SE TILBUD [FRI FRAKT OVER 3000*]

Sony E 70-350/4.5-6.3 G OSS Utsøkte detaljer fra 70 til 350 mm Sony E 70-350/4.5-6.3 G OSS Utsøkte detaljer fra 70 til 350 mm

Sony E 70-350/4.5-6.3 G OSS

Utsøkte detaljer fra 70 til 350 mm

Varenr: 133066
7 775,-Kampanjepris
8 990,-Ordinær pris
-+
Bestilles ved ordre
BeskrivelseTilbehørAlternativer
Beskrivelse
Utsøkte detaljer fra 70 til 350 mm

Optimalisert optisk og mekanisk design gir enestående supertelefotozoom for APS-C-hus (tilsv. 105–525 mm). Imponerende G-objektivkvalitet i hele zoomrekkevidden, helt ut til kantene. Alt dette er pakket i et kompakt, mobilt 5x super-telefotozoomobjektiv med innebygd optisk bildestabilisering.

 

G-objektivkvalitet helt til 350 mm

Ett asfærisk element og tre ED-glasselementer (med ekstra lav brytningsindeks) i et presist optisk design forhindrer aberrasjon i hele zoomerekkevidden, inkludert kromatisk aberrasjon, som kan være et problem ved supertelefotofokallengder. Utmerket skarphet og gjengivelse oppnås ved alle zoominnstillinger i hele bildeområdet. Nydelig G-telefotoobjektivbokeh er en annen fordel. 

 

 

Kompakt, mobil 5x supertelefotozoom

Selv om det har en stor 5x zoomerekkevidde, veier dette kompakte objektivet kun 625 gram, noe som forbedrer hele kamerasystemets mobilitet. 70–350 mm (tilsvarende 105–525 mm) er en ideell rekkevidde for et bredt spekter av motiver. Innebygd optisk bildestabilisering gjør det enklere å ta skarpe bilder selv når du fotograferer håndholdt med supertelefotofokallengder.

XD-motor i et APS-C-objektiv

Den originale XC (extreme dynamic) linear motor-teknologien fra Sony brukes i APS-C-objektivet, noe som gir rask, nøyaktig og stødig autofokus i toppklasse. Kombinert med den avanserte AF-funksjonen til de nyeste APS-C-kompakthusene får du et system med høy ytelse og som er enkelt å håndtere for landskap, dyr og mer.

Kontroll, pålitelighet og mobilitet for enhver situasjon

En optisk SteadyShot-bryter, tilpassbar fokusknapp og zoomlåsbryter gjør det lettere å betjene et objektiv og har også et støv- og fuktighetsbestandig design

for høy pålitelighet under utfordrende forhold. Alt dette kompletterer objektivets bærbarhet, og gjør profesjonell kontroll og pålitelighet tilgjengelig uansett hvor du drar.

Tilbehør
Alternativer