SE KAMPANJER🌞FRI FRAKT OVER 1000*

79594

Epson SureLab SL-D800

Perfekt til skolefoto og salg av bilder

Varenr: 127038
40 000,-
-+
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.
Bestilles ved ordre (ca 19 dager)
BeskrivelseTilbehør
Beskrivelse

Utviklet for fotobutikker og fotografer som ønsker å skrive ut bilder av høy kvalitet og utvide utskriftsvirksomheten med et bredt utvalg av formater.

SureLab SL-D800 er en kommersiell fotoskriver for fotobutikker og profesjonelle fotografer som ønsker å skrive ut bilder i høy kvalitet og utvide utskriftsvirksomheten med relevante produkter. Den har fleksibiliteten til å skrive ut det kundene ønsker på en rekke forskjellige størrelser og papirtyper, det være seg blankt, glanset eller matt, med enestående resultater.

Fleksibilitet

SL-D800 er utviklet med tanke på mediefleksibilitet, for å øke brukernes virksomhetsomfang. De støttede utskriftslengdene varierer fra 50–1000 mm, på rullebredder for 89 mm, 102 mm, 127 mm, 152 mm, 203 mm og 210 mm. Den støtter også blanke, glansede og papir baserte matte medier.

Imponerende hastighet

Den har en p roduksjonshastighet på 360 spm (15x10cm) i standardkvalitet, med et bredt fargespekter, dype svartfarger og jevn gradering som på en 6-fargersskriver, med overlegent glansnivå som på en fargebasert skriver.

Holdbarhet

SL-D800 er utviklet for å vare, og sikre at brukerne kan fortsette å arbeide effektivt i årene som kommer . Den drar nytte av et stivt, solid utskriftsbrett, forbedret spindeldesign og intuitiv papirpåfylling.

Komplett løsning

I tillegg til skriveren, tilbyr Epson blekk, papir og programvare – og alt er testet for å fungere perfekt sammen.

Tilbehør
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.