SE TILBUD [FRI FRAKT OVER 3000*]

Sony GP-VPT2BT wireless BT shooting grip Grep, trådløs bluetooth-fjernkontroll Sony GP-VPT2BT wireless BT shooting grip Grep, trådløs bluetooth-fjernkontroll Sony GP-VPT2BT wireless BT shooting grip Grep, trådløs bluetooth-fjernkontroll Sony GP-VPT2BT wireless BT shooting grip Grep, trådløs bluetooth-fjernkontroll

Sony GP-VPT2BT wireless BT shooting grip

Grep, trådløs bluetooth-fjernkontroll

Varenr: 128220
2 195,-
-+
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.
1 stk på lager på nett og i butikk
Beskrivelse
Beskrivelse

Trådløs BLUETOOTH®-fjernkontroll

Når et kompatibelt kamera er montert, kan fjernkontrollene for stillbilder og videoopptak betjenes mens grepet holdes på vanlig måte, uten å trykke på kameraet. En funksjon som er tilordnet til kameraets C1-knapp, kan også hentes frem via fjernkontrollgrepets C1-knapp.

Du trenger ingen kabler

Den trådløse Bluetooth®-kommunikasjonen gjør at du ikke trenger noen kabler for å overføre kontrollsignaler fra grepet til kameraet. Bare knips i vei uten kabler som kommer i veien.

Tåler støv og fuktighet

I tillegg til et grepdesign som holder støv og fukt ute, gjør fraværet av kabler at kameraets kontaktdeksler kan holdes lukket. Dette sikrer maksimal støv- og fuktbestandighet2.

Profilert for komfort

Grepet har blitt nøye utformet for optimal stabilitet og komfort, uansett om det er festet til et kompaktkamera eller et speilløst kamera med utskiftbart objektiv. Fjernkontrollknappene er lett tilgjengelige når du holder grepet, og gir enkel, intuitiv betjening.

Raske og enkle retningsendringer

Posisjoner kameraet raskt og enkelt for motiv- eller selfiestillbilder og videoer. Få bedre sjanser til å ta et godt bilde, selv når du tar stillbilder eller tar opp videoer uten assistanse. Grepets enkle vinkeljustering og 90° låste posisjoner gjør det også mulig å ta bilder vertikalt med optimal stabilitet.

Fleksibel vippefunksjon

En rask vippefunksjon gjør det enkelt å få den ideelle kameravinkelen for en rekke ulike motiver og visningsvinkler. Uansett om du tar selfier eller bilder av motiver, gjør vippefunksjonen at du kan ta dem uten å måtte innta ubehagelige stillinger.

Det er også et stativ

Spre grepets integrerte ben, så blir det et praktisk og stabilt stativ, slik at du kan ha begge hendene fri til vlogging, med mer3.