SE TILBUD [FRI FRAKT OVER 3000*]

Sony FE 50mm f/1.2 GM Normal/portrettobjektiv med rå ytelse Sony FE 50mm f/1.2 GM Normal/portrettobjektiv med rå ytelse Sony FE 50mm f/1.2 GM Normal/portrettobjektiv med rå ytelse Sony FE 50mm f/1.2 GM Normal/portrettobjektiv med rå ytelse Sony FE 50mm f/1.2 GM Normal/portrettobjektiv med rå ytelse Sony FE 50mm f/1.2 GM Normal/portrettobjektiv med rå ytelse Sony FE 50mm f/1.2 GM Normal/portrettobjektiv med rå ytelse

Sony FE 50mm f/1.2 GM

Normal/portrettobjektiv med rå ytelse

Varenr: 132513
23 925,-
-+
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.
1 stk på lager på nett og i butikk
BeskrivelseAlternativer
Beskrivelse

Dette 50mm F1.2 G Master-primeobjektivet er en innholdsskapers drøm med en maksimal blenderåpning på F1.2 som ikke bare gjør at du kan fotografere i en rekke lysforhold, men som også gir deg en enestående kombinasjon av høy oppløsning, flott G Master-bokeh og rask autofokus. Det er også svært kompakt og lett, noe som gir deg ny kreativ frihet.

 

Kompromissløs G Master-oppløsning

Det kompakte, lette FE 50mm F1.2 GM er et ideelt valg for ivrige skapere. XA-elementene (ekstremt asfærisk) og andre avanserte teknologier oppnår enestående oppløsning og kontrast fra midten av bildet og helt ut til kantene. Antireflekterende nanobelegg II fra Sony reduserer gjenskinn og dobbeltkontur, og en flytende fokusmekanisme gir optimal skarphet ved alle fokuseringsavstander.

 

 

Jevn, raffinert G Master-bokeh

XA-elementer og omhyggelig kontroll av sfærisk aberrasjon på både design- og produksjonsstadiene bidrar til nydelig G Master-bokeh som virkelig får portretter og andre motiver til å skille seg ut, spesielt med den lave dybdeskarpheten ved objektivets maksimale F1.2-blenderåpning. En 11-bladers sirkulær blenderåpning bidrar til vakker, sirkulær bokeh.

 

 

Rask, presis og stillegående AF og sporing

Rask og presis autofokus oppnås selv med en svært lav 50mm F1.2-dybdeskarphet. Fire lineære XD-motorer (ekstremt dynamiske) gir mer drivkraft for å posisjonere de store, tunge fokusgruppene for rask, nøyaktig AF. Originale objektiver av E-typen fra Sony sikrer at du får den beste ytelsen fra kamerahus av E-typen, både for stillbilder og videoer.

 

 

Profesjonell mobilitet

FE 50mm F1.2 GM er 87 mm i diameter, 108 mm langt og veier kun 778 g. Det utfyller kompakte kamerahus av E-typen med høy ytelse for et system som gir seriøse innholdsskapere god mobilitet og betjening. Tre XA-elementer og fire lineære XD-motorer i et objektiv med stor blenderåpning som er overraskende kompakt, gir kreativt potensiale.

 

 

 

 

Profesjonell kontroll og pålitelighet

To fokusknapper, en bryter for fokusmodus, en fokusring og en blenderåpningsring med klikkstopp og andre kontroller gir enkel betjening. Fokusknappene kan tildeles andre funksjoner via en kamerameny. Linear Response MF sikrer at fokusringen responderer lineært på manuell fokuskontroll. Effektiv støv- og fuktbestandighet og et frontelement med fluorbelegg gir økt pålitelighet.

 

 

Objektivkonfigurasjon 

Objektiver i G Master-serien har en praktfull blanding av ekstremt høy oppløsning og pen bokeh, som tar fotograferingen til nye høyder som tidligere var uoppnåelige.

[1] Ekstremt asfærisk linse (XA-linse)

 

 

MTF-diagram 

[1] Kontrast (%). [2] Avstand fra objektivs optiske senter (mm)   [3] Maks blenderåpning  [4] F8-blenderåpning  [5] Spatial frekvens   [6] 10 linjepar / mm   [7] 30 linjepar / mm  [8] Stråleverdier [9]   Tangentialverdier

Alternativer