SE TILBUD [FRI FRAKT OVER 1000*]

99788 99788 99788 99788 99788 99788 99788 99788 99788 99788

Sony ZV-E10 Kamerahus

Vloggkamera med utskiftbar linse

Varenr: 133813
7 989,-
Kamerapakke
Kun kamerahus
Kun kamerahus
Sony 16-50mm f/3.5-5.6 PZ OSS
Sony 16-50mm f/3.5-5.6 PZ OSS
-+
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.
2 stk på lager på nett og i butikk
BeskrivelseTilbehørAlternativer
Beskrivelse

Sony ZV-E10 er kamera som enkelt tar bloggingen din til nye høyder! Med ZV-E10 får du et komplett og brukervennlig kamera beregnet på både foto og video. Det gjør det til et perfekt redskap for deg som driver med innholdsproduksjon og vil ha et profesjonelt resultat. Kamera har stor sensor (APS-C) noe som sikrer best mulig bildekvalitet i en kompakt pakke, og det gir god ytelse i dårlig lys, samt kreative muligheter for å leke med dybdeskarphet.

 

 

Utvid vloggingen mer med enn 60 objektiver

Det er enkelt å spille inn proffe vlogger med ZV-E10. Dette er takket være utskiftbare objektiver som fanger inn verden akkurat slik du velger å se den. Objektivutvalget fra Sony kan gi vloggene du lager med ZV-E10 en ekstra dimensjon. Sony tilbyr mer enn 60 objektiver som er ideelt designet for kameraene fra Sony, og inkluderer objektiver som er laget for film. Velg fra et unikt utvalg av objektiver og utforsk dine evner til å uttrykke deg selv.

 • Vidvinkelobjektiver gjør det enkelt å ta bilder der du fremhever både deg selv og omgivelsene når du tar selfier. Fang mer av byen eller landskapet, og del opplevelsen med dine seere.
 • Et objektiv med fast brennvidde gjør det enkelt å filme en vlogg som fanger seeren. Denne typen objektiv skaper en jevn, naturlig uskarphet i bakgrunnen, som får frem motivet. Det er også nyttig hvis du ønsker et lysere uttrykk i dunkelt lys.
 • Et makroobjektiv lar deg komme nærmere motivet, slik at du kan fange inn de små detaljene i en større størrelse enn med vanlige objektiver. Uansett om det er pynt du har på deg eller et måltid du tilbereder, kan et makroobjektiv komme svært tett på motivet og få frem alle flotte detaljer.
 • Et teleobjektiv kan ta bilder av motiver, landskap eller handlinger som er langt unna, med klare detaljer, uansett om du vlogger fra reise eller tar hverdagsbilder. Zooming inn og ut kan også tilføre dynamikk til historien din.


Uskarp bakgrunn med ett trykk

Det er ikke behov for å gjøre kompliserte manuelle justeringer. Trykk på én knapp for å slå uskarphet (bokeh) av og på. Velg «Defocus» (Avfokuser) for en uskarphet som ser proff ut. Da trekker du oppmerksomheten mot hovedmotivet. Du kan også bruke «Clear» (Klar) for å vise hele motivet i skarpt fokus.

 

Ideelt for videoer med produktanmeldelser

Bli kvitt frustrasjonen ved innspilling av videoer med produktanmeldelser. Ved aktivering av innstillingen produktpresentasjon vil kameraet raskt og automatisk skifte fokus fra ansiktet ditt til produktet som holdes foran kameraet, uten at du trenger å plassere hånden bak produktet for at fokus skal rettes mot produktet.

 

Naturlige og jevne hudfarger

Uten spesialinnstillinger vil ZV-E10 fange opp hudfargen din slik at den ser naturlig ut. Det finnes også en Soft Skin-effekt som jevner ut hudens utseende, som kan settes til AV/lav/middels/høy, alt etter hva du foretrekker.

 

Video i høy kvalitet, også når du er i bevegelse

Bildestabiliseringssystemet i ZV-E10 sørger for jevne, klare videobilder, til og med når du går. En annen funksjon, autoeksponert ansiktsprioritering, vil automatisk lyse opp ansiktet ditt. Selv når du går, vil det automatisk oppdage ansiktet ditt og foreta justeringer for å holde det opplyst, enten du går ut av en bygning eller beveger deg fra lys til skygge.

 

Uten innstillinger kan ZV-E10 automatisk fokusere på ansiktet ditt og øynene dine uten å flytte fokus til andre motiver. Nå du ønsker å skifte fokus, berører du ganske enkelt LCD-skjermen, og så vil kameraet følge motivet du har valgt, med AI-aktivert
sporing i sanntid.

 

På ZV-E10 kan fokushastigheten tilpasses så det passer til humøret, for enda mer imponerende uttrykk. Du kan velge mellom sju ulike hastigheter
på kameraet, fra en rask overgang til en mer avslappet. Se videoen under for å få inspirasjon om bruken.

 

Opptaksgrep for bedre vlogging

Ekstra tilbehør som grepet GP-VPT2BT gjør det enklere å ta selfier og å ta bilder fra store eller små vinkler. Du får tilgangskontroll på håndgrepet uten at du må strekke deg etter knappene under bildetaking. Med disse kontrollene kan du starte og stoppe innspilling, styre zoom og skru bokeh av og på.

 

Lyden er halve opplevelsen

Mange kamera undervurdere viktigheten av lyd. ZV-E10 gir lyden den plassen den fortjener, og du kan ta opp klar lyd av din egen stemme, uten noen bekymringer. Den innebygde retningsbestemte mikrofonen med tre kapsler er optimalisert for å fange opp lyd foran kameraet og tar opp stemmen din med klar lyd, selv i en folkemengde.

 

ZV-E10 kommer med en vindskjerm som demper vindstøy når du gjør opptak utendørs. Sett ganske enkelt på vindskjermen for bekymringsløse opptak, så slipper du å justere støynivåene etter opptak.

 

I motsetning til vanlig analog lydoverføring trenger du ikke bekymre deg for forstyrrelser i kabelsignalet. Bare par ZV-E10 med en mikrofon fra Sony som støtter et digitalt lydgrensesnitt via skoen for flere grensesnitt (MI) for klar digital lyd med lite støy.

 

Rett på nett

ZV-E10 kan brukes som et nettkommunikasjonsverktøy, et kamera for strømming i sanntid, ved å utnytte den store sensoren og den innebygde mikrofonen. Hvis du vil bruke ZV-E10 som et eksternt kamera, kobler du til en PC eller en Sony Xperia™-smarttelefon via en USB Type-C®-kabeltilkobling.

 

Del videoer med profesjonell kvalitet på sosiale medier. Gratisprogrammet Imaging Edge Mobile™ lar deg raskt sende filmer eller bilder fra ZV-E10 til smarttelefonen. Videoer som er tatt opp i vertikal stilling, kan spilles av eller redigeres med automatisk merking av vertikal retning, slik at du kan laste opp innhold som er skreddersydd for skjermene på smarttelefoner.

Med videoredigeringstillegg er det enkelt å redigere video på en smarttelefon. Bruk forbedret stabilisering på opptak med mye risting, eller endre rammen på og beskjær videoen for å passe til sideforholdet på populære sosiale medier.

 

Spesifikasjoner:

 • Sensor: 24,2megaplixler APS-C
 • ISO: 10 - 32 000 (utvidbar til 50 - 51 200)
 • Batterikapasitet: ca 440 bilder/ca 125min video
 • Skjerm: 3" TFT
 • 13 bildeeffekter
 • 7 kreative bildestiler
 • RAW og JPEG format
 • Opptil 3840x2160 100Mbps 4:2:0 8 bit video
 • Rask/sakte film
 • Rask autofokus med 425 fokuspunkter og anskits- og øyefokus
 • Opptil 11 bilder i serieopptak
 • Bluetooth-tilkobling
 • Hodetelefonutgang
 • Mikrofoninngang
 • Strømtilførsel via USB-C
Tilbehør
Lexar Professional SDXC 1066x er SD-kort med høy hastighet og god holdbarhet. De er velegnet som kort til video, serieopptak av bilder og andre oppgaver som krever god overføringshastighet. De har en lesehastighet på opptil 160MB/s og skriver i opptil 120MB/s U3 og V30 spesifikasjon gjør det velegnet for videoopptak i Full HD og 4K 160MB/s lesehastighet og 120MB/s skrivehastighet
Fra 310,-
20+
Profesjonell ytelse med eksepsjonell kvalitet UHS II / U3 klassifisert SD-kort utformet for raskt serieopptak i høy oppløsning og lange videosekvenser i 1080p full-HD, 3D og 4K. En lesehastighet på opptil 250MB/s (1667x) gir rask filoverføring og effektiv arbeidsflyt. Uansett om du er en yrkesfotograf, videofotograf eller entusiast er Lexar Professional 1667x SDXC UHS-II-kort det perfekte kortet for deg som vil kunne ta lange bildeserier med høy oppløsning samt filme og overføre video i...
Fra 499,-
20+
Produktegenskaper High-speed, Class 10 ytelse benytter UHS-I-teknologi (U1 eller U3 avhengig av kapasitet), noe som gir en lesehastighet på opptil 633x (95MB/s)* Ta bilder i høy kvalitet og lengre videoer i fantastisk 1080p full-HD, 3D og 4K med et DSLR-kamera, HD videokamera eller 3D-kamera Nå kan du ta opp lengre sekvenser uten å bytte kort - kapasiteter opptil 512GB Lynrask filoverføring fra kort til pc, noe som øker arbeidseffektiviteten Inkluderer nedlasting...
Fra 779,-
20+
Stativsett Video Befree Advanced Live Twist Alu Videostativsett bygget for god ytelse Nye M-lock vrilås sikrer maksimal stabilitet og enkel installasjon Fantastiske myke videoer med Befree Live væskedempende videohode Side trekkvelger sikrer rask innstilling med begge hender Unik premiumdesign, 100% laget i Italia Manfrottos Befree Live er det mest kompakte videostativet for reiser, designet for hobbyvideografer og bloggere som ønsker maksimal ytelse,
2 795,-
1
NanLite Halo16 Kit med 40,6cm dimbart Bi-Color LED ringlys med USB Power Passthrough. Leveres med telefonholder og make-up speil. NanLite Halo LED-ringlys gir et attraktivt, mykt, nesten skyggefritt lys med interessante, ringformede reflekser i øynene på motivet ditt. Perfekt som lyskilde for sminkeanvisninger, vlogging, fotografering, videoopptak, fotoboks og annet. Nettstrøm eller batteri Halo 16 kan drives med enten en nettadapter eller et Sony NP-F-batteri (ikke inkludert). Med USB
1 999,-
Kraftfullt og allsidig LED-lys i lommeformat Design i lommeformat med kraftfull belysningseffekt på opptil 7480 lux @0.3m 7500K, kompakt og lyssterk nok til å ta med overalt! Kommer med en diffuser for å raskt oppnå et mykt lys og oppfylle ulike innspillingskrav. Grenseløse farger, uendelige muligheter Med ett gjennomsnittlig CRI på 95 og et gjennomsnittlig TLCI på 97, gir LitoLite 5C profesjonell fargegjengivelse med en utvidet fargetemperatur på 2700K-7500K, kombinert
1 099,-
1
Med en diameter på 4,8cm og T12-kompatibilitet er PavoTube 15C 2' RGBW LED-rør med innebygget batteri fra NanLite perfekt for bruk på trange steder på et innspillingssted, eller for fotografering i kjøretøyer som biler, båter eller fly. Lyset har til og med åttekantede ender som gjør det mulig med plassering på gulv eller på annen overflate i en bestem vinkel. Kvalitetsbelysning for studiobruk Dette allsidige studioarmaturet har 0-100% dimming, en maksimal effekt på...
2 799,-
4
Vindhette til Røde VideoMic Pro+ En vindhette brukes til å fjerne støy fra vinden. Vindbeskyttelsespelsen i kombinasjon med mikrofonens puffbeskyttelse gjør at det oppstår stillestående luft rundt mikrofonen, noe som kreves for en god lyd. Pelsen plasseres på toppen av mikrofonen.
695,-
1
Blink 500 Pro B1 og B2 tar kraft og rekkevidde til et helt nytt og høyere nivå. Dette er storebroren til de populære Blink 500 modellene fra Saramonic. Blink 500 Pro har kommer med avanserte profesjonelle funksjoner som innholdsprodusenter og live-streamere trenger. Med en utvidet rekkevidde på opptil 100m og en forlenget batteritid på opptil 8 timer, har man nå frihet til å ta lengre opptak uten risiko for avbrudd, og med mulighet til å gjøre opptak en hel dag på kun én lading.
2 190,-
1
Saramonic Vmic Mini er en kompakt, retningsbestemt kondensatormikrofon som tar opp lyd av høy kvalitet til videoklippene dine. Egner seg til bruk på et DSLR / speilløst systemkamera eller sammen med en mobiltelefon. Kondensatorkonstruksjonen reduserer distraherende lyd fra omgivelsene, og fokuserer på lyden fremfor kameraet. Den integrerte gummidemperen forhindrer at mekanisk lyd fra kamera/telefon fanges opp av mikrofonen. Utstyrt med feste for standard tilbehørssko (type ...
749,-
Sirui DT-06 Tripod Slider Dolly Designet for Sirui SH-serie videostativ, men kan også passe til andre standard videostativ med gummi-eller piggføtter. Lås Sirui SH-seriens stativ inn i DT-06 Tripod Dolly for jevne dollybevegelser på settet takket være låsbare gummihjul. For gummiføtter tilbyr den et universelt skyvefeste på hvert ben av dollyen. Disse festene fungerer som klemmer som stativføttene festes i. Gummispenner sikrer piggmodeller. Uavhengige hjullåser på hvert hjul låser...
1 599,-
Sirui SH-15 Videostativ er et videostativ med et profesjonelt væskedempet videohode. På toppen av stativet sitter en 75mm skål. Det er mulig å tilte og låse hodet trinnløst vertikalt fra -75° til +90° for å møte mange filmscenarier. 360° horisontalbase som gir en variabel, trinnløs friksjon for kontinuerlig panorering. Store benlåser, for raske og enkle justeringer. Senterstolper gir maksimal stabilitet. Spenner for å feste bena for smidig og sikker oppbevaring. SH-15...
1 995,-
Sirui SH-25 er et meget prisgunstig og lett videostativ som passer for fotografer og filmfotografer som er på jakt etter en stødig og komplett videostativ. Stativet har et profesjonelt væskedempet videohode. Toppen av stativet har en 75mm skål. Det er mulig å tilte og låse hodet trinnløst vertikalt fra -75° til +90° for å møte mange filmscenarier. 360° horisontalbase som gir en variabel, trinnløs friksjon for kontinuerlig panorering. Store benlåser, for raske og enkle...
2 549,-
Tilbehørspakke med kompakt lader og batteri. Pakken innholder NP-FW50 batteri BC-TRW lader Passer blant annet til: Sony RX10 Sony a7 Sony a7R
1 190,-
Strømadapter som gjør at du kan koble deg til strømnettet i stedet for å bruke batteri. Passer til kameraer som bruker NP-FW50 batteri. Kameraer som strømadapteren passer til: Alpha NEX-3, Alpha NEX-F3, Alpha NEX-5, Alpha NEX-5R, Alpha NEX-6, Alpha NEX-7, a7, a7 II, a7R, a7R II a7S, a7S II, a5000, a5100, a6000, a6300, a6400, a6500, RX10, RX10 II
1 290,-
1
Kompakt reiselader for Sony NP-FW50 batteri Passer blant annet til: Sony RX10 Sony a7 Sony a7R
649,-
Sony 10-18 er en fleksibel vidvinkelzoom for Sony APS-C kamera med E-fatning. Dette er et perfekt objektiv for deg som tar bilder av landskap, arkitektur eller interiør. Objektivet har autofokus og stabilisator. Kombinert med blender f/4 gjør det objektivet til godt egnet å bruke håndholdt. Blender f/4 gjør objektivet mer kompakt og dette er et fleksibelt objektiv i en praktisk størrelse. Konstruksjonen med både Super ED- og asfæriske elementer sikrer svært god bildekvalitet med god...
8 769,-
1
SEL35F18 er et ideelt ekstra primeobjektiv som kan brukes til alt fra kveldsbilder (takket være den klare maksimale blenderåpningen) til vakkert defokuserte portretter. Sammen med kameraer med a-objektiver av E-typen fra Sony gir APS-C-objektiver av E-typen stor kameraytelse i utrolig små pakker Innebygd optisk SteadyShot-bildestabilisering i objektivet sikrer jevne og klare bilder og videoer ved håndholdt fotografering. I stedet for en standard polygonformet blenderåpning har...
4 429,-
1
Sony ECM-W2BT trådløs Bluetooth®-mikrofon fanger krystallklar lyd, uavhengig av omgivelsene, samtidig som den opprettholder en sterk og stabil forbindelse opp til imponerende 200 meter rekkevidde. Med tre forskjellige opptaksmodus betyr at denne trådløse kameramikrofonen virkelig er klar for alt, enten du er profesjonell eller på hobby basis. Webinarer, intervjuer og sportskommentarer har aldri hørtes så bra ut. HØYKVALITETSLYD: Denne trådløse Bluetooth®-mikrofonen er fullpakket
2 499,-
Trådløs BLUETOOTH®-fjernkontroll Når et kompatibelt kamera er montert, kan fjernkontrollene for stillbilder og videoopptak betjenes mens grepet holdes på vanlig måte, uten å trykke på kameraet. En funksjon som er tilordnet til kameraets C1-knapp, kan også hentes frem via fjernkontrollgrepets C1-knapp. Du trenger ingen kabler Den trådløse Bluetooth®-kommunikasjonen gjør at du ikke trenger noen kabler for å overføre kontrollsignaler fra grepet til kameraet. Bare knips i vei uten kabler
2 495,-
STAMINA-batteri med ekstra lang varighet Rask opplading og raskere og mer nøyaktig indikator for gjenstående kapasitet Hybrid lithumion-batterier uten minneeffekt Passer følgende kameraer: Hasselblad Lunar Sony ILCE-QX1, ILCE-QX1L Sony Cyber-shot DSC-RX10, DSC-RX10 III Sony a SLT-A35, SLT-A35K, SLT-A35Y, SLT-A37, SLT-A37K, SLT-A37M, SLT-A37Y, SLT-A55 Sony a NEX 3NL, 3NY, 5N, 5ND, 5NK, 5NY, 5R, 5RK, 5RL, 5RY, 5T, 5TY, 7, 7K, C3, C3A, C3D, C3K, F3D,...
989,-
Alternativer
Fujifilm X-S10 har en helt nyutviklet bildestabilisering (IBIS) på 6 trinn, og den deler sensor og prosessor med storebroren X-T4, noe som gir høy ytelse i et lite og lett kamerahus. Et perfekt verktøy for den kreative fotografen på alle nivåer. Bildekvalitet i toppklasse Fujifilm X-S10 har samme bakgrunnsbelyste bildesensor, X-Trans CMOS 4 (26,1 megapiksler) som i X-T4 med bl.a. fasedetekterende AF-piksler over hele sensoroverflaten og den kraftige X-Processor 4....
Fra 11 490,-
12%
Høy bilde- og lydkvalitet forenet med brukervennlighet i et behendig og kompakt kamerahus. Det er det digitale speilløse kameraet med ett eneste objektiv (DSLM), spesielt designet for vloggere. Prøv kameraet som er spesielt designet for vloggere. Denne kompakte pakken har alt. Enestående 4K/30p-kvalitet og FHD/60p-video. Enkel smarttelefonkobling. Kreative funksjoner. Den er klar for å tas med og brukes overalt. Gå ut og film—uten ristninger. Hvis du er en reisevlogger,...
7 990,-
9 099,-
2
20.1MP 1 "Exmor RS BSI CMOS-sensor ZEISS 24-70mm-Equiv. f / 1,8-2,8 Objektiv UHD 4K30p video med HLG & S-Log3 Gammas 3.0 "LCD-skjerm med berøringsskjerm Utviklet for skapere Du trenger ingen erfaring for å lage flotte videoer. ZV-1 er utviklet for å lage fantastiske videoer av deg og omverden, uten kompliserte oppsett.
10 985,-
20.1MP 1 "Exmor RS BSI CMOS-sensor ZEISS 24-70mm-Equiv. f / 1,8-2,8 Objektiv UHD 4K30p video med HLG & S-Log3 Gammas 3.0 "LCD-skjerm med berøringsskjerm Utviklet for skapere Du trenger ingen erfaring for å lage flotte videoer. ZV-1 er utviklet for å lage fantastiske videoer av deg og omverden, uten kompliserte oppsett. Vakre og naturlige hudfarger for alle ZV-1 gjør at alle hudfarger ser levende, naturlige og sunne ut. Det har også en...
7 819,-
2
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.