SE TILBUD [FRI FRAKT OVER 3000*]

CineStill °Cs TCS-1000 Temperature Control System CineStill °Cs TCS-1000 Temperature Control System CineStill °Cs TCS-1000 Temperature Control System CineStill °Cs TCS-1000 Temperature Control System CineStill °Cs TCS-1000 Temperature Control System

CineStill °Cs TCS-1000

Temperature Control System

Varenr: 139936
1 699,-
-+
På vei til lager (ubekreftet dato) 24.07.2024
Send meg mail når varen er på lager
BeskrivelseTilbehør
Beskrivelse

Fargefilmbehandling på en enkel måte!

 

°Cs "Temperature Control System" TCS-1000 nedsenkingssirkulator/termostat er den enkleste løsningen for presisjonsfilmbehandling hjemme. Enten du fremkaller svart-hvitt, fargenegativ eller lysbildefilm, lar dette systemet deg effektivt og enkelt blande konsentrater og pulverkjemikalier, varme det opp til den nøyaktige behandlingstemperaturen og opprettholde det under hele fremkallingsøkten. Universell design rommer opptil 1000ml oppbevaringsflasker (sammenleggbar trekkspillstil, Wide-Mouth, JOBO, etc.) i en vask, badekar eller servant etter eget ønske, ved ønsket temperatur. Intuitivt grensesnitt forhåndsinnstilt til standard C-41-behandling, og lett justerbare temperatur og tidtakere for enhver prosess. Blander og varmer enkelt opp kjemi i en 1000 ml. kanne på sekunder, uten sprut, søl eller ytterligere oksidasjon. Varm opp kjemi oppbevart i kjøleskapet for lengre holdbarhet.


 

 

EGENSKAPER


• Intuitivt grensesnitt som er klart til bruk
• Skjerm og maskinvare forhåndsprogrammert til å behandle film
• Justerbar to-trinns timer for enhver prosess (C-41, E-6, B&W, etc.) på min: sek.
• Enkel veksling mellom °C/°F-avlesninger
• Universell flaskeholder holder to 1000 ml oppbevaringsflasker (sammenleggbar trekkspillstil, Wide-Mouth, JOBO, etc.) i en vask, badekar eller servant etter eget ønske
• PTC varmeelement, børsteløs likestrømsmotor og støpt polymer impeller
• Hus i rustfritt stål
• Bakkevern og sensor for temp/vannstand/overoppheting

 

Blanding og oppvarmingskjemi: Plasser TCS-1000 i °Cs 1000 ml blandekannen med det markerte volumet vann og tilsett hver flaske med konsentrat eller pose med pulverisert kjemi til løsningen. Kjemien blandes enkelt og varmes opp til riktig prosesstemperatur på noen få sekunder uten sprut, søl eller ytterligere oksidering. Kanner med oppvarmet kjemi er så klare for umiddelbar behandling.

 

Temperaturkontrollbad: Når du bruker TCS-1000 med den dedikerte °Cs 1000 ml blandekannen for å forvarme kjemien din, kan behandling av fargefilm være raskere og enklere enn tradisjonelle metoder for behandling av svart-hvitt film hjemme. Når det er sagt, å senke flaskene og tankene dine i et temperaturkontrollbad ved ønsket temperatur gjennom hele fremkallingsprosessen er den mest presise måten å fremkalle fargenegativ og lysbildefilm på. (Instruksjonene inkluderer instruksjoner for fargebehandling med eller uten badekar.) For lengre utviklingsøkter og de mest presise resultatene, er TCS-1000 ideell for bruk som en temperaturkontrollbadsirkulator. Det medfølgende universelle flaskeholderfestet rommer to 1000ml. oppbevaringsflasker (°Cs sammenleggbar luftreduksjon, Wide-Mouth, JOBO, etc.) i en vask, badekar eller servant etter eget ønske og forhindrer at de alle velter. For en enkel vask anbefaler vi å bruke noe som ligner på Sterilite 16 Quart Storage Tub som brukes i videoen og bildene våre. (Anbefalte dimensjoner: 16" x 12" x 7" eller større)

Fordeler fremfor kjøkkenapparater: Inspirert av rimelige kjøkkenapparater, matlagingstermostater og til og med et fotspa, som i seg selv var inspirert av kostbare laboratorieverktøy for vitenskapelig termoregulering, har vi nå fullført sirkelen. Brukerjusterbar nøyaktig konstant temperaturkontroll, fra 0°C til 95°C (+/-0,1°C), sammenlignet med kokeapparater som kun er konsistente mellom 45°C til 99°C (filmbehandling varierer mellom 18°C ??- 40°C). Varmer opp, blander og sirkulerer kjemi- eller temperaturkontrollbad, og opprettholder konsistent nøyaktig temperatur (innenfor +/-1°C fra brukerinnstilling) gjennom hele badekaret (1-20L). Varmeelementet med positiv termisk koeffisient (PTC) varmer/avkjøles raskt og er mer stabilt og holdbart enn standard varmerør av metall, som går for varmt og ruster. Skjerm og fastvare designet for behandling av film, starter opp klar til å behandle fargefilm med justerbar to-trinns timer for enhver prosess (C-41, E-6, Df96 monobath, etc.) på min: sek Høyeffektiv DC børsteløs motor gir rask hastighet, lav støy, avgir ikke varme ved bearbeiding av film ved lavere temperaturer, og har en livssyklus over 4000 arbeidstimer, 20-30 % lengre enn de fleste kjøkkenapparater. Kombinert med støpt impeller har en maks sirkulasjonskapasitet på opptil 20L. Våre PTC-varmeelementer kan stilles inn nøyaktig ved mye lavere overflatetemperaturer, ikke varme nok til å forårsake forbrenning, svie eller stivning. Standard varmespiraler av metall lyser rødglødende, og siden vi ikke prøver å lage matkjemi eller filme, er de iboende fysiske egenskapene til PTC-teknologi, kombinert med en høyeffektiv motor og støpt impeller langt overlegne for våre applikasjoner. Teknologi med positiv termisk koeffisient samler funksjonen til et varmeelement, termostat og kontrollenhet i en enkelt komponent, noe som muliggjør nøyaktige temperaturspesifikasjoner. PTC-materialet er de sikreste, mest miljøvennlige og energieffektive elementene som er tilgjengelig for øyeblikket. Den reduserer vedlikeholdet uten at sikringene må skiftes, og regulerer seg selv etter hvert som omgivelsesforholdene endres, noe som gjør dem energieffektive. På grunn av deres relativt store overflateareal, noe som eliminerer behovet for varmeoverføringer med store volum, sparer PTC-elementer dermed energi samtidig som de gir presis varmejustering uten RFI eller induktiv stråling. I kontrast har metallvarmeelementer et lite overflateareal. Store volumer varme må sendes ut fra glødetråden som forårsaker betydelig energitap, og metallspoler produserer induktiv stråling.

Tilbehør