SE TILBUD [FRI FRAKT OVER 3000*]

Sony FX30 Videokamera m/XLR-håndtak 4K Super35 Cine-kamera Sony FX30 Videokamera m/XLR-håndtak 4K Super35 Cine-kamera Sony FX30 Videokamera m/XLR-håndtak 4K Super35 Cine-kamera Sony FX30 Videokamera m/XLR-håndtak 4K Super35 Cine-kamera Sony FX30 Videokamera m/XLR-håndtak 4K Super35 Cine-kamera Sony FX30 Videokamera m/XLR-håndtak 4K Super35 Cine-kamera

Sony FX30 Videokamera m/XLR-håndtak

4K Super35 Cine-kamera

Varenr: 138469
31 989,-
-+
1 stk på lager på nett og i butikk
BeskrivelseTilbehørAlternativer
Beskrivelse

Sony Cinema Line FX30 | ILME-FX30 | Cinema Line Super 35 kamera med utskiftbart objektiv og XLR Handle Unit

Beveg deg inn i filmskapernes verden

 

FANTASTISK BILDEKVALITET:
Tilbyr avansert ytelse og funksjonalitet for et filmmatisk uttrykk av virkelig høy kvalitet. Sonys bransjeledende bildesensorteknologi oppnår høy følsomhet, lite støy og bred dynamisk breddegrad. For ikke å glemme 4K Super 35-oppløsning for en imponerende bildekvalitet. ILME-FX30 inkluderer S-Cinetone™ hentet fra digitale kinokameraer som Venezia 2 fra Sony. Dette kameraet leverer naturlige mellomtoner, duse farger og høydepunkter som er avgjørende for det filmatiske uttrykket. Tre moduser er tilgjengelig for opptak med S-Log3 gammakurve. Dette gir jevn fargegradering. Importerte oppgave-LUTs kan registreres for å minimere fargegradering etter produksjon. Dual Base ISO (800/2500) gjør det mulig å ta opp høy kvalitet i forskjellige lysforhold.

4K Super 35 / S-Cinetone / PPLUT / Dual Base ISO / S-Log3 recording

 

AVANSERT AF-YTELSE:
ILME-FX30 tilbyr en svært pålitelig og nøyaktig autofokus med wide-area-tracking over hele bildet. 
Real-time eye AF gjør det enkelt å holde motivet i fokus. Funkjsonen følger ansikt og øyne på både mennesker og dyr. Sonys unike AI-based real-time tracking sørger for jevnt og presist fokus, selv når du bruker smal dybdeskarphet og fokuserer på motiver i rask bevegelse. Stabil AF og fleksibel fokusering er tilgjengelig for en rekke opptakssituasjoner. AF Assist, Focus Map og Breathing Compensations er gode støttefunksjoner.

 

KOMPAKT DESIGN:
Det nye ILME-FX30 er designet for mobilitet og effektivitet og kommer derfor i et kompakt og lett design. Kameraet har fem gjengehull for tilbehør som eliminerer behovet for et cage. I tillegget gir XLR-håndtaket optimal stabilitet og komfort. Spesielt for håndholdte økter. Den integrerte stabiliseringen holder hele oppsettet veldig mobilt. Som kan støtte utfordrende opptakssituasjoner uten å bruke en gimbal.

 

FLEKSIBEL BRUKERVENNLIGHET FOR FILMPRODUKSJON:
Få rask tilgang til favorittelementene dine med den nye hovedmenyen. Fokuser på komposisjon og innramming med den optimaliserte standby-modusen for filmopptak.  Opptakslamper og opptaksskjermer gir tydelig bekreftelse når opptak pågår. Den fleksible LCD-skjermen med berøringspanel gir en bred posisjonerings- og innrammingsfrihet for gimbalmonterte bilder. Zoomspaken kontrollerer kompatible zoomobjektiver og lar Clear Image Zoom brukes med unpowered zoom og objektiver med fast brennvidde. For en fleksibel eksoneringsmodus skal Auto & Manual moduser for iris, lukkerhastighet og ISO stilles inn. Vertikale aspektmarkører tilgjengelig for å kontrollere innramming i horisontal retning.

 

UTVIDBAR:
De to XLR-audio-inngangene muliggjør lydopptak av høy kvalitet. Ren digital, lyddata kan overføres direkte til kameraet med en valgfri XLR-mikrofon. Andre kontakter inkluderer USB Type-C®, Multi / micro-USB, mikrofon, hodetelefoner og en Multi Interface Shoe med innebygd digitalt audio-interface. Disse tilkoblingene legger til rette for et bredt spekter av opptaksbehov. ILME-FX30 støtter også UVC -standarder (USB Video Class) og UAC (USB Audio Class) og kan kobles til en kompatibel enhet via USB for å fungere som et webkamera med høy ytelse.

 

DEN BESTE OPPLEVELSEN MED SONY OBJEKTIVER:
Et omfattende utvalg av E-mount objektiver gir rom for kreative intensjoner. En ny verden av imponerende filmmatiske uttrykk og skaprhet kommer til live med den integrerte Super 35-sensor og Sonys E-mount objektiv til eksterne kamera. Kun Sony-objektiver vil gi deg 100% av ytelsen til kameraet.

Tilbehør
Alternativer