SE TILBUD [FRI FRAKT OVER 3000*]

Vallerret Markhof Pro V3 Fotohanske L Fotohanske for vinterforhold Vallerret Markhof Pro V3 Fotohanske L Fotohanske for vinterforhold Vallerret Markhof Pro V3 Fotohanske L Fotohanske for vinterforhold Vallerret Markhof Pro V3 Fotohanske L Fotohanske for vinterforhold Vallerret Markhof Pro V3 Fotohanske L Fotohanske for vinterforhold Vallerret Markhof Pro V3 Fotohanske L Fotohanske for vinterforhold Vallerret Markhof Pro V3 Fotohanske L Fotohanske for vinterforhold Vallerret Markhof Pro V3 Fotohanske L Fotohanske for vinterforhold

Vallerret Markhof Pro V3 Fotohanske L

Fotohanske for vinterforhold

Varenr: 134365
1 099,-
-+
6 stk på lager på nett og i butikk
BeskrivelseTilbehørAlternativer
Beskrivelse

Vallerret Markhof Pro V3 er neste generasjons fotohanske. Dette er en universal, funksjonell og stilig fotohanske som du kan ta med deg i en hver situasjon.

Markhof Pro V3 kombinerer de beste elementene fra de tidligere Markhof Pro versjonene, samtidig som den hever nivået! Vallerret har laget en varm formsydd hanske som gir det ypperlig følsomhet og kontroll med kamera. Dette er en hanske som passer like godt på byen som på fjellet, og er fortsatt en ubestridet bestseller.

Hansken henter sitt navn fra landskaps- og sportsfotograf Simon Markhof. Han er en like mye eventyrer som fotograf, og drar til de villeste stedene på kloden for å ta imponerende landskaps- og snowboardbilder. Denne hansken er utviklet og tilpasset nettopp de behovene og utfordringene er naturfotograf, sportsfotograf og andre som opererer i krevende forhold har. Den gir god beskyttelse, varme og godt grep.

 1. FlipTech fingerspisser med magnet. Magnetene holder fingerspissene borte fra fingeren slik at de ikke er i veien når du betjener kamera.
 2. Materialer i høy kvalitet: 100% Merinoull for, Thinsulate Insulation (C100/C70), DWR geiteskinn og vanntett Polyester Twill.
 3. Non-slip grip: Det unike Super grippy belegget i håndflaten gir godt grep om kamera.
 4. Ekte suede pusseklut.
 5. Lomme for minnekort og innebygget tripodverktøy. Lagringslomme for å oppbevare ekstra SD-kort, pusseklut eller håndvarmer. Kommer med innebygget verktøy for tripod.
 6. Jersey Cuff: Enkel å ta av og på med håndledd i Jersey-stoff
 7. Tilpasset design: Designet for å gi en naturlig passform for hånden og maksimal kontroll med kamera.

Størrelsesguide

FINN DIN STØRRELSE:

 • Mål rundt den bredeste delen av hånden din med en avslappet, åpen håndflate.
 • Mål fra den nederste delen av hånden din til tuppen av langfingeren din.
 •  

OBS: Denne størrelsesguiden gjelder tettsittende hansker. Vennligst merk at hanskene er designet for å sitte tett, for best mulig kamerafølelse uten å kompromisse med varmen. Hvis du foretrekker en løsere passform, vennligst velg en størrelse større.

Hvilken størrelse bør jeg velge hvis jeg er mellom to størrelser? For mange er det beste alternativet å velge en størrelse større hvis målene dine er mellom to størrelser.

Hvis du er mellom to størrelser eller hvis hendene dine ikke stemmer med målene i størrelsesguiden, anbefaler vi at du prioriteter målet på omkretsen. Omkretsen er det viktigste målet, og hvis omkretsen på hansken er for liten vil den ikke passe deg. Burde jeg velg en større størrelse på den fôrede hansken min?

Hvis du vurderer å bruke en fôret hanske med fotohanskene dine, anbefaler vi at du velger samme størrelse på den fôrede hansken som fotohansken. De fôrede hanskene er designet for at de skal være tynne og passe inni fotohanskene, så vi anbefaler at du velger din normale størrelse på de fôrede hanskene. Det finnes dog to unntak:

 • Unntak nr 1: Hvis du befinner deg lengst ut på størrelsesskalaen i størrelsesguiden, f.eks. 1mm fra størrelse Large, anbefaler vi at du velger en størrelse større hvis du planlegger å bruke de fôrede hanskene med fotohanskene dine ofte.

 • Unntak nr 2: Hvis du foretrekker å bære hansker med en litt løsere passform, skal du også velge en størrelse større når du legger til en fôret hanske. Vi anbefaler ikke dette, ettersom det vil kompromittere fingerferdigheten din, og vår prioritet er best mulige kamerafølelse. Men du vet best hva du liker!

Tips: Vær nøye med å velge en fôret hanske som sitter tett rundt hånden din for best mulig Fliptech-ytelse når du bærer fôrede hansker inni fotohansker.

Tilbehør
Alternativer