SE TILBUD [FRI FRAKT OVER 3000*]

Fujifilm X-H2s Kamerahus 26MP Stacked Sensor, 40 bps Fujifilm X-H2s Kamerahus 26MP Stacked Sensor, 40 bps Fujifilm X-H2s Kamerahus 26MP Stacked Sensor, 40 bps Fujifilm X-H2s Kamerahus 26MP Stacked Sensor, 40 bps Fujifilm X-H2s Kamerahus 26MP Stacked Sensor, 40 bps

Fujifilm X-H2s Kamerahus

26MP Stacked Sensor, 40 bps

Varenr: 137226
26 245,-
-+
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.
1 stk på lager på nett og i butikk
BeskrivelseTilbehørAlternativer
Beskrivelse

 FUJIFILM X-H2S, en ny flaggskipmodell med den høyeste ytelsen for både stillbilder og video i X-seriens historie. Kameraet møter de ulike fotografiske behovene til profesjonelle og entusiastiske fotografer innen både stillbilde og video for en rekke typer fotografering, inkludert sport, action og fuglefotografering, hvor det stilles krav til den raskeste typen kamera. Med en nyutviklet, stacked bildesensor (X-Trans CMOS 5 HS) med fire ganger raskere lesehastighet sammenlignet med tidligere generasjoner og kraften til den nye X-Processor 5 muliggjør blant annet serieopptak på opptil 40 bilder / s uten "blackout", dramatisk forbedret scenegjenkjenning med følgende autofokus og videoopptak internt i 4: 2: 2 10-bit 6.2K / 30P og 4K / 120P med Apple ProRes-kodek.

Det robuste kamerahuset i magnesium inkluderer også en femakset bildestabilisering som kompenserer for opptil syv trinn lengre lukkerhastighet, kortspor for CFexpress type B og med det nye vertikale grepet FT-XH (kjøpes separat) kan du bruke Wi-Fi eller Ethernet for å overføre bilder i sanntid takket være støtte for FTP-overføring.

 

Fujifilm X-H2S får topp score i lydogbilde.no sin test av det nye flaggskipet. "Klassens raskeste kamera. Fujifilm X-H2S er kameraet man skal ha når man trenger skarpe actionbilder."

Du kan lese testen fra lydogbilde.no her! 

 

 

 


Stacked bildesensor med dramatisk forbedret ytelse

Den nye FUJIFILM X-H2S inkluderer en bakgrunnsbelyst stacked 26,16 MP (X-Trans CMOS 5 HS) bildesensor med en ekstremt rask skannehastighet for blackout-fri kontinuerlig fotografering med opptil 40 bilder/sek. med tracking autofokus. Sensoren leser fasedeteksjonspiksler uavhengig av bildevisningen under serieopptak, noe som tredobler antallet beregninger sammenlignet med forrige modell. Dette muliggjør veldig rask og presis fokusering selv under påfølgende autofokus og serieopptak for å kunne fotografere raske motiver som sport, ville dyr og fugler.

Den nye prosessoren X-prosessor 5 har dobbelt så høy prosesseringshastighet som dagens modell og en ny motivgjenkjenningsfunksjon for kameraets autofokus utviklet med deep learning AI-teknologi som finner og sporer motivene dine på en svært imponerende måte. Den oppdager og sporer automatisk ikke bare ansiktet og øynene, men også dyr, fugler, biler, sykler, fly og tog. I tillegg har ansikts- og øyegjenkjenning blitt betydelig forbedret for personer med briller eller munnbeskyttelse.

Den nye prosessoren gir også forbedret oppløsning ved lav ISO-innstilling, redusert støy ved høy ISO-innstilling og i kombinasjon med økt innebygd minnekapasitet har antall bilder som kan lagres kontinuerlig økt dramatisk med over 1000 bilder ved 30 bilder/sek. i JPEG og 20 bilder/s og RAW.


4: 2: 2 10-biters video 6,2K / 30P og 4K / 120P med Apple ProRes

Kameraets bildesensor og nye prosessor gir også stor fleksibilitet og svært høy ytelse for videoopptak, noe som gjør kameraet til et svært attraktivt valg for videoskapere på jakt etter en kompakt løsning med store muligheter. Den nye X-H2S kan internt ta opp 4:2:2 10-bits video i 6,2K / 30P og 4K / 120P med støtte for en rekke kodeker inkludert Apple ProRes 422 HQ. Apple ProRes gir svært høy bildekvalitet med lav komprimering og reduserer belastningen på datamaskinen under etterbehandling, noe som effektiviserer arbeidsflyten. Når du tar opp ProRes, støtter X-H2S også proxy-opptak som ProRes 422 Proxy. En annen ny funksjon er F-Log2 fargegraderingsprofil med dynamisk rekkevidde opptil hele 14 trinn. Kameraets HDMI-utgang (full størrelse) kan sende ProRes Raw og Blackmagic Raw til en ekstern opptaksenhet.

X-prosessor 5 har et lavere strømforbruk sammenlignet med tidligere, i kombinasjon med kamerahusets varmeavledende struktur forlenges maksimal opptakstid opp til 240 minutter i 4K / 60P. For å takle lange opptak ved høye temperaturer er det også mulig å kjøpe kjøleviften "FAN-001" som enkelt monteres på baksiden av kameraet uten ekstra kabler. Akkurat som for kameraets stillbildedel, kan du også ta del i kameraets autofokussystem med motivgjenkjenning og imponerende etterfølgende autofokus for raske motiver.

 

 


Stor, høyoppløselig søker og imponerende stabilisering

Kameraets elektroniske søker har en oppløsning på 5,76 MP, høy forstørrelse (0,8x.), En oppdateringshastighet på 120 bilder/s og forbedret synlighet og mindre forvrengning under øyebevegelser. X-H2S har en nyutviklet femakset bildestabilisering (IBIS) som kompenserer for opptil syv trinn lengre lukkertid, noe som gir bedre forhold for for eksempel håndholdt videoopptak og opptak i dårlig lys. Kameraets lukker er også forbedret for å håndtere opptil 500 000 eksponeringer.

Kamerahuset har en robust og værbeskyttet konstruksjon og et stort grep for å passe selv med de største objektivene i systemet. Kameraet har, akkurat som før, lansert X-H1 en toppskjerm som fungerer utmerket under alle typer lysforhold og gir mulighet til å tilpasse informasjon til brukerens behov, både for stillbilde- og videomodus. X-H2S har en vinklet berøringsfølsom 3-tommers LCD-skjerm med 1,62 MP oppløsning og mange av kameraets knapper er dempet

mindre og i et bedre tilpasset materiale. X-H2S har syv programmerbare innstillingsmodi (C1-C7) som kan dedikeres til enten stillbilde eller video for rask tilgang til ofte brukte innstillinger.

X-H2S har doble minnekortspor, en CFexpress type B og et SD-kort (UHS II). For å utnytte kameraets fulle potensial for kontinuerlig opptak og videoopptak, anbefales CFexpress type B.


Funksjoner

 • Stablet bakgrunnsbelyst 26,1 megapiksler APS-C X-Trans CMOS 5 HS-sensor uten optisk lavpassfilter
 • X-Processor 5 med dobbelt så høy prosesseringshastighet sammenlignet med forrige generasjon
 • Fem-akset bildestabilisering (IBIS) med opptil syv trinn med kompensasjon
 • Motivgjenkjenning med dyp læring AI-teknologi som finner og sporer motivene dine
 • Raskere og mer følsom autofokus, motivfølgende AF med fem tilpassede programmer pluss en personlig tilpasset modus
 • "Blackout-fri" serieopptak med 40 bilder/s med elektronisk lukker og 15 bilder/s med mekanisk lukker
 • Videoopptak i 6K 30P og 4K 120P 4:2:2 10bit internt på minnekort
 • Full-HD høyhastighets video opptil 240p
 • Interne videoformater: ProRes 422 HQ, ProRes 422, ProRes 422 LT, ProRes 422 Proxy. H.264 / MPEG-4 AVC og H.265 / HEVC
 • Videokomprimering: ALL-intra og Long GOP
 • ETERNA og ETERNA Bleach Bypass - filmsimulering med filmatisk stil
 • HDMI-utgang med mulighet til å sende ut ProRes Raw og Blackmagic Raw
 • F-Log2 fargegraderingsprofil for maksimalt dynamisk område, opptil 14 trinn
 • Hybrid Log Gamma (HLG) videoopptak
 • Mikrofoninngang (3,5 mm) og hodetelefonutgang (3,5 mm)
 • Vinklet berøringsfølsom 3-tommers LCD-skjerm med 1 620 000 punkters oppløsning
 • Elektronisk søker med 5 760 000 punkters oppløsning, 0,8x forstørrelse og jevnt bilde uten "blackout" ved seriefotografering
 • Doble minnekortspor CFexpress Type B og SD / SDHC / SDXC med støtte for UHS-II (Ultra High Speed ????Class 2)
 • Fujifilms populære filmsimuleringsmoduser fungerer både i opptak og videoopptak
 • Wi-Fi for trådløs bildeoverføring og Bluetooth for permanent lavstrømstilkobling til telefon/nettbrett. Mulighet for å fjernstyre kameraet med FUJIFILM Camera
 • Remote-appen

Tilbehør (ikke inkludert)

 • Batterigrep VG-XH med plass til to batterier
 • Batterigrep FT-XH med plass til to batterier og FTP-filsender (LAN og forbedret Wi-Fi)
 • Kjølevifte FAN-001 for utvidet opptakstid ved høye temperaturer
 • Dobbel batterilader "BC-W235 - lader to batterier samtidig
 • Fem blitzer; EF-60, EF-X500, EF-X20, EF-20, EF-42 og EF-X8
 • Fjernutløser RR-100
 • CVR-XH– Sett med reservedeksel for kameratilkoblinger
 • Stereomikrofon MIC-ST1
 • Ekstra batteri NP-W235”
Tilbehør
Alternativer