SE TILBUD [FRI FRAKT OVER 3000*]

Sony FE 24mm f/2.8 G Kompakt vidvinkel med rå bildekvalitet Sony FE 24mm f/2.8 G Kompakt vidvinkel med rå bildekvalitet Sony FE 24mm f/2.8 G Kompakt vidvinkel med rå bildekvalitet Sony FE 24mm f/2.8 G Kompakt vidvinkel med rå bildekvalitet Sony FE 24mm f/2.8 G Kompakt vidvinkel med rå bildekvalitet Sony FE 24mm f/2.8 G Kompakt vidvinkel med rå bildekvalitet

Sony FE 24mm f/2.8 G

Kompakt vidvinkel med rå bildekvalitet

Varenr: 132558
7 892,-
-+
1 stk på lager på nett og i butikk
BeskrivelseTilbehørAlternativer
Beskrivelse

 UTROLIG SKARPT

Toppmoderne optikk, med tre asfæriske elementer og ett ED (Extra-low Dispersion) glasselement, får man høy oppløsning og svært lite kromatisk aberrasjon i alle deler av bildet. Med høy hjørne-til-hjørne-oppløsning og vakker bokeh gjør dette til et utmerket kompakt, lett, vidvinkelobjektiv for bybilder, landskap og videografi.   

 

GIR VAKKER BAKGRUNN

 En 7-bladers sirkulær blenderåpning på dette Sony-objektivet skaper vakre sirkulære bokeh-defokuseffekter med en stor F2.8-blender. 

Nærbilde av busthirse og andre blomsterbuketter

RASKT OG PRESIS

 To lineære motorer gir rask, presis AF med utmerket sporingsevne, og utnytter den  raske hastighetsytelsen til kamera. Ved å utnytte denne ytelsen maksimalt, opprettholdes sporing til tross for øyeblikkelige endringer i motivets bevegelse, noe som gjør dette landskapsobjektivet ideelt for situasjoner hvor motivet er i bevegelse.   

 

SUPERB BYGGKVALITET

 Objektivet er laget av høy kvalitets metall (aluminium) for en profesjonell finish på optikken. Det bidrar til økt holdbarhet og kvalitet.  Irisring merkingene, brennviddemarkeringene og Sony-logoen på solblender er gravert i stedet for trykket på dette 24mm objektivet som gir en sofistikert finish.

Kombinert produktbilde som viser den støv- og fuktbestandige konstruksjonen og den utvendige metallutførelsen på objektivet

 

FANTASTISK FOR FILMOPPTAK

 Den raske, presise AF med utmerket sporingsytelse levert av to lineære motorer er også stille, noe som gjør dette FE-objektivet ideelt for både stillbilder og filmopptak. En flott 24 mm brennevidde, intuitiv brukbarhet, i et kompakt, lett design.

Tilbehør
Alternativer