SE TILBUD [FRI FRAKT OVER 3000*]

Leica APO-summicron-M 50mm f/2 ASPH Normalobjektiv. Filterfatning E39 Leica APO-summicron-M 50mm f/2 ASPH Normalobjektiv. Filterfatning E39 Leica APO-summicron-M 50mm f/2 ASPH Normalobjektiv. Filterfatning E39

Leica APO-summicron-M 50mm f/2 ASPH

Normalobjektiv. Filterfatning E39

Varenr: 111360
102 500,-
-+
Bestilles ved ordre
BeskrivelseTilbehørAlternativer
Beskrivelse
Vi presenterer et nytt objektiv for Leica M systemet:
Leica APO-Summicron-M 50mm f/2 ASPH.
 
Med det nye Leica APO-Summicron-M 50mm-objektivet har Leica sine ingeniører tøyet grensene for hva som er teknisk mulig og setter igjen en ny standard.
Med topp ytelse på alle tekniske parametere, er objektivet beregnet for de mest kresne fotografene.
 
Det nye Leica APO-Summicron-M 50mm f/2 ASPH ble utviklet i den hensikt å maksimere både kontrast og detaljer selv på største blenderåpning, som alle Leica objektiver. Målet er oppfylt på en uforlignelig måte. MTF-kurvene, som beskriver skarpheten i et bilde, holder over 50% kontrast helt ut til kantene, selv med helt åpen blender. Dette var tidligere ikke mulig og resultatet gir ekstremt skarp avbildning av alle motiver, med optimal definisjon helt ut i hjørnene, selv for nærbilder.
 
Videre er objektivets apokromatikk en meget kompleks og sofistikert metode for farge-korrigering. Det minimerer fargestikk på skarpe kanter, slik at alle detaljer og overganger blir naturlig gjengitt. Dette oppnås ved å integrere linser med abnormal fargespredning inn i objektivets konstruksjon. Dermed er fotografen i stand til å oppnå best mulig bildekvalitet, noe som blir spesielt synlig på store utskrifter eller utsnitt.
 
• Lyssterkt standardobjektiv som leverer fremragende bildeytelse
• Myk gjengivelse av uskarpe bildeområder
• Integrert solblender
• Inkluderer objektivdeksel i messing
• Emballert i eksklusiv presentasjonsboks
 
Optisk ytelse i toppklasse er viktigere enn noensinne - spesielt i kombinasjon
med høyoppløselige kameraer som den nye Leica M Monochrom. Sammen muliggjør disse to nye produktene fine-art fotografering av en kvalitet som aldri før er oppnådd.
Tilbehør
Alternativer