SE TILBUD [FRI FRAKT OVER 3000*]

Brinno TLC300 Timelapse Kamera Kamera for timelapse-fotografering Brinno TLC300 Timelapse Kamera Kamera for timelapse-fotografering

Brinno TLC300 Timelapse Kamera

Kamera for timelapse-fotografering

Varenr: 141063
3 899,-
-+
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.
Bestilles ved ordre
BeskrivelseAlternativer
Beskrivelse

TLC300 har et revolusjonerende design for innstilling av tidsforløpsparametere, integrering av tidsplan, opptaksintervall og bildeinnstillinger i en strømlinjeformet meny, noe som gjør det til det ultimate brukervennlige profesjonelle tidsforløpskameraet.

Velg språk og tilpass kamerainnstillingene med alt fra opptaksplan til bildeinnstillinger.

Med en batterilevetid på enestående 100 dager, med bare 4 AA-batterier, er denne pakken egnet for langvarige opptaksprosjekter, noe som gjør den til et perfekt valg for både nybegynnere og profesjonelle.

Sett enkelt opp kameraet ditt i lyse omgivelser og sjekk visningsvinkelen uten gjenskinn på skjermen med TLC300s krystall IPS LCD-panel. Brinnos nylig oppdaterte brukergrensesnitt gir raskere oppsett og en mer brukervennlig filmopplevelse. BCC300 leveres med alt du trenger for å komme i gang, med et IPX4-værbestandig hus, veggmontering og to strikk.

Langvarig batteri

Perfekt for langvarige prosjekter, Brinnos revolusjonerende strømsparingsteknologi holder kameraet ladet lenger enn noe annet actionkamera på markedet.

Display som kan leses i sollys.

Lyse omgivelser er ingen match for Brinnos IPS LCD-skjerm. Sjekk liveview og juster innstillingene fra en krystallklar skjerm, selv i direkte sollys.

Pakken inkluderer:

  • Tidsforløpskamera TLC300 x 1
  • Vanntett hus ATH120 x 1
  • Veggfeste AWM100 x 1
  • Bungee Cords x 2
  • Gipsanker og skruer
  • AA-batterier x 4
  • Linsedeksel
  • SD-kort
  • Hurtigveiledning

 

Alternativer
BCC300 har et revolusjonerende design for innstilling av tidsforløpsparametere, integrering av tidsplan, opptaksintervall og bildeinnstillinger i en strømlinjeformet meny, noe som gjør det til det ultimate brukervennlige profesjonelle tidsforløpskameraet. Construction BCC300-pakken er den ultimate løsningen for alle som er nye innen time lapse-fotografering. Det brukervennlige grensesnittet gjør det perfekt for amatører, mens det vanntette huset og monteringstilbehøret gjør det mulig...
4 999,-
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.