SE TILBUD [FRI FRAKT OVER 3000*]

Canon EOS R7 + RF-S 18-150mm IS STM Sett med objektiv Canon EOS R7 + RF-S 18-150mm IS STM Sett med objektiv Canon EOS R7 + RF-S 18-150mm IS STM Sett med objektiv Canon EOS R7 + RF-S 18-150mm IS STM Sett med objektiv Canon EOS R7 + RF-S 18-150mm IS STM Sett med objektiv

Canon EOS R7 + RF-S 18-150mm IS STM

Sett med objektiv

Varenr: 139203
21 489,-
-+
1 stk på lager på nett og i butikk
BeskrivelseTilbehørAlternativer
Beskrivelse

EOS R7-kameraet viderefører arven fra de formidable kameraene i EOS 7D-serien og har avansert ytelse og utrolig hastighet i et neste generasjons speilløst kamerahus fra EOS R-serien.

 

EOS R7 er bygget rundt en sensor i APS-C-størrelse som gir objektivene 1,6x større telerekkevidde enn med et objektiv med tilsvarende brennvidde på et fullformatskamera. Det vil føles som om motivet er rett ved siden av deg, og du kan ta dyreportretter som fyller bildet, og spennende og effektfulle actionbilder.


Neste generasjons autofokus
Med kunstig intelligens med avansert læringsteknologi og motivgjenkjenning

 

Bildestabilisering på et nytt nivå
For 7-trinn3 med beskyttelse mot kameraristing med RF-S 18-150mm F3.5-6.3 IS STM og opptil 8 trinn13 med andre RF-objektiver

 

Holder bildet stødig, selv når du ikke gjør det

 

Hastighet og ytelse som virkelig vil imponere deg
Det perfekte fotoøyeblikket kan vare bare brøkdeler av et sekund. Derfor har vi designet EOS R7 til å være eksepsjonelt raskt.

 

Det neste kapitlet innen bildekvalitet
Bilder og video som overgår forventningene

 

Det neste store innen EOS-design
Nye funksjoner, instinktiv følelse

 

Start redigeringsprosessen tidlig
Det neste ordet innen kommunikasjon
Del, send, strøm og behandle

 

 

 

 

Spesifikasjoner:

 


Dual Pixel CMOS AF II

AF som gjenkjenner og sporer mennesker, dyr og kjøretøy

Opptil 15 bilder/sekund ved kontinuerlig fotografering

I tillegg til serier med 30 bilder/sek med kameraets elektroniske lukker4

 

32,5 megapikslers sensor av APS-C-størrelse

Den ideelle balansen mellom oppløsning, hastighet og ytelse i lite lys

 

Fokusering ned til -5EV2

Nøyaktig fokus under dårlige lysforhold

 

ISO 32 000

Standard maksimal følsomhet


Full HD opptil 120p

For superjevne bevegelser

Avansert bildestabilisering

Bildestabilisering i kamerahuset og objektivet samarbeider om å gi opptil sju trinns3 beskyttelse mot kameraristing

4K/60p

Videoopptak

EVF-skjerm med 2,36 millioner punkter

Med en oppdateringsfrekvens på opptil 120 bilder/sek10

Vribar berøringsskjerm på 7,5 cm med 1,62 millioner punkter

Se motivet med nye øyne

DIGIC X-prosessor

Følsom kontroll og minimal forsinkelse for elektronisk søker


Neste generasjons autofokus
Med kunstig intelligens med avansert læringsteknologi og motivgjenkjenning
Vi har gitt R7-kameraet samme avanserte læringsteknologi med kunstig intelligens og iTR AF-teknologi som EOS R3-, EOS R5- og EOS R6-kameraene våre. Dette betyr at den kan gjenkjenne mennesker, dyr og kjøretøy og holde dem i sylskarpt fokus, uansett hvor de beveger seg i bildet.


Autofokus som overgår forventningene
Naturfotografer vil elske hvordan kameraet gjenkjenner fugler i luften, og holder dem skarpe mens de flyr over landskapet. Sportsfotografer vil glede seg over å kunne spore mennesker mens de beveger seg raskt i ulike retninger – selv når de har på seg hjelm, ser i en annen retning eller står på hodet.
EOS R7s autofokussystem Dual Pixel CMOS AF II dekker og sporer motiver over praktisk talt 100 % av bildet 1 og gir rask og nøyaktig AF, selv når det er så lite lys som -5EV 2, eller med maksimal blenderåpning helt ned til f/22.


Bildestabilisering på et nytt nivå
For 7 trinns beskyttelse mot kameraristing
Ser for deg at du kan ta bilder med lang eksponering på frihånd og gjøre motiver i bevegelse uskarpe uten å bruke stativ. Du kan også ta svært jevne videoer mens du går med kameraet. Den interne bildestabilisatoren (IBIS) i EOS R7 gir deg uendelig mange nye måter å være kreativ og bruke kamerasystemet på.
Kameraets IBIS samarbeider med den optiske IS-funksjonen som er innebygd i mange av RF-objektivene våre. RF-fatningens lynraske kommunikasjonshastighet og fysiske bredde gjør det mulig med opptil 7 trinn3 med RF-S 18-150mm F3.5-6.3 IS STM og opptil 8 trinn13 med andre RF-objektiver med stabilisering langs 5 akser. Dette gir stabil håndholdt fotografering av lange eksponeringer uten kameraristing.
Når du fotograferer med objektiver uten bildestabilisering (for eksempel raske primærobjektiver), sørger den brede objektivfatningen på EOS-R-systemet for at EOS R7-kameraets IBIS fortsatt har god stabilisering mot kameraristing.


EOS R7 panorama
Systemet hjelper også ved å rette opp skjeve horisonter og holde motivene skarpe når du bruker panorering eller tar panoramabilder.


Svært stødige filmer
Når du tar opp video, kobles IBIS og optisk IS sammen med en tredje teknologi: Movie Digital IS. Sammen jevner disse systemene ut kamerabevegelsene så mye at du nesten skulle tro videoen var tatt med en bøyle.


Hastighet og ytelse som virkelig vil imponere deg
Det perfekte fotoøyeblikket kan vare bare brøkdeler av et sekund. Derfor har vi designet EOS R7 til å være eksepsjonelt raskt. Ta bilder i RAW-, JPEG- og HEIF-format med hele 15 bilder/sek6 – eller opptil 30 bilder/sek4 med kameraets stille elektroniske lukker7 – med kontinuerlig AF og AE som reagerer konstant mens du fotograferer. En fantastisk elektronisk lukkerhastighet på 1/16 000 sekund avslører detaljer som du ofte ikke kan se med det blotte øye.


DIGIC X-prosessor - Laget for å reagere raskt
Kameraets DIGIC X-prosessor gir rask og livlig behandling og mer eller mindre eliminerer søkerforsinkelse, for å gi en veldig følsom kameraopplevelse. Du kan ta opptil 42 RAW-filer og 126 JPEG-bilder i én bildeserie på 30 bilder/sek.8


Flytende bevegelser, perfekte opptak på video
Ta opp video med bildefrekvenser på opptil 60p i 4K og opptil 120p når du tar opp video i full HD9. Tar opp objekter i bevegelse med utrolig presisjon og lager superjevne sakte film-effekter i etterbehandlingen.


Bilder og video som overgår forventningene
Uansett om du tar stillbilder eller tar opp video, gir EOS R7s 32,5 megapikslers CMOS-sensor og DIGIC X-bildeprosess imponerende resultater. De tekniske fordelene med EOS R-systemet, kombinert med ekspertise innen optikk og sensordesign, gir deg en bildekvalitet som er bedre enn noe annet du har opplevd før.
Bildene er fulle av detaljer, farger og dynamisk rekkevidde – selv i lite lys, takket være en maksimal ISO-følsomhet på 32 000. 7K-sensorutdata med oversampling gir 4K-videoopptak av svært høy kvalitet, mens Canon Log 3 gir bred dynamisk område og redigeringsalternativer etter at videoen er tatt.
Ta neste kreative skritt med et kamera som gir deg enkel tilgang til ny teknologi, men som føles like velkjent og instinktivt som speilreflekskameraet ditt. Nye designfunksjoner – som den kombinerte AF-punktvelgeren og det bakre kontrollhjulet – kombineres med klassisk EOS-håndtering og umiddelbart gjenkjennelige menysider, for å sikre at du merker minimalt med forskjell.
Selv den imponerende elektroniske søkeren med 2,36 millioner punkter og 120 bilder/sekund10 har en OVF Assist-modus som gjør overgangen fra speilreflekskameraer enklere.


Vribar LCD-skjerm
En vribar LCD-skjerm gjør det enkelt å fotografere fra vanskelige vinkler. Loddrett videoopptak støttes også for å gjøre det enkelt å forevige historier for sosiale medier.


Kombinert AF-punktvelger
Nye designfunksjoner inkluderer den kombinerte AF-punktvelgeren og det bakre kontrollhjulet.


Fordelen med APS-C
EOS R7 er bygget rundt en sensor i APS-C-størrelse som gir objektivene større telerekkevidde enn med et objektiv med samme brennvidde på et fullformatskamera. Det mindre sensorformatet gjør også EOS R7 mer bærbart – perfekt når du er ute i naturen, tar bilder av flyoppvisninger eller tar opp bevegelsene på travbanen.


Integrer og utvid
Du kan også bruke alle de eksisterende EF- og EF-S-objektivene dine på EOS R7 ved hjelp av en rekke Canon-fatningsadaptere. De vil fungere akkurat som du husker det – om ikke bedre, takket være den forbedrede funksjonaliteten til EOS R-systemet.


Du kan skreddersy EOS R7 slik at det fungerer akkurat som du vil. Kontrollhjul og knapper som kan tilpasses utfyller egendefinerte fotograferingsmodi og et programmerbart Min meny-skjermbilde.

 

I esken:

  • EOS R7 kamerahus
  • Kamerabeskyttelse RF-5
  • Kamerastropp ER-EOS R7
  • Batterilader LC-E6E
  • Batteri LP-E6NH
  • AC-kabel
  • Canon RF-S 18-150mm f/3,5-6,3 IS STM
  • Fremre og bakre objektivdeksel


 

Tilbehør
Alternativer