SE TILBUD [FRI FRAKT OVER 3000*]

Calibrite ColorChecker Studio Profesjonell spektrofotometer Calibrite ColorChecker Studio Profesjonell spektrofotometer Calibrite ColorChecker Studio Profesjonell spektrofotometer Calibrite ColorChecker Studio Profesjonell spektrofotometer Calibrite ColorChecker Studio Profesjonell spektrofotometer Calibrite ColorChecker Studio Profesjonell spektrofotometer Calibrite ColorChecker Studio Profesjonell spektrofotometer

Calibrite ColorChecker Studio

Profesjonell spektrofotometer

Varenr: 133662
6 499,-
-+
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.
1 stk på lager på nett og i butikk
BeskrivelseAlternativer
Beskrivelse

Calibrite ColorChecker Studio med software fra X-Rite er den helt nye fargebehandlingsløsningen for kreative som ønsker ekspertresultater. Utskriftene dine vil matche "det du ser" mer perfekt enn du noen gang trodde var mulig.
Det profesjonelle nivået, start-til-slutt-fargebehandlingsløsningen bygget av Color Perfectionists for Color Perfectionists.

ColorChecker Studio fra Calibrite ble laget for fotografer som elsker å skyte, skanne, redigere og skrive ut, men ikke elsker å kaste bort tid og penger på prosessen. Den patenterte teknologien innebygd i ColorChecker Studio gir presis, intuitiv fargehåndtering. Sluttresultatet: utskrifter som samsvarer med bildene dine på alle enhetene dine.

ColorChecker Studio er en utskriftsløsning som tar din fargestyrte arbeidsflyt til et nytt nivå av nøyaktighet og kontroll. Funksjonene inkluderer skriverprofilering for svart-hvitt, skannerprofilering, skjermprofilering for video, pluss en strømlinjeformet brukeropplevelse i den fantastiske ColorChecker Studio-programvaren.

Den forbedrede og intuitive ColorChecker Studio-programvaren fra X-Rite, gir den perfekte balansen mellom automatisering med et komplett utvalg av kreative kontroller for fotografer, filmskapere og designere som ser etter flere alternativer og kontroll over fargen. Du blir guidet gjennom hvert trinn med et utvidet utvalg av ekspertalternativer for å tilpasse og finjustere arbeidsflyten din etter ønske.

ColorChecker Studio leverer en komplett pakke med verktøy for å kalibrere og profilere alle enhetene dine fra opptak til utskrift. Du vil være trygg på at det du har fanget i kameraet eller skanneren og ser på alle skjermer og mobile enheter eller projektorer, vil matche den endelige utskriften. Og med tiden du sparer, kan du gå tilbake til å fokusere på det du liker - å lage flere bilder.

Color Perfectionists som fanger, redigerer og skriver ut vil bli overrasket over hva som er mulig.

Alternativer