B+W 62 mm HTC Master MRC Nano Polarisasjonsfilter

B+W 62 mm HTC Master MRC Nano

Polarisasjonsfilter

Varenr: 136290
1 739,-
-+
Bestilles ved ordre
2 stk på lager hos leverandør
Beskrivelse
Beskrivelse

Beskrivelse
B + W Polarisasjonsfilter HTC Master MRC Nano. B + W High Transmission Circular Käsemann MRC Nano er det mest eksklusive filteret i serien av høykvalitets polarisasjonsfiltre fra Schneider Kreuznach. Nøytral fargegjengivelse, effektiv fjerning av refleksjoner, svært høy motstand mot ytre skader og enestående lystransmisjon kjennetegner B + W HTC Käsemann MRC Nano. Masterfilterholder har en veldig tynn profil, som gjør at polarisasjonsfilteret også egner seg for vidvinkelobjektiver.

Presisjon i minste detalj
B+W Polarisasjonsfilter Høytransmisjon Käseman er av høyeste kvalitet med spesialutvalgt polarisasjonsfolie som gir uovertruffen fargenøytral gjengivelse og grad av utryddelse. Folien er skjøtet mellom optisk glass og forsynt med en meget tett kantforsegling. Deretter slipes og poleres glasset ytterligere, noe som gir filteret enestående skarphet og funksjon, utmerket selv for lyse apokromatiske linser.

 

Käsemann HTC Polarisasjonsfilter
HTC, High Transmission Circular, polariserende filter har polariserende folie som har enestående høy lystransmisjon uten å forringe funksjonen. Filterfaktor for HTC polarisasjonsfilter er kun 2-3 (1-1,5 blendertrinn), sammenlignet med standardfiltre som har filterfaktor 4-8 (opptil 3 blendertrinn).
Fordelene med HTC, sammenlignet med standard polarisasjonsfiltre, er mange. Med HTC-filtre er det mulig å velge en raskere lukkerhastighet eller mindre blenderåpning, uten å øke kameraets ISO-hastighet, enn ved bruk av konvensjonelle polarisasjonsfiltre. I tillegg er bildet i kameraets søker/skjerm lysere, noe som forenkler bildekomposisjon, kamerainnstillinger osv.

 

Effekten av polarisasjonsfiltre
Polarisasjonsfilter fjerner reflekterende lys i f.eks. glass og vann og øker fargegjengivelsen og kontrasten. Ideell for naturfotografering, feriebilder, arkitekturfotografering osv. Takket være at refleksjoner i ulike materialer, som glass, stein, vann osv., filtreres ut, kan kameraet registrere motivets struktur og farge. Dette betyr at effekten opprettet med polarisasjonsfiltre ikke kan gjenskapes i et bilderedigeringsprogram.

MRC Nano Anti-reflekterende belegg (Multi Resistant Coating)
Nano Antirefleksbelegg betyr en meget tett og hard overflateforsegling av filteret. MRC Nano har syv lag antirefleksbelegg på begge filteroverflatene.
Et ekstremt hardt beskyttende lag legges på toppen av det antireflekterende belegget, som motstår smuss, fuktighet og er ekstra motstandsdyktig mot riper og letter rengjøringen. MRC Nano-behandlingen av filtre øker lystransmisjonen til ca. 99 % (et ubehandlet filterglass slipper gjennom 92 %).

 

Masterfilter
Masterfilterkontakt laget av messing. Svært tynn filterholder designet for også å passe vidvinkel- og zoomobjektiver med brennvidde ned til 17 mm for kameraer med fullformatsensor og 10 mm for kameraer med sensorstørrelse tilsvarende APS-C. Filtertrådene er spesialbehandlet, noe som forenkler montering og demontering av filteret. Til tross for den tynne profilen har Master filterholderen også en frontgjenge, som muliggjør montering av annet tilbehør som f.eks. beskyttelse mot bakgrunnsbelysning.

B + W Master HTC Messing Filterholder

B + W Polarisasjonsfilter HTC Master MRC Nano
Nano topptetning på begge filteroverflatene
HTC = High Transmission Circular
Ekstremt høy lysgjennomgang. Filterfaktor 2–3, ca 1 - 1,5 blendertrinn (standard polarisasjonsfilter: filterfaktor 4–8 = opptil 3 blendertrinn)
Svært høy polariserende effekt (grad av utryddelse av refleksjoner)
Suveren kvalitet gjennom ekstra sliping og polering av glasset
Spesielt utvalgt polariserende folie for å møte de høyeste kravene
Multi Coating, flerlags antirefleksbelegg, på alle ytre glassflater
Meget motstandsdyktig og holdbar takket være forsiktig kantforsegling
Masters finnes i størrelsene Ø 30,5 – Ø 112 mm