SE TILBUD [FRI FRAKT OVER 3000*]

Kupo CL-20MKB 20" Master C-Stand Kit Med Grip Arm og Grip Head, Sort farge

Kupo CL-20MKB 20" Master C-Stand Kit

Med Grip Arm og Grip Head, Sort farge

Varenr: 136818
2 969,-
-+
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.
Bestilles ved ordre
BeskrivelseAlternativer
Beskrivelse

Tre seksjoner, to kan heves

Dia. 35 mm, 30 mm, 25 mm

Forkrommet stål for sølv

Pulverlakkert stål for sort

Century Stands, eller ganske enkelt kjent som "C" Stands, har vært en av de vanligste typene gripeutstyr brukt av filmindustrien i flere tiår på grunn av deres styrke og fleksibilitet. Brukt alene eller i kombinasjon med gripehode og gripearm, brukes C-stativet til montering av lysutstyr og en hel rekke lysformingsverktøy og tilbehør. Alle Century Stands har en unik base spesialdesignet med tre varierte benhøyder. Dette gjør det mulig for brukeren å plassere, eller "hekke" stativbasene slik at stigerørene er bare tommer fra hverandre for bruk i nærmontering av lys og annet gripeutstyr eller enkel oppbevaring.

Kupo CL master C-stativ er det siste tilskuddet til Kupo C-stativserien, med en patentsøkt mekanisk design som lar deg nyte hurtigutløsende oppsett og et glidende ben for helling eller ujevnt terreng. Bare lås opp knotten på det lengste benet slik at alle bena kan svinges til riktig posisjon på sekunder. Mens det lengste benet utfører en utjevningsjobb og den fjærbelastede lokaliseringspinnen er i inngrep, kan det midterste benet holde seg på plass og forhindrer velting fra ulykken. Master Sliding leg C-stativ gir en rask, sikker og riktig støtte.

  • Makshøyde: 190cm
  • Laveste høyde: 91cm
  • Fotavtrykk: 95cm
  • Egenvekt: 5,5kg
  • Maksbelastning: 10kg

Alternativer
Master Series C-stativ m/ Turtle Base (Quick Release C-stativ) 3 seksjoner, to kan heves. Diameter. 35 mm, 30 mm, 25 mm Forkrommet stål for sølv farge Pulverlakkert stål for sort farge Century Stands, eller ganske enkelt "C" Stands, har vært en av de vanligste typene gripeutstyr brukt av filmindustrien i flere tiår på grunn av deres styrke og fleksibilitet. Brukt alene eller i kombinasjon med gripehode og...
2 249,-
3 seksjoner, 2 kan heves. Dia. 35 mm, 30 mm, 25 mm Forkrommet stål for sølv Pulverlakkert stål for sort Century Stands, eller ganske enkelt kjent som "C" Stands, har vært en av de vanligste typene gripeutstyr brukt av filmindustrien i flere tiår på grunn av deres styrke og fleksibilitet. Brukt alene eller i kombinasjon med gripehode og gripearm, brukes C-stativet til montering av lysutstyr og en hel rekke...
2 799,-
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.