SE TILBUD [FRI FRAKT OVER 3000*]

Fujifilm GF 20-35mm f/4 R WR Vidvinkelobjektiv for GFX Fujifilm GF 20-35mm f/4 R WR Vidvinkelobjektiv for GFX Fujifilm GF 20-35mm f/4 R WR Vidvinkelobjektiv for GFX

Fujifilm GF 20-35mm f/4 R WR

Vidvinkelobjektiv for GFX

Varenr: 138256
27 980,-
-+
Bestilles ved ordre
BeskrivelseTilbehørAlternativer
Beskrivelse

FUJINON GF20-35mmF4 R WR
Fujifilms mellomformatsystem utvides med lanseringen av den nye ultravidvinkelzoomen FUJINON GF20-35mmF4 R WR. Linsene til GFX-systemet er utviklet med erfaring fra X-serien og den kombinerte kunnskapen fra en lang tradisjon med linseproduksjon for både mellomstort og lite format. GF-objektivene representerer den høyeste kvaliteten FUJIFILM kan produsere med ekstremt høy oppløsning og utsøkt fargegjengivelse designet for å få det maksimale potensialet ut av GFX-systemet.

 

Objektivet har en brennvidde som tilsvarer 16 mm – 28 mm i 35 mm-format og er perfekt egnet for interiør- og arkitektonisk fotografering samt for å fange de store landskapene. Objektivet er designet for å gi fotografen best mulig mobilevne, med en lav vekt på kun 725 gram og til tross for lav vekt foregår zooming internt i objektivet slik at lengden ikke endres, noe som også gjør at det er mulig for å zoome jevnt og jevnt. Grepet er forsterket med magnesium, noe som gjør den mer slitesterk men bidrar også til lavere vekt. For å opprettholde samme lysstyrke og høye bildekvalitet i hele serien, har den en optisk design bestående av 14 linseelementer i 10 grupper inkl. tre asfæriske, ett asfærisk ED og tre ED linseelementer for å minimere forvrengning og utseendet til kromatisk aberrasjon. Spøkelseseffekt og linseflare som er vanlig på linser med så bred visningsvinkel reduseres effektivt av antirefleksbehandling Nano-GI (Gradient Index) som også øker klarheten i bildene.

For optimal bildekvalitet og størrelse er blenderåpningen på objektivet plassert i midten av objektivet, dette muliggjør også den kompakte konstruksjonen og at den optiske utformingen tillater ekstremt høy optisk ytelse.

Takket være en diameter på 82 mm er det mange tilpassede filtre for landskaps- og arkitekturfotografen.

For å takle bruk i tøffe opptaksmiljøer er objektivet værbeskyttet 12 steder og tåler fuktighet, støv, skitt og lave temperaturer ned til -10 grader Celsius. Frontlinseelementet har et vannavvisende fluorbelegg som er mindre utsatt for flekker og lett å rengjøre.


Spesifikasjoner:

  • Brennvidde: 56 mm (tilsvarer 16-28 mm for 35 mm-format)
  • Maksimal blenderåpning: f/4
  • Minste blenderåpning: f/22
  • Filterdiameter: 82mm
  • Nærhetsgrense: 0,35m
  • Maksimal forstørrelse: (T) 0,14x
  • Antall blenderblader: 9 (avrundet)
  • Lengde: 88,5 mm×112,5 mm
  • Vekt: 725g
Tilbehør
Alternativer