SE TILBUD [FRI FRAKT OVER 3000*]

Zoom M3 MicTrak opptaker med mikrofon 32-Bit float Zoom M3 MicTrak opptaker med mikrofon 32-Bit float Zoom M3 MicTrak opptaker med mikrofon 32-Bit float

Zoom M3 MicTrak opptaker med mikrofon

32-Bit float

Varenr: 139367
2 495,-
-+
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.
Bestilles ved ordre
BeskrivelseTilbehørAlternativer
Beskrivelse

M3 MicTrak gir filmskapere muligheten til å heve standarden på innholdet sitt med uberørt, god lyd. Denne stereomikrofonen/opptakeren montert på kamera fanger opp alle soniske nyanser med 32-bits floating opptak.

PERFEKT LYD TIL BILDE I ETT TAKE.

M3 MicTrak gir filmskapere muligheten til å heve standarden på innholdet sitt med uberørt, god lyd. Denne stereomikrofonen/opptakeren montert på kamera fanger opp alle soniske nyanser med 32-bits floating opptak.

32-BIT FLOAT OPPTAK

M3 fanger opp lyd uten klipping, hver eneste gang. Med 32-bits float-opptak er det ikke nødvendig å stille inn gain. Enten det er dialog, lydeffekter eller utendørs atmosfære, vil du alltid få det perfekte lydbildet.

KLAR FERDIG GÅ

Skift raskt fra scene til scene med M3 festet til kameraet du ønsker. Det spesialdesignede sjokkfestet holder oppsettet ditt lett og sikrer minimalt med håndteringsstøy.

STEREO OG MONO MODUS

Bytt enkelt mellom mono- og stereomodus. Mono-modus er optimal for å fange dialog. 90º gir et nøyaktig og transparent stereoopptak. 120º gir stereoopptak ideelt for stemning eller lydeffekter.

MER FLEKSIBILITET

M3 lagrer alltid en backup som Mid-Side RAW-fil, noe som gir deg fleksibiliteten til å justere stereobredden på opptaket ditt i postproduksjonen.

POSTPRODUKSJON

Med M3 Edit and Play-programvaren kan du justere stereobredden på opptaket og normalisere filene dine for å forberede dem for synkronisering og redigering.

USB-MIKROFON

Koble USB-C-porten til en PC, Mac, iOS eller Android-enhet for å bruke M3 som en USB-mikrofon for streaming eller opptak.

FOR HELEDAGSFOTO

Med SDXC-kortstøtte på opptil 1 TB og 12 timers AA-batterilevetid, kan M3 sørge for lyden under lange produksjonsdager.

Tilbehør
Kombinert vindbeskytteøse og opphengsløsning inneholder settet alt som trengs for å beskytte en håndholdt digital opptaker mot vindstøy, og også for å isolere den fra uønskede vibrasjoner, som f. eks fra håndteringen. Den er rettet mot journalister, filmskapere eller alle som bruker en håndholdt digital opptaker for å lage lydopptak av profesjonell kvalitet utendørs. Med fjæringsadapteren 1/4 "til 3/8", passer fjæringen til enhver bærbar opptaker med en 1/4 "hunntråd. Opphenget kan...
1 599,-
Alternativer
GARANTERT LYDRESULTATER Zooms M2 MicTrak er superverktøyet til den skapende artisten som ønsker å ta opp perfekt lyd på en enkel måte. Med sin innovative X/Y mikrofonkapseldesign og 32-bits flyteteknologi gir M2 MicTrak deg alltid flott lyd i ett opptak. ETT TAKE ER ALT DU TRENGER M2 fanger opp lyd uten klipping, hver gang. Med 32-bits float-opptak er det ikke nødvendig å stille inn gain. Enten du spiller inn en svak dialog eller den dundrende lyden av trommer, vil du aldri gå glipp av...
2 495,-
2
PERFEKTE SPOR I ETT TAKE M4 MicTrak er den første bærbare opptakeren utstyrt med 32-bits floating-opptak og innebygd tidskodegenerator, som gir filmskapere og musikere alt de trenger for å ta opp enestående lyd. LYD UTEN SJENERENDE KLIPPING Når du er i gang har du ikke råd til å ende opp med avkuttet eller svak lyd. M4 tar opp i 32-bits float, slik at du kan ta opp perfekt lyd i enhver situasjon uten å måtte stille inn gain. ROLLING… AND… ACTION! Filmskapere kan bruke de to...
5 150,-
2
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.