med det nye CFexpress-minnekortet

Med utrolige hastigheter på opptil 1700 MB/sek1 (lese) og 1480 MB/sek1 (skrive) støtter dette minnekortet avanserte kameraer og videokameraers fremtidige utvikling. CFexpress-minnekort fra Sony er laget for profesjonelle fotografer, videografer og entusiaster som vil forbedre arbeidsflyten med uovertruffen hastighet og eksepsjonell pålitelighet. 

Kameramann som filmer handling med raske bevegelser

Konstruert for utrolige hastigheter

Om du tar høyoppløselige bilder med digitale speilrefleks- / speilløse kameraer eller video med høy bithastighet med et profesjonelt videokamera, har dette kortet farten du trenger. Gjør deg klar for den høye hastigheten til fremtidens avanserte kameraer og videokameraer.

CFexpress-kort i et tøft miljø

Svært robuste

Robust utforming med overlegen styrke som er mer enn tre ganger sterkere enn CFexpress-standarden. Robustheten er testet med en kraft på 70 newton. Tåler fall fra opptil fem meter, ekstreme temperaturer, røntgenstråler og statisk elektrisitet og intensivt UV-sollys og er klar for de mest utfordrende omgivelsene.

Jobb raskere, og bli mer produktiv

CFexpress-minnekortene er en naturlig utvikling av XQD®- og CFAST®-standardene og gir profesjonelle fotografer nye muligheter. Siden dette minnekortet håndterer filer med høy oppløsning og opptak i høy hastighet i et lite og robust format, passer det perfekt for dem som vil jobbe raskere og øke produktiviteten for å få mer tid til kreative oppgaver.

Opptak av seriebilder med høy oppløsning

Rask fotografering

Med skrivehastigheter på opptil 1480 MB/s er dette et av de raskeste minnekortene som finnes. Det er ideelt for ukomprimert kontinuerlig RAW-fotografering av raske motiver som motorsport og dyreliv.

Opptak av video med høy bithastighet

Videoopptak av høy kvalitet

CFexpress muliggjør stabilt videoopptak med høy bithastighet med 4K-oppløsning og oppover, noe som gjør det til en naturlig partner for avanserte videokameraer.

Overfør data raskt fra et videokamera til en PC med kortet

Svært effektiv arbeidsflyt

Overfør og ta sikkerhetskopi av store datamengder til en PC raskere enn noen gang med kortleseren MRW-G1, som grupper med høyoppløselige bilder eller videoer med høy bithastighet. Det gir deg mer tid til å retusjere og redigere innholdet.

Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.