Fujifilm GF 110mm F5.6 T/S Macro Teleobjektiv med tilt-shift Fujifilm GF 110mm F5.6 T/S Macro Teleobjektiv med tilt-shift Fujifilm GF 110mm F5.6 T/S Macro Teleobjektiv med tilt-shift Fujifilm GF 110mm F5.6 T/S Macro Teleobjektiv med tilt-shift

Fujifilm GF 110mm F5.6 T/S Macro

Teleobjektiv med tilt-shift

Varenr: 141863
48 990,-
-+
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.
1 stk på lager på nett og i butikk
BeskrivelseTilbehørAlternativer
Beskrivelse

Kombinasjonen av brennvidde, makro og tilt-shift-funksjonen møter behovet til kommersiell fotografering for produktfoto.


For første gang noensinne lanserer FUJIFILM en objektivserie med tilt-shift objektiv. Funksjonen tilt/shift etterspørres innenfor landskap-, arkitektur- og produktfotografering. Fujinon GF110mmF5.6 T/S Makro er et teleobjektiv med en brennvidde tilsvarende 87mm i 35mm format, og har en forstørrelsesgrad på 0,5x. Objektivet har et optisk design som gir 85mm bildesirkel for å dekke rekkevidden for shiftjustering opptil +/- 15mm, og tiltjustering opptil +/- 10°.


Med tiltfunksjonen har brukeren mulighet for å tilpasse fokusplanet med full kontroll, noe som er spesielt nyttig i produktfotografering, da du i mange tilfeller ønsker å få en dybde i bildet, samtidig som du får alle produkter i fokus. Shiftfunksjonen hjelper deg å unngå perspektivfeil og forvrengninger.


Tilt-shift objektivets unike evne til å rotere vippe- og forskyvningsretningene uavhengig av hverandre fra 0° - 90° er en stor hjelp ved panoramafotografering, siden du kan flytte komposisjon uten å måtte anvende spesielle stativhoder.


Objektivet har en innebygd sensor som identifiserer graden av skiftninger og roterende bevegelser. Denne dataen kan kontrolleres i live view, og registreres i bildedataen slik at de kan anvendes under etterbehandling, og er spesielt nyttig ved video.


GF110mmF5.6 T/S har en optisk design som ger otrolig bildskärpa. Objektivet består av 11 linselement i nio grupper inkluderat ett asfärsikt element och två ED-element. Det asfäriska elementet styr kromatisk aberration och fältkrökning med ED-elementen minimeras axiell kromatisk aberration. Objektivets konfiguration undertrycker dessutom distorsion och lateral kromatisk aberration för att uppnå kant till-kant skärpa utan elektronisk korrigering.


GF110mmF5.6 T/S har et optisk design som gir utrolig bildeskarphet. Objektivet består av 11 linseelementer i ni grupper, inkludert et asfærisk element og to ED-element. Det asfæriske elementet kontrollerer kromatisk aberrasjon, og feltkrumning med ED-elementene minimerer aksial kromatisk aberrasjon. Objektivets konfigurasjon undertrykker også forvrengning og lateral kromatisk aberrasjon for å oppnå skarphet fra kant til kant, uten elektronisk korrigering.

 

Spesifikasjoner:

  • Brennvidde: 110mm (tilsv. 87mm i 35mm-format)
  • Maksimal blender: f/5.6
  • Minste blender: f/32
  • Filterdiameter: 95mm
  • Nærgrense: 0,43m
  • Maksimal forstørrelse: (T) 0.5x
  • Lengde: 95mm x 149mm
  • Vekt: 1255g
Tilbehør
Alternativer