SE TILBUD [FRI FRAKT OVER 3000*]

Celestron Bag for Origin Teleskop Bæreveske for Origin Teleskop Celestron Bag for Origin Teleskop Bæreveske for Origin Teleskop Celestron Bag for Origin Teleskop Bæreveske for Origin Teleskop Celestron Bag for Origin Teleskop Bæreveske for Origin Teleskop Celestron Bag for Origin Teleskop Bæreveske for Origin Teleskop Celestron Bag for Origin Teleskop Bæreveske for Origin Teleskop Celestron Bag for Origin Teleskop Bæreveske for Origin Teleskop Celestron Bag for Origin Teleskop Bæreveske for Origin Teleskop Celestron Bag for Origin Teleskop Bæreveske for Origin Teleskop Celestron Bag for Origin Teleskop Bæreveske for Origin Teleskop

Celestron Bag for Origin Teleskop

Bæreveske for Origin Teleskop

Varenr: 144266
1 999,-
-+
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.
Bestilles ved ordre
BeskrivelseTilbehør
Beskrivelse

Polstret teleskopveske til celestron origin intelligent hjemmeobservatorium.

Løft Celestron Origin-opplevelsen din med en spesialdesignet bæreveske som gir enestående bekvemmelighet, beskyttelse og stil. Denne polstrede vesken er den perfekte oppbevaringsløsningen, slik at du trygt kan ta med deg Origin uansett hvor dine astronomiske eventyr tar deg. Du kan være trygg på at Origin er sikker og beskyttet både under oppbevaring og transport.

**Ekstra slitesterke materialer

Den polstrede teleskopvesken til Celestron Origin har en trelags konstruksjon. Det ytre stoffskallet er laget av 900 denier polyester, som består av 900 garn vevd i et kurvflettet mønster og deretter behandlet for å beskytte mot vær og riper. Veggene i vesken er fôret med et robust 1,5" tykt EPE-skum, som gir en beskyttende pute for Celestron Origin-røret. Innvendig finner du et mykt PVC-stoff av polyester som beskytter tubens overflater.

**Praktiske oppbevarings- og bærealternativer

Celestron Origin-røret kan enkelt lastes inn og ut med vår brukervennlige design. Det er bare å stille posen loddrett, åpne den runde glidelåsen i enden av posen og skyve tuben inn. Du kan også legge posen på et flatt underlag og åpne både den runde glidelåsen og den lange glidelåsen langs siden av posen for å få full tilgang. Uansett tar det bare noen sekunder å sette opp og pakke ned Origin.

Når det er på tide å dra, kan du bære Origin-vesken med to innsydde håndtak som gir et komfortabelt og sikkert grep. Alternativt kan du feste den polstrede skulderstroppen med klips for å ha hendene fri. Med den justerbare stroppen kan du tilpasse lengden på stroppen slik at den passer perfekt over skulderen.

** Beskytt din Celestron Origin: ** Dette elegante, letthåndterlige etuiet for Origins 6" RASA-teleskoprør gir den ultimate beskyttelsen og portabiliteten. **Slitesterk trelagskonstruksjon: ** Denne vesken er spesialdesignet for Celestron Origin og har et ekstremt slitesterkt og vannavstøtende 900 denier ytterskall, 1,5" tykk EPE-skumpolstring og et supermykt innerfôr.

  • Enkel å laste inn og ut: Flere glidelåser gir umiddelbar tilgang til tuben, noe som gjør det raskt og enkelt å montere og demontere Origin.
  • To bærealternativer:** Bruk de innsydde bærehåndtakene eller den polstrede, justerbare skulderremmen.

 

Tilbehør
Stjernetitting og astrofotografering omdefinert: Celestron Origin er et intelligent alt-i-ett-hjemmeobservatorium som tar fantastiske bilder av lyssvake, dype himmellegemer og sender dem til telefonen eller nettbrettet. Bildene du tar i løpet av sekunder, ser bedre ut enn det du ville sett i okularet på et mye større teleskop under en mye mørkere himmel. Celestron Origin står i spissen for en ny æra innen amatørastronomi, og kombinerer stjernetitting og astrofotografering i én enkelt,...
69 999,-
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.