SE TILBUD [FRI FRAKT OVER 3000*]

Epson Production Photo Paper Semigloss 44". 30m, 200 gsm

Epson Production Photo Paper Semigloss

44". 30m, 200 gsm

Varenr: 138143
1 300,-
-+
Bestilles ved ordre
Beskrivelse
Beskrivelse

Production Photo Paper Semigloss 200, 30m

  • Lett å bruke
  • Støtte for høyhastighetsproduksjon
  • Mikroporøst belegg som tørker umiddelbart 

Produksjon Photo Paper Semigloss gir kostnadseffektive utskrifter som er perfekte for miljøer der lysrefleksjoner kan være en utfordring. Det sanne fotografiske utseendet og følelsen passer til mange forskjellige typer utskrifter, for eksempel fotografering, plakater og plakater, butikk, utdannelses- og begivenhetsskilt og mye mer. Papiret har et mikroporøst belegg som tørker øyeblikkelig og gir høy produksjonshastighet på bilder, plakater av høy kvalitet, tegninger og andre grafiske gjenstander. 

Trygghet

Epson tilbyr en komplett utskriftsløsning som inkluderer skrivere, blekk, papir og programvare - alt designet for å fungere i harmoni. 

Lett å bruke
Dette fotopapiret kan brukes med skrivere fra Epson SC-T og SC-P-serien som støtter rullemedier, men også eldre Stylus Pro-modeller. Epson tilbyr papirinnstillinger og ICC-profiler for de fleste nåværende modeller for enkel bruk. For noen skrivere er innstillingene integrert i driveren, slik at brukeren kan begynne å skrive ut umiddelbart (se skriverens nettsted for mer informasjon). Utskriftene har en ekte fotofølelse til en overkommelig pris, som muliggjør bruk i mange forskjellige applikasjoner, for eksempel plakatproduksjon. 

Støtte for høyhastighetsproduksjon
Det mikroporøse belegget på papiret muliggjør høye produksjonshastigheter med hurtigtørkende utskrifter. Høy utskriftskvalitet kan også oppnås ved lav oppløsning. 

Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.