Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.

Kurs

Her finner du oversikt over kurs, seminarer og workshops. Datoer, påmelding og mer informasjon får du ved å trykke deg inn på de forskjellige kursene. Ta gjerne kontakt med oss dersom det er noe du savner eller har spørsmål.

Bildebehandling i Lightroom
 

Pris: 1200,- / 3 timers kurs

Adobe Photoshop Lightroom er et kraftig verktøy for bildebehandling, som enkelt og oversiktelig lar deg justere farger, kontrast, ta utsnitt, rette opp horisont, skarpe opp og mye mer.  Det har i tillegg en svært god arkivfunksjonalitet med for eksempel søkeord-hierarki som gjør det lettere for deg å finne igjen de riktige bildene fra et stort arkiv.

Kurset tar for seg prosessen fra råfil til ferdig bilde og passer for deg som bruker eller vil begynne å bruke råfiler. Her får du en introduksjon til mulighetene som ligger i en råfil og du lærer hvordan du kan skape et bilde ved å forsterke følelsene, stemningene og uttrykket du ønsker å få frem.

Kurset tar blant annet for seg:

  • Korrigere hvitbalanse
  • Korrigere eksponering
  • Utsnitt
  • Fargejustering og sort/hvitt
  • Filter og gradering
  • Retusjering
  • Kreative effekter

Kursholder, Andreas Kalvig Anderson, holder også en-til-en kurs med utgangspunkt i dette kurset og arkivering i Lightroom. Det tilbys også skreddersydde kurs for privatpersoner og bedrifter. Ta kontakt med andreas@stavangerfoto.no