Canon 15x50 IS All-Weather 15x, bildestabilisator, værbestandig Canon 15x50 IS All-Weather 15x, bildestabilisator, værbestandig Canon 15x50 IS All-Weather 15x, bildestabilisator, værbestandig

Canon 15x50 IS All-Weather

15x, bildestabilisator, værbestandig

Varenr: 129210
13 995,-
-+
1 stk på lager på nett og i butikk
BeskrivelseTeknisk infoAlternativer
Beskrivelse

Kom deg 15x nærmere med utmerket kvalitet fra Canon


Kraftig kikkert av utmerket kvalitet med 15x forstørrelse og Canons presise optikk har UD-glasselement (Ultra-low Dispersion) for å redusere kromatiske avvik og et Super Spectra-linsebelegg som gir en fargesterk avbildning med høy kontrast og presise farger.

Konstruert for å tåle tøffe forhold


Du får en utmerket avbildning i tøffe værforhold fra den JIS 4-klassifiserte værbestandigheten. Den robuste kvalitetskonstruksjonen har gummibelagt utførelse for å tåle de tøffeste værforholdene, noe som gjør denne kikkerten perfekt til de tøffeste oppgavene.

Svært stødig synsfelt med høy forstørrelse


Nyt den bemerkelsesverdig stabile avbildningen du får fra Canons bildestabilisatorteknologi (IS). Den motvirker flere ulike typer risting og bevegelser når du holder kikkerten i hånden, eller når du bruker den på kjøretøy eller båter i bevegelse. Denne klare kikkerten har frontoptikk med en stor 50 mm diameter som gir et klart synsfelt.

Det vakre, brede synsfeltet gjør det enkelt å få øye på motivet


Porro II-prismeoptikken og det akromatiske feltrettelseselementet gjør det enkelt å få øye på motivet. Du får også et flott og bredt virtuelt synsfelt på 61º med klar, rett og lav forvrengning fra kant til kant.

Robust, men enkel og komfortabel


Kikkerten er utformet for å være komfortabel å betjene over lengre perioder, selv om du bruker solbriller eller briller med styrke. Dette gjøres ved hjelp av de justerbare øyestykkene med 15,0 mm lang øyestøtte som minimerer tunneleffekten.

Teknisk info

Produktinformasjon

Kikkertstyrke 15x50


Alternativer