SE TILBUD [FRI FRAKT OVER 3000*]

Celestron Origin Teleskop Intelligent hjemmeobservatorium Celestron Origin Teleskop Intelligent hjemmeobservatorium Celestron Origin Teleskop Intelligent hjemmeobservatorium Celestron Origin Teleskop Intelligent hjemmeobservatorium Celestron Origin Teleskop Intelligent hjemmeobservatorium Celestron Origin Teleskop Intelligent hjemmeobservatorium Celestron Origin Teleskop Intelligent hjemmeobservatorium Celestron Origin Teleskop Intelligent hjemmeobservatorium Celestron Origin Teleskop Intelligent hjemmeobservatorium Celestron Origin Teleskop Intelligent hjemmeobservatorium Celestron Origin Teleskop Intelligent hjemmeobservatorium Celestron Origin Teleskop Intelligent hjemmeobservatorium Celestron Origin Teleskop Intelligent hjemmeobservatorium Celestron Origin Teleskop Intelligent hjemmeobservatorium Celestron Origin Teleskop Intelligent hjemmeobservatorium Celestron Origin Teleskop Intelligent hjemmeobservatorium Celestron Origin Teleskop Intelligent hjemmeobservatorium Celestron Origin Teleskop Intelligent hjemmeobservatorium

Celestron Origin Teleskop

Intelligent hjemmeobservatorium

Varenr: 144264
69 999,-
-+
Bestilles ved ordre
BeskrivelseAlternativer
Beskrivelse

Stjernetitting og astrofotografering omdefinert: Celestron Origin er et intelligent alt-i-ett-hjemmeobservatorium som tar fantastiske bilder av lyssvake, dype himmellegemer og sender dem til telefonen eller nettbrettet. Bildene du tar i løpet av sekunder, ser bedre ut enn det du ville sett i okularet på et mye større teleskop under en mye mørkere himmel.

Celestron Origin står i spissen for en ny æra innen amatørastronomi, og kombinerer stjernetitting og astrofotografering i én enkelt, brukervennlig opplevelse. Dette intelligente alt-i-ett-hjemmeobservatoriet tar kompleksiteten ut av tradisjonelle teleskoper og forvandler hagen din til en inngangsport til cosmos. Celestron Origin er fullpakket med banebrytende teknologi og fanger skjønnheten i himmelske objekter og gir dem liv på telefonen eller nettbrettet.

Celestrons ingeniører har brukt flere tiår med ekspertise i utformingen av hver eneste detalj, fra Origins patenterte optiske teknologi til den intuitive appen. Resultatet er et revolusjonerende nytt system som bygger videre på Celestrons arv og gjør astronomi mer tilgjengelig, spennende og morsomt enn noen gang før.

RASA optisk teknologi: Frigjør lysets kraft

I hjertet av Celestron Origin ligger den patenterte Rowe-Ackermann Schmidt-astrografen (RASA) - en milepæl innen optikk. I RASA-konstruksjonen er bildesensoren plassert foran på teleskoprøret, ikke bak, noe som gir et ultraraskt f/2,2-system med et usedvanlig bredt synsfelt og skarpe bilder helt ut til kanten. Siden lanseringen i 2014 har RASA-teknologien blitt det foretrukne valget for romovervåking og satellittsporing. Nasjonale forsvarsleverandører, profesjonelle forskningsastronomer og myndigheter stoler på at RASA oppdager ørsmå biter av skrot og romskrot, slik at våre viktige kommunikasjonssatellitter er trygge i bane rundt jorda. For Origin har Celestrons optiske ingeniører utviklet en helt ny 6" RASA med alle de samme egenskapene som et observatorieinstrument i et kit som er lett å ta med seg.

Takket være RASA er Origin i en klasse for seg selv og overgår langt andre teleskopdesign. RASA leverer rett og slett flere bilder på kortere tid enn en mindre og langsommere newtonreflektor, refraktor eller et annet teleskoprør. RASAs unike kombinasjon av hastighet, blenderåpning og ytelse sikrer enestående bildedetaljer, selv ved korte eksponeringstider.

For å dra full nytte av RASA-optikken har Celestron valgt Sony IMX178 farge-CMOS-sensoren til å fange opp dataene dine. Den har STARVIS bakbelyst teknologi for høyeste følsomhet og rask avlesning med lite støy, noe som bidrar til å gi klare bilder så raskt som mulig. Denne følsomme brikken har små piksler på 2,4 µm2 som gir høy oppløsning - en perfekt match for det raske optiske designet.

Gjør enhver observatør i hagen til en astroimager

Celestron Origin introduserer et paradigmeskifte innen astrofotografering med sine innebygde AI-algoritmer. Etter hvert som teleskopet fanger opp data, stabler og behandler disse intelligente algoritmene automatisk hvert bilde i sanntid. Resultatet er en fantastisk visning av himmellegemer, rike på farger og detaljer. For første gang er astrofotografering tilgjengelig for entusiaster på alle nivåer, også for dem som aldri har brukt et teleskop før.

Et univers til fingerspissene: StarSense-teknologi og Origin-appen

Det er enkelt å sette opp Celestron Origin takket være den automatiske initialiseringsprosessen som drives av StarSense-teknologi. Plassér Origin ute, slå den på og koble til appen. Deretter kan du velge om du vil fortsette å bruke teleskopet eller gå innendørs. På mindre enn to minutter fokuserer Origin seg selv, skanner nattehimmelen, justerer seg selv ved å matche stjernemønstrene over deg med den interne databasen og varsler deg om at den er klar til å begynne det astronomiske eventyret.

Celestron Origin-appen, som er utviklet i samarbeid med Simulation Curriculum, skaperne av SkySafari, har et intuitivt planetarium-grensesnitt som forenkler navigasjonen på nattehimmelen. I planetarievisningen holder du enheten opp mot himmelen for å se deg rundt ved hjelp av "kompassmodus", og trykker på det objektet du ønsker å se (de beste er uthevet). Eller prøv listen Tonight's Best, der Origin viser alle de mest imponerende galaksene, stjernetåkene, stjernehopene og mye mer - basert på din nøyaktige posisjon og observasjonstid. Glem alt om å konsultere et stjernekart eller planlegge på forhånd; Origin er klar til å vise deg universet når som helst.

Når du har valgt et mål, sentrerer Origin det nøyaktig i synsfeltet. Bytt til kameravisningen og trykk på Start Imaging for å begynne å ta 10-sekunders eksponeringer. Så enkelt er det! Du ser resultatene i sanntid etter hvert som målet blir mer og mer detaljert. Mens Origin jobber, følger den kontinuerlig med på himmelen og justerer det innebygde systemet for forebygging av dugg for å holde bildene knivskarpe.

En felles kosmisk opplevelse

Det er slutt på å stå i kø for å kikke inn i et okular. Origin skaper en følelse av fellesskap når dere deler den fantastiske opplevelsen av å utforske nattehimmelen sammen. Enten venner og familie er i samme rom eller samlet ute, kan flere personer koble seg til Origin og strømme utsikten med sine egne enheter. Med Origin kan du i tillegg overføre direktesendingen til smart-TV-en eller umiddelbart lagre og dele astrobildene dine, noe som skaper minneverdige øyeblikk utenfor hagen.

Klar for mer? Avanserte funksjoner

Etter hvert som du utvikler deg i hobbyen sammen med Origin, vil den fortsette å støtte deg med mer avanserte funksjoner og funksjonalitet. Origin har for eksempel en innebygd filterskuff som tar imot standard 1,25" og 2" filtre. Dette gir deg mulighet til å installere ekstra filtre, noe som kan være spesielt nyttig når du skal avbilde stjernetåker i lysforurensede omgivelser, for eksempel i en typisk forstadshage. Når du fotograferer bredbåndsobjekter som galakser og stjernehoper eller objekter på en mørk himmel, kan du fjerne filteret for å få større lysgjennomstrømning og lysere bilder. Eksperimenter med avtakbare og utskiftbare filtre for å oppnå resultater du ikke kan oppnå med andre systemers faste filtre.

Hvis du har lyst til å prøve avansert bildebehandling, har Origin også noe for deg. I motsetning til andre systemer lagrer Origin alle råbildene dine for deg. Koble til via USB for å importere dem til ditt foretrukne bildebehandlingsprogram for manuell redigering og stacking.

Og hva med å la Origin jobbe for deg mens du sover? Det er ikke noe problem med funksjonen for planlagte observasjoner. Bare fortell appen hvilke objekter du ønsker å ta bilder av. Så våkner du opp til en rekke spektakulære bilder.

Få et nytt perspektiv her på jorden

I tillegg til å avsløre fjerne verdener kan Origin også ta utrolige bilder av landbaserte objekter på jorden, både dag og natt. Om dagen kan du svinge Origin manuelt for å ta bilder av landskap og natur. Om natten gir Origins raske optikk og følsomme kamera deg mulighet til å se ting i svært dunkle omgivelser, noe som gir nesten nattesynlignende ytelse. Se deg rundt i hagen eller på campingplassen om natten for å se hva du går glipp av!

Ta med deg astrobildestudioet ditt hvor som helst

Origin er et bærbart system som ikke krever eksternt WiFi-nettverk, slik at du enkelt kan ta det med til avsidesliggende mørke himmelstrøk i hvilken som helst bil. Den optiske tuben, monteringen og stativet kan enkelt monteres og demonteres uten verktøy. Hver komponent veier mindre enn 15 kg. Bærevesker er også tilgjengelig som tilleggsutstyr.

Origin-systemet leveres komplett med alt du trenger for å bli astronom med en gang:

  • 6" RASA optisk rør med integrert kamera
  • Origin-montering med én gaffelarm og internt litiumbatteri
  • Innebygd datamaskin med kjølevifter og WiFi
  • Autofokuseringsenhet
  • System for forebygging av dugg med miljøsensor, duggvarmering og duggskjerm
  • Integrert filterskuff
  • Stativ i full høyde
  • Objektivdeksel
  • AC-lader

Fremtidige oppgraderinger

Når du investerer i Origin, kan du stole på at Celestrons ingeniører er dine langsiktige partnere innen astronomi. Våre tekniske team jobber hardt med å utvikle enda flere oppgraderinger og forbedringer for Origin. Vi gir for eksempel tilgang til Origins kamera for potensielle fremtidige oppgraderinger etter hvert som teknologien forbedres. Vi utvikler også helt ny funksjonalitet for Origin og Origin-appen.

Her er en liten forhåndsvisning av noen av funksjonene som vil lanseres i løpet av de kommende månedene:

  • Kompatibilitet med StarSense Autoguider
  • Kompatibilitet med HD Pro Wedge
  • Støtte for polarjustering

 

Alternativer
Stor lysstyrke for pengene Nexstar SE serien viser også detaljer ved lyssvake himmellegemer. Teleskopets store lysstyrke gjør at du kan observere Cassini´s Division i Saturn ring, Jupiters belter eller "The Great Red Spot". Utenfor vårt solsystem er det også mye å observere, som f.eks. Hercules Globular Cluster eller Whirlpool Galaksen, og glem ikke vår egen måne, som du kommer til å se på en helt ny måte. GO-TO enarmet Altazimuth-montering Det beste teleskopet for deg er det...
24 990,-
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.