SE TILBUD [FRI FRAKT OVER 3000*]

Sony FE 50mm f/1.4 GM E-Mount Fullformat Sony FE 50mm f/1.4 GM E-Mount Fullformat Sony FE 50mm f/1.4 GM E-Mount Fullformat Sony FE 50mm f/1.4 GM E-Mount Fullformat Sony FE 50mm f/1.4 GM E-Mount Fullformat Sony FE 50mm f/1.4 GM E-Mount Fullformat

Sony FE 50mm f/1.4 GM

E-Mount Fullformat

Varenr: 139924
18 709,-
-+
3 stk på lager på nett og i butikk
BeskrivelseTilbehørAlternativer
Beskrivelse

UTROLIG SKARPT: Ett ED-element (asfærisk med ekstra lav brytningsindeks), to XA-elementer (ekstremt asfæriske) og ett asfærisk element sørger for enestående oppløsning, noe som gjør dette til et flott objektiv av E-typen fra Sony til innholdsproduksjon, stillbildefotografering og videoopptak.

VAKRE OG JEVNE BAKGRUNNER: Den runde 11-bladers blenderåpningen på dette 50 mm-objektivet fra Sony gir vakker, rund bakgrunnsbokeh og defokuseringseffekter med en konstant F1.4-blenderåpning.

RASK OG PRESIS AUTOFOKUS: To lineære XD-motorer (ekstremt dynamiske) med en kompleks konstruksjon sørger for raskere og mer nøyaktig fokusering under fotografering og filmskaping. Du kommer ikke til å gå glipp av et eneste bilde med dette standardprimeobjektivet.

KLART I ALL SLAGS VÆR: En konstant maksimal blenderåpning på F1.4 holder på lysstyrken og gir en perfekt bokeh. Enheten har et fluorbelegg som er motstandsdyktig mot vann, olje og annen forurensning. Enda en grunn til at dette er et flott objektiv fra Sony til allsidig fotografering.

PROFESJONELL ERGONOMI: Et støv- og fuktbestandig design, sammen med allsidige kontroller gjør dette GM-objektivet fra Sony ideelt i de fleste utfordrende situasjoner, både innendørs og utendørs. Det er også kompatibelt med funksjonen for fokusvariasjonskompensering.

LAGET FOR FREMTIDEN: Objektiver fra Sony lar deg dra full nytte av funksjonene til ditt neste kamera fra Sony.

Hva er i esken:

  • Sony FE 50mm f/1.4 GM
  • Frontdeksel        ALC-F67S
  • Bakdeksel          ALC-R1EM
  • Solblender         ALC-SH173

 

Tilbehør
Alternativer