SE TILBUD [FRI FRAKT OVER 3000*]

Sony A7C II kamerahus Kompakt størrelse - allsidig fullformat Sony A7C II kamerahus Kompakt størrelse - allsidig fullformat Sony A7C II kamerahus Kompakt størrelse - allsidig fullformat Sony A7C II kamerahus Kompakt størrelse - allsidig fullformat Sony A7C II kamerahus Kompakt størrelse - allsidig fullformat Sony A7C II kamerahus Kompakt størrelse - allsidig fullformat

Sony A7C II kamerahus

Kompakt størrelse - allsidig fullformat

Varenr: 141721
29 373,-
-+
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.
1 stk på lager på nett og i butikk
BeskrivelseTilbehør
Beskrivelse

Kompakt størrelse, stilig design

Sony Alpha 7C II er en perfekt blanding av kompakthet og stil. Dette er det minste fullformatkameraet i Alpha-serien til Sony. Få profesjonell bildekvalitet med et kompakt kamera som passer til livsstilen din. Ha det i ryggsekken på fjellturer eller over skulderen og få smaken på friheten til å skape innhold uansett hvor du er.

 

Profesjonell bildekvalitet for bilder og videoer

Sony Alpha 7C II har en fullformats Exmor R CMOS-sensor med 33,0 megapiksler, en BionZ XR-prosessor og 7-trinns innebygd bildestabilisering, noe som gir profesjonell bildekvalitet selv i lite lys. Uttrykk din egen unike stil med fleksible kamerafunksjoner og personlig tilpassede kreative stiler. Få hybride bilde-/videoopptak med Alpha 7CII-kameraets 4K60p- og FHD 120p-opptak ved 10-biters 4:2:2, og gjør opptak med ekte filmkvalitet enkelt med S-Cinetone og S-LOG-opptak.

 

Ikke gå glipp av et eneste øyeblikk med AI-autofokus for bilder og videoer

Alpha 7C II bruker en avansert AI-behandlingsenhet til å levere presis og kontinuerlig sporing av motivet. Med stort utvalg av øyeregistrering for motiver som mennesker, dyr eller fugler, får du med deg alt som skjer og kan spore motivet ditt i scenen. Seriefotografering med opptil 10 bps og 4K sakte film gjør at du får med deg alt som skjer og kan fange unike øyeblikk og uttrykk.

 

Gjør opplevelsen enda mer kreativ

Alpha 7C II er svært kompakt, uten at det går ut over brukervennligheten. Vær kreativ med den nye skjermen som kan roteres 360 grader, og den forbedrede elektroniske søkeren. Kontroller kameraet uanstrengt med hjul foran/bak og den fullstendig berøringsbetjente menyen. Laget for lange opptak, med lang batteritid og et eksternt grep som gjør det enkelt og behagelig å bruke.

 

Del innhold mens du er på farten

Sammenkoble enheten med Creator's App fra Sony for å dele det du har fotografert direkte på smarttelefonen, og gi følgerne dine et innblikk i de vakre øyeblikkene du opplever. Alpha 7CII kan også strømme direkte i 4K og full HD, uten at du trenger et opptakskort.

 

 

Tilbehør