SE TILBUD [FRI FRAKT OVER 3000*]

Jobo SilverBase med tank Maskin for fremkalling av film

Jobo SilverBase med tank

Maskin for fremkalling av film

Varenr: 141588
5 399,-
-+
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.
Bestillingsvare (
Beskrivelse
Beskrivelse

Jobo Silverbase gjør fremkallingen av din egen svart-hvitt-film i roterende prosessering like enkelt og billig som aldri før. Den kompakte enheten imponerer med sin enkle design og de JOBO-typiske elementene. En strømplugg gir strøm til enheten for å tillate rotasjon av de magnetisk koplede tankene i begge retninger. Endring av rotasjonsretningen sørger for at hele filmens overflate vaskes spesielt godt og samtidig unngår man dannelse av bromidplumer. Den kompakte elektroniske kontrollen inkludert motoren er innelukket i et lite hus som har de samme dimensjonene til 1510-tanken.

Siden JOBO SilverBase ikke har vannbad, er den svært kompakt og økonomisk. Siden svart/hvitt utvikling vanligvis skjer ved romtemperatur, er JOBO SilverBase perfekt egnet til dette. Fremkallingen av film i roterende prosessering bruker bare halvparten så mye kjemikalier som tilt-fremkalling og gir jevne resultater på grunn av konstant omrøring. Bare 120 ml fremkaller kreves per film. En svart-hvitt-filmfremkalling i JOBO SilverBase med JOBO Alpha-utvikleren koster i underkant av 0,6 euro.

Alle tankene fra 1500-serien kan kobles til JOBO Silverbase, samt 2520-tanken fra 2500-serien. Dette betyr at ikke bare 35 mm og rullefilmer kan utvikles i JOBO Silverbase, men også 4x5" arkfilmer med 2509N-spolen i tanken 2520