SE TILBUD [FRI FRAKT OVER 3000*]

Canon 18x50 IS Image Stabilized Kraftig, 18x kikkert med IS Canon 18x50 IS Image Stabilized Kraftig, 18x kikkert med IS

Canon 18x50 IS Image Stabilized

Kraftig, 18x kikkert med IS

Varenr: 129282
16 990,-
-+
3 stk på lager på nett og i butikk
BeskrivelseTeknisk infoAlternativer
Beskrivelse

Kom deg 18x nærmere med utmerket kvalitet fra Canon


Kraftig kikkert av utmerket kvalitet med 18x forstørrelse og Canons presise optikk har UD-glasselement (Ultra-low Dispersion) for å redusere kromatiske avvik og et Super Spectra-linsebelegg som gir en fargesterk visning med høy kontrast og presise farger.

Konstruert for å tåle tøffe forhold


Du får en utmerket avbildning i tøffe værforhold fra den JIS 4-klassifiserte værbestandigheten. Den robuste kvalitetskonstruksjonen har gummibelagt utførelse for å tåle de tøffeste værforholdene, noe som gjør denne kikkerten perfekt til de tøffeste oppgavene.

Svært stødig og klar visning


Nyt den bemerkelsesverdig stabile visningen du får fra Canons bildestabilisatorteknologi (IS). Den motvirker flere ulike typer risting og bevegelser når du holder kikkerten i hånden, eller når du bruker den på kjøretøy eller båter i bevegelse. Denne klare kikkerten har frontoptikk med en stor 50 mm diameter som gir et klart synsfelt.

Det vakre, brede synsfeltet gjør det enkelt å få øye på motivet


Porro II-prismeoptikken og det akromatiske feltrettelseselementet gjør det enkelt å få øye på motivet. Du får også et flott og bredt virtuelt synsfelt på 60,3º med klar, rett og lav forvrengning fra kant til kant.

Robust, men enkel og komfortabel


Kikkerten er utformet for å være komfortabel å betjene over lengre perioder, selv om du bruker solbriller eller briller med styrke. Dette gjøres ved hjelp av de justerbare øyestykkene med 15,0 mm lang øyestøtte som minimerer tunneleffekten.

Teknisk info

Produktinformasjon

Kikkertstyrke 18x50


Alternativer