SE TILBUD HER 🌱 FRI FRAKT OVER 1000*

80984 80984 80984

Tokina Firin 100mm f2.8 Macro

For Sony E

Varenr: 127496
8 995,-
-+
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.
Bestilles ved ordre (ca 14 dager)
BeskrivelseTilbehør
Beskrivelse

Tokina FíRIN 100mm F2.8 FE Macro er designet for å hjelpe å fotografere kunstneriske bilder av mennesker, landskap eller annet på veldig nær avstand. Linsen tillater deg å se detaljer menneskets øyne knapt vil se.

 
Det er et moderat tele-makroobjektiv med integrert optikk designet for Sony full-frame E-mount speilløse kameraer. Objektivet er i stand til reproduksjon i størrelse (1: 1) ved 30 cm. På grunn av makrospesifikasjonene har linsen ekstrem høy oppløsning, lav forvrengning og lite nedfall. Rask blenderåpning f / 2.8 gir utmerket ytelse under lite lysforhold. Linsens evne til å få frem den visuelle kvaliteten på områdene som ikke er fokusert gjør dette objektivet til et ekstremt attraktivt verktøy for makro, portretter, landskap, kunstgjengivelse, kommersiell og generell fotografering.

 

Imponerende oppløsning 

Tokina FíRIN 100mm F2.8 FE Macro sitt optiske design demper krumningen ned til null, mens den opprettholder naturlig oppløsning i høy oppløsning over hele bildet sammen med ekstremt lav forvrengning, lite falloff og perfekt kontrollert kromatisk aberrasjon.

 

1:1 Macro linse

Tokina FíRIN 100mm F2.8 FE MACRO er i stand til å gi livstørrelse (1: 1) på 30 cm. Dette gjør at fotografer kan ha litt avstand fra motivet og fremdeles få imponerende forstørrelse. Å ha litt avstand er viktig når du fotograferer motiver som lett blir skremt bort som feks. insekter. 

 

Utmerket for portretter

Tokina FíRIN 100mm F2.8 FE MACRO utmerker seg i forhold til portretter. På grunn av den raske blenderåpningen, makroegenskapene og linsens evne til å få frem den visuelle kvaliteten på områdene som ikke er fokusert både bakgrunnen og forgrunnen, samtidig som den enkelt holder behagelig avstand fra modellen. Brennvidden er kort nok til å tillate enkel og naturlig kommunikasjon med modellen, noe som skaper en følelse av komfort og kreativitet. Dette, kombinert med den raske f / 2.8-blenderåpningen, gjør det mulig å bruke linsen i et bredt utvalg av innstillingsløsninger, både innendørs og utendørs.

 

Perfect compatibility and interaction with the camera

The Tokina FíRIN 100mm F2.8 FE MACRO performs with perfect compatibility in terms of design and form factor when attached to a Sony E-mount body.

The lens has the ability to transmit aperture, distance and other important information to the camera making this lens fully compatible with the Sony A7 series camera's MF assist functions, like manual focus adjustment in Direct Manual Focus mode, image auto enlargement function, focus peaking function and viewfinder electronic distance bar, and with in-camera 5 axis image stabilization as well.

 

Perfekt kompatibilitet og interaksjon med kameraet

Tokina FíRIN 100mm F2.8 FE Macro opptrer med perfekt kompatibilitet med tanke på design og formfaktor når den er festet til en SonyE-mount. Objektivet tillater å overføre blender, avstand og annen viktig informasjon til kameraet, noe som gjør dette objektivet fullt kompatibelt med Sony A7-seriens kameraer MF-assistansefunksjoner, som manuell fokusjustering i direkte manuell fokusmodus, automatisk auto forstørrelsesfunksjon, toppfunksjon og søker elektronisk avstandsstang, og med kameraets 5-aksede bildestabilisering også.

Tilbehør
Kase G-CPL Polariseringsfilter Kase G-CPL er et eksklusivt og solid polariseringsfilter med Wolverine-glass. Det er dermed det perfekte filteret for å deg som ønsker pålitelig og solid utstyr. Produsert av Kase sitt høykvalitets Wolverine-glass gir det en unik holdbarhet og tåler det meste, samtidig som det opprettholder topp bildekvalitet og tilfredsstiller profesjonelle kvalitetskrav. Glasset er produsert av B270-glass fra tyske Schott og herdet av Kase slik at det tåler mer vanlige...
Fra 1 299,-
100+
Kase G-MCUV Protector Kase G-MCUV er et eksklusivt og solid beskyttelsesfilter med UV-filtrereing, produsert i svært solid Wolverine-glass. Det er dermed det perfekte filteret for å beskytte objektivene dine. Produsert av Kase sitt høykvalitets Wolverine-glass gir det en unik holdbarhet og tåler det meste, samtidig som det opprettholder topp bildekvalitet og tilfredsstiller profesjonelle kvalitetskrav. Glasset er produsert av B270-glass fra tyske Schott og herdet av Kase slik at det tåler
Fra 799,-
100+
43%
ZEISS rengjøringskit for objektiver Et komplett rensesett for utvendig rens av kamera og objektiver. Inneholder alt du trenger og leveres i praktisk veske som gjør det lett å holde det samlet. Innhold: 10 stk. våtservietter Mikrofiberklut i str. 18 x 18 cm Rensemiddel til objektiv, 30 ml Støvbørste Blåsebelg Veske
399,-
699,-
15
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.