Tragopan Rain-Cover Large Regntrekk i kamuflasjemønster Tragopan Rain-Cover Large Regntrekk i kamuflasjemønster Tragopan Rain-Cover Large Regntrekk i kamuflasjemønster Tragopan Rain-Cover Large Regntrekk i kamuflasjemønster Tragopan Rain-Cover Large Regntrekk i kamuflasjemønster Tragopan Rain-Cover Large Regntrekk i kamuflasjemønster Tragopan Rain-Cover Large Regntrekk i kamuflasjemønster Tragopan Rain-Cover Large Regntrekk i kamuflasjemønster

Tragopan Rain-Cover Large

Regntrekk i kamuflasjemønster

Varenr: 144935
1 199,-
-+
7 stk på lager på nett og i butikk
BeskrivelseTilbehørAlternativer
Beskrivelse

Tragopan Regntrekk for store teleobjektiv med kamuflasjemønster

Vanntett poly-bomull med vannavstøtende belegg, TPU og silikon

Dette regntrekket er designet for bruk med super teleobjektiver (400mm F: 2,8 / 600mm F: 4...). Det er ment å brukes med et stativ.

Det festes foran på objektivhetten med borrelås og bak med en silikon øyekopp som passer rundt søkeren på kameraet ditt. (PASSER IKKE TIL RUNDE ØYEMUSLINGER)  Silikon øyekoppen er modifisert for denne nye versjonen og er veldig enkel å installere på søkeren til kamerakroppen. Den er kompatibel med øyekoppene til de ulike kameramerkene som er tilgjengelige på markedet. For de som har runde øyemuslinger, som nikon Z8, Z9 og nikon fullformat speilrefleks, kan fremdeles bruke regntrekket uten silikonkoppen.

Den nedre delen av trekket holdes på plass av flere magneter og 3 borrelåsremmer som danner åpningen for hendene dine. Baksiden av trekket har et stort gjennomsiktig plastvindu som lar deg se baksiden av skjermen på kameraet ditt, samt de ulike kontrollknappene.

Vårt regntrekk har nå en lue som festes foran på objektivhetten, for å hindre at vanndråper kommer inn i hetten og spruter på det fremre objektivet. Det kan også være nyttig for visse baklysforhold, for å redusere optisk glans.

Det leveres med en praktisk oppbevaringspose for når du trenger å legge det våte trekket tilbake i kameravesken din.

  • Maksimal lengde fra fronten av objektivhetten til øyestykket på søkeren: 63 cm
  • Brettet i lommen sin: 25 x 21 cm
  • Fullt utfoldet flatt: 100 x 85 cm
  • Størrelse på luen når den er flat: 30,5 x 20,5 cm

Vekt: 203 gram

Tilbehør
Alternativer