SE TILBUD [FRI FRAKT OVER 3000*]

DJI RS 3 mini For kameraer opptil 2 kg DJI RS 3 mini For kameraer opptil 2 kg DJI RS 3 mini For kameraer opptil 2 kg DJI RS 3 mini For kameraer opptil 2 kg DJI RS 3 mini For kameraer opptil 2 kg DJI RS 3 mini For kameraer opptil 2 kg

DJI RS 3 mini

For kameraer opptil 2 kg

Varenr: 139597
3 699,-
-+
1 stk på lager på nett og i butikk
Beskrivelse
Beskrivelse

Den første Mini-versjonen i RS-serien, DJI RS 3 Mini, er en liten, lett håndholdt stabilisator med kraftig nyttelastkapasitet. Den støtter mainstream speilløse kamera- og objektivkombinasjoner og arver den utmerkede stabiliseringsytelsen til RS 3-serien.

 

Et gjennombrudd i en kompakt kropp
RS 3 Mini tar i bruk en nyskapende redesign som inkluderer en mindre konstruksjon, integrert batteri og innfødt vertikal fotograferingsevne. Den kompakte og bærbare kroppen kan lett passe inn i en skulderveske, slik at du kan reise lett. Når den er i bruk, er RS 3 Mini omtrent halvparten så stor som RS 3 Pro, noe som gjør den mer praktisk for langvarig bruk.

 

RS 3 Mini veier bare 795 gr i portrettmodus, omtrent 50 % lettere enn RS 3 Pro og 40 % lettere enn RS 3. [1] Den veier bare 850 gr når du fotograferer med den horisontale platen. I tillegg gir et konsentrert balansesenter en mer stabil og ergonomisk håndholdt opplevelse.

 

 

Liten med kraftig
RS 3 Mini har en nyttelastkapasitet på opptil 2 kg, noe som gjør den best i kategorien med sin vekt, som lar den enkelt håndtere større oppsett som et Sony A7S3 + 24-70 mm F2,8 GM-objektiv. Den støtter mainstream full-frame eller APS-C speilløse kameraer, noe som muliggjør et bredt spekter av kamera- og objektivkombinasjoner. [2] Med motorer med høyt dreiemoment kan RS 3 Mini beholde stabilt bilde når du zoomer til maksimal brennvidde på de fleste objektiver uten behov for rebalansering.

 

Profesjonell stabilisering
Med den samme enestående 3. generasjons RS-stabiliseringsalgoritmen som RS 3 Pro, kan RS 3 Mini oppnå profesjonell bildestabilisering. Enten du tar et bilde med lav vinkel eller fotograferer i lommelyktmodus, forblir bildene stabile.

 

Ny tolags hurtigutløserplate
En oppgradert tolags hurtigutløserplate har en øvre plate med en buet plasseringsguide som hindrer kameraet i å rotere og løsne. Med tydelige monterings- og låsemerker forbedres lanserings- og lagringseffektiviteten ytterligere. Den følger også ARCA-standarden, noe som gjør det enkelt å bytte mellom stativer.

 

Native vertikale opptak
RS-serien har fått et gjennombrudd innen native vertikal skyting på RS 3 Mini. Bytt til vertikal umiddelbart uten ekstra tilbehør.
Bare monter standard Quick-Release Plate til gimbalens vertikale arm og filminnhold som er optimalisert for sosiale medieplattformer.

Sammenlignet med portrettmoduser på andre gimbals, er gimbalrotasjonsvinkelen til RS 3 Mini i Native Vertical-modus kraftig utvidet. Den tilbyr til og med samme kontrollopplevelse som horisontal modus.

 

NATO feste
RS 3 Mini er utstyrt med en NATO-feste for å støtte installasjon av tilbehør som håndtak, lys og skjermer.

 

Bluetooth shutter control
RS 3 Mini kommer med samme Bluetooth shutter control som debuterte på RS 3 Pro. Denne funksjonen støtter vanlige speilløse kameramodeller og lar RS 3 Mini automatisk koble til et kamera igjen etter den første paringen.

Etter Bluetooth-paring kan du direkte kontrollere videoopptaket og fotoopptaksfunksjonene til kameraet ditt via opptaksknappen på gimbalen. Når du bruker et Sony-kamera med et støttet digitalt objektiv, kan du direkte kontrollere objektivets optiske eller digitale zoom via fronthjulet, noe som eliminerer behovet for en kamerakontrollkabel.

 

Gimbal-modusknapp
Trykk på M-knappen for å bytte mellom PF (Pan Follow), PTF (Pan and Tilt Follow) og FPV-modus. Fotografer kan også tilpasse følgehastigheten og andre parametere til RS 3 Mini på berøringsskjermen, noe som gir en jevnere og mer intuitiv opptaksopplevelse.

 

1,4" fargeberøringsskjerm
RS 3 Mini har en 1,4-tommers berøringsfargeskjerm med et nytt brukergrensesnitt. Juster de fleste funksjoner uten appen og få tilgang til vanlige innstillinger raskt og intuitivt.

 

Fremre skivefokusering
Som resten av DJI RS-serien, har RS 3 Mini en ergonomisk frontskive som roterer for å justere fokus, ISO, blenderåpning, lukker og andre parametere. [3] Kontroller bevegelsen til gimbalens tre akser med frontskiven for en mer effektiv solo-opptaksopplevelse.

 

Film i 10 timer i strekk
Det integrerte batterigrepet støtter opptil 10 timers kjøretid, og gir tilstrekkelig kraft til å oppfylle opptaksbehovene ved bruk hele dagen. [4] Lad opp RS 3 Mini på så lite som 2,5 timer for å komme raskt tilbake til fotografering. Du kan til og med bruke den mens du lader. [5]