SE TILBUD [FRI FRAKT OVER 3000*]

Zoom Q8n 4K Handy Video Recorder Lyd og videoopptaker Zoom Q8n 4K Handy Video Recorder Lyd og videoopptaker Zoom Q8n 4K Handy Video Recorder Lyd og videoopptaker Zoom Q8n 4K Handy Video Recorder Lyd og videoopptaker Zoom Q8n 4K Handy Video Recorder Lyd og videoopptaker

Zoom Q8n 4K Handy Video Recorder

Lyd og videoopptaker

Varenr: 139452
4 699,-
-+
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.
1 stk på lager på nett og i butikk
BeskrivelseAlternativer
Beskrivelse

DEN KOMPLETTE LYD/VIDEO-LØSNING

VIDEOSKAPERENS VALG

Zoom Q8n-4K er designet for å ta opp lyd av profesjonell kvalitet med 4K-video i en allsidig, alt-i-ett hendig opptaker. Det er den perfekte løsningen for videoproduksjon og livestreaming for dagens musikere, filmskapere, podcastere og mer.

 

VIDEOPRODUKSJON UTOVER GRENSENE FOR EN SMARTTELEFON

Q8n-4K er designet for skapere for å vise frem din beste lyd og utseende, og heve videoene dine med fire lydspor, sammen med 4K UHD-video.


LETT VEKT, LETT PÅ LOMBOKEN

Sammenlignet med et speilløst eller DSLR, er dette kameraets størrelse ment å passe sømløst inn i produksjonen din mens prisen sikrer at det passer inn i budsjettet ditt.

 

MED 4-SPOR I TANKENE

Med den medfølgende X/Y-mikrofonkapselen og to XLR-innganger kan du fange opp til fire spor med samtidig, krystallklar lyd.

 

I MIKSEN

Fang alle instrumenter og stemmer til bandet ditt ved å kjøre hovedutgangene til et miksebrett rett til Q8n-4K.

 

LETT FOR ØYNENE

Ta opp i 4K-oppløsning med 30 bilder per sekund. Med F2.8/150º vidvinkelobjektiv, fem synsfelt-innstillinger (FOV) og lysstyrkejusteringer, produserer Q8n-4K levende videokvalitet ved hvert bilde.

SELFIE-MODUS

Vær stjernen i din egen produksjon. Bruk uttrekksskjermen for å se deg selv mens du bruker Q8n-4K.

GI STRØM TIL BLINKSKUDDENE

Velg riktig strømkilde for fotograferingen ved å bruke kameraets oppladbare Li-ion-batteri, lade via USB eller med en valgfri AC-adapter, alt mens du tar opp til et mini-SD-kort på opptil 512 GB.

Her er hva som er inkludert i pakken:

Q8n-4K praktisk videoopptaker
BT-03 batteri
Linsedeksel
Solblender
Vindskjerm
USB-kabel
Quick Guide


Alternativer