SE TILBUD [FRI FRAKT OVER 3000*]

Sony FE 300mm f/2.8 G-Master Førsteklasses supertelefotoobjektiv Sony FE 300mm f/2.8 G-Master Førsteklasses supertelefotoobjektiv Sony FE 300mm f/2.8 G-Master Førsteklasses supertelefotoobjektiv Sony FE 300mm f/2.8 G-Master Førsteklasses supertelefotoobjektiv Sony FE 300mm f/2.8 G-Master Førsteklasses supertelefotoobjektiv Sony FE 300mm f/2.8 G-Master Førsteklasses supertelefotoobjektiv

Sony FE 300mm f/2.8 G-Master

Førsteklasses supertelefotoobjektiv

Varenr: 142698
79 969,-
-+
Bestilles ved ordre
BeskrivelseTilbehørAlternativer
Beskrivelse

Lynrask autofokus: Jevn og presis, perfekt for sports- og dyrelivsfotografering

Dette objektivet har den lineære XD-motorteknologien til Sony og førsteklasses autofokus med presis, rask og stille fokusering for profesjonelle fotografer og filmskapere. Det er laget for å holde følge med den nyeste AI-baserte autofokusen i Alpha-kameraene fra Sony* og gir brukeren en sømløs opplevelse ved sporing av motiver som beveger seg raskt, og er derfor perfekt for sports- og dyrelivsfotografering. *På utvalgte kameraer.

 

G Master-kvalitet: Imponerende oppløsning og bokeh

Det nye G Master-telefotoobjektivet FE 300mm F2.8 GM OSS har den beste optikken fra G Master-objektivserien for å gi den mest utsøkte bildekvaliteten fra midten og ut i kantene av bildet. Eventuelle dobbeltkonturer eller gjenskinn minimaliseres selv ved fotografering direkte mot en lyskilde – noe som gir innhold i profesjonell kvalitet uansett situasjon.

 

Lav vekt for enestående mobilitet

FE 300mm F2.8 GM OSS er utviklet med unike optiske løsninger fra Sony og tilbyr utrolig allsidighet og mobilitet. Med en vekt på kun 1470 g og vekten konsentrert mot bakkant, er det laget for håndholdte opptak på lange opptaksdager. Med kompatibilitet for telekonverter sørger det for utrolig allsidighet for sporing av motiver som beveger seg raskt.

 

Presisjon og pålitelighet: Konstruert for å utmerke seg

FE 300mm F2.8 GM OSS tilbyr en allsidig fotograferingsopplevelse og førsteklasses kontroll for profesjonelle fotografer. Ta i bruk de beste funksjonene til objektivene fra Sony, inkludert fire justerbare fokusknapper, innebygd optisk bildestabilisering og en funksjonsring for tilordning av flere funksjoner. Med et støv- og fuktighetsbestandig design og et fluorbelegg på frontelementet er det svært pålitelig både innendørs og utendørs.

 

Konstruert for fremtiden

Med objektiver fra Sony kan du dra full nytte av funksjonene på ditt neste kamera fra Sony. Kombiner et objektiv med det nyeste Alpha-kameraet, og få tilgang til enestående funksjoner. Du kan for eksempel ta opptil 30 bilder per sekund med Alpha 1. Ta bildene og videoene dine til nye høyder med feilfri autofokussporing i vakker 4K120p-oppløsning.

Tilbehør
Alternativer