SE TILBUD [FRI FRAKT OVER 3000*]

Sony A7C kompakt fullformatkamera 4k video, rask autofokus, lett Sony A7C kompakt fullformatkamera 4k video, rask autofokus, lett Sony A7C kompakt fullformatkamera 4k video, rask autofokus, lett Sony A7C kompakt fullformatkamera 4k video, rask autofokus, lett Sony A7C kompakt fullformatkamera 4k video, rask autofokus, lett Sony A7C kompakt fullformatkamera 4k video, rask autofokus, lett Sony A7C kompakt fullformatkamera 4k video, rask autofokus, lett

Sony A7C kompakt fullformatkamera

4k video, rask autofokus, lett

Varenr: 130299
19 990,-
-+
1 stk på lager på nett og i butikk
BeskrivelseTilbehørAlternativer
Beskrivelse

Kraftig ytelse og usedvanlig bildekvalitet

Til tross for at kamerahuset er lite, lett og  kompakt, sørger a7C for spektakulær bildekvalitet på både stillbilder og videoer som man forventer fra et fullformatkamera. Rask og stødig AF, hurtig kontinuerlig fotografering og en praktisk vribar LCD-skjerm hjelper deg med å fange øyeblikkene til enhver tid. 

 

Fullformatbilder i et kompakt hus

Større sensorer lager bedre bilder, og fullformatsensoren til a7C er mye større enn sensorene i smarttelefoner, kompakte digitalkameraer og APS-C-kamera med utskiftbare objektiver i tilsvarende størrelse. Det økte lysinntaket som følge av den større sensoren, legger grunnlag for bilder av profesjonell kvalitet med mindre støy og flere detaljer i skygger og overeksponerte områder.

 

Kompakt størrelse, enkel i bruk

a7C ble laget for å være kompakt, lett og bærbar uten å gå på kompromiss med ytelsen til et ekte fullformatkamera. Målet ble nådd ved å utvikle nye mekaniske komponenter, deriblant en plassbesparende lukker og optisk stabiliseringsenhet, samt forbedringer i layout og konstruksjon. 

 Dra full nytte av fullformatet

Sensoren med full bilderamme i a7C gjør mer enn bare å fange mer lys. Takket være den større sensoren og pikselstørrelsen får man bedre bildedybde og dynamisk rekkevidde og flere detaljer. 

 

Fang alt det vakre i verden

Sensoren 24.2MP

Exmor R™ CMOS jobber sammen med BIONZ X™-motoren fra Sony for å skape en strålende fargegjengivelse og vid dynamisk rekkevidde med 15 stopp

og detaljene og jevne overganger i alle lysforhold på både stillbilder og videoer.

Fantastiske bilder, selv med rask lukkerhastighet og lite lys

Den store pikselstørrelsen på sensoren sørger for økt signal-/støyforhold for vakre bilder med flere detaljer i områdene med tekstur og skygge. Støyreduseringen er spesielt effektiv på middels og høy ISO-følsomhet som er nødvendig for raskt bevegende eller dårlig opplyste motiver. Standard ISO100-51200 kan utvides til ISO50-204800

 

Stol på uavbrutt fokussporing

AI-basert sporing i sanntid

og AF på øye i sanntid fra Sony

Pålitelig sporing av motiver betyr flere gode portretter. Som med tidligere modeller kan du sikte på motivet og trykke på den forhåndskonfigurerte utløserknappen halvveis inn for å starte AF på øye i sanntid. a7C har også en ny funksjon der du kan trykke på AF-ON-knappen for å aktivere sporing i sanntid selv om du ikke er i AF-C-modus, slik at du kan bruke sporing i sanntid med en gang. Fokuset holdes selv om ansiktet er delvis dekket eller om personen har på seg briller.

 

Dyreportretter i fullkomment fokus

AF på øye i sanntid for dyr. Sporer og fokuserer basert på dyrenes øyne

Det er mye enklere å ta gode stillbilder av kjæledyr og andre dyr med den moderne algoritmebaserte AF-en til Sony. Her får man rask, presis automatisk fokus og sporing av øynene til dyrene i stedet for nesetippen eller værhårene, og alt blir mye klarere – la kameraet ta styringen. Det fungerer uavhengig selv om det kommer noe i veien eller om kameraets horisontale eller vertikale orientering endres

 

 

Pålitelig håndholdte stillbilder og videoer

Zoom inn, ta nærbilder og fang nattmotiver.

Den optiske femaksede bildestabiliseringen til a7C kompenserer for fem typer kameraristing uten kvalitetstap. Også når du tar bilder uten en slingrebøyle eller i mørket. Disse typene er [1, 2] angulær risting (krenging og giring) som ofte forekommer med telefotoobjektiv, [3, 4] forskyvningsuskarpheter (X- og Y-akser) som er merkbar som forstørrelser, og [5] roterende risting (rulling på Z-aksen) som påvirker opptak om kvelden.

.

Bildekvalitet i fullformat for filmskapere

Det er enkelt å se på den vribare skjermen med sideåpning på a7C selv om man for eksempel har montert en mikrofon på, bruker slingrebøyle eller fotograferer fra ulike posisjoner. I tillegg kan du bruke favorittutstyret ditt med hodetelefon- og mikrofonkontakten. Den store batterikapasiteten gjør at du kan fotografere lenger. Alt i alt passer a7C perfekt for vloggere og andre filmskapere.

Tilbehør
Alternativer