DJI Mini 3 Pro Two-Way Charging Hub Ladehub med plass til 3 batterier DJI Mini 3 Pro Two-Way Charging Hub Ladehub med plass til 3 batterier

DJI Mini 3 Pro Two-Way Charging Hub

Ladehub med plass til 3 batterier

Varenr: 136745
599,-
-+
Bestilles ved ordre
Beskrivelse
Beskrivelse

Ladehub for DJI Mini 3

 

Intelligent batterilading
Ladehuben har spor for opptil tre batterier og vil intelligent lade opp batteriet som har mest kraft først. På den måten kan du ha et fullt batteri for Mini 3 Pro klar til bruk ASAP.


Batteri eller Power Bank
Når huben har batterier satt inn og ikke er plugget inn i veggen, kan du bruke batteriene til å lade opp mobilenheten din som en powerbank. Når du bruker huben på denne måten, lader den ut batteriet intelligent med minst strøm først. På den måten ofrer du ikke et fyldigere batteri som best kan brukes i din Mini 3 Pro.


Prioritert lading
Når du har en mobilenhet koblet til ladehuben, og huben er koblet til veggen, vil den kun lade batteriene eller enheten. Du kan endre hvilken produkttype huben prioriterer ved å trykke på funksjonsknappen. Hvis telefonen går først, begynner batteriene å lades når telefonen er full eller har vært på laderen kontinuerlig i fire timer.


Status lysdioder
Lysdioder innebygd på siden av ladehuben vil informere deg om batterinivåene under lading eller utlading, ladehastigheten og ladestatusen til hvert av batteriene.