SE TILBUD [FRI FRAKT OVER 3000*]

Leica Summilux-SL 50/f1.4 ASPH Normalobjektiv for Leica SL

Leica Summilux-SL 50/f1.4 ASPH

Normalobjektiv for Leica SL

Varenr: 114106
74 100,-
-+
Bestilles ved ordre
BeskrivelseTilbehørAlternativer
Beskrivelse

Leica Summilux-SL 50mm f1.4 ASPH.
 
Tilgjengelig fra starten av 2017.
  
Dette er et autofokusobjektiv med enestående optisk ytelse som legger lista for neste generasjon optikk. Helt egen standard når det gjelder skarphet. Det første objektivet i SL-systemet med fast brennvidde.
 
Et særtrekk ved konstruksjonen er motorisert fokuseringssystem. I motsetning til fast optikk med manuell fokusering hvor lengden på objektivet vanligvis varierer når du fokuserer, har Leica Summilux-SL 50 mm f 1.4 ASPH intern fokusering som gjør at den totale lengen på objektivet forblir uendret når man fokuserer.
 
Leica Summilux-SL 50mm f 1.4 ASPH er det første objektivet i SL-systemet med fast brennvidde, og den nye referanseobjektivet i sin klasse. Dette ekstremt raske, høyytelses standardobjektivet er ideelt for å fange motiver i naturlig lys og tilbyr fordelene av dybdeskarphet som et kreativt verktøy. Takket være enestående autofokuspresisjon, kan fotografen konsentrere seg fullt og helt om motivet.
 
Bildekvaliteten oppfyller selv de strengeste standarder. Spesielt ved stor blenderåpning kommer den høye oppløsningsevnen og den myke bokehen til sin rett og isolerer fokusområdet tydelig fra omgivelsene. Takket være konsekvent kontrastgjengivelse gjennom hele fokuseringsområdet, gjelder dette på alle avstandsinnstillinger. Siden optisk bildestabilisering (OIS) kan redusere den optiske ytelsen, spesielt på store blenderåpninger, og Leica Summilux-SL 50mm f1.4 ASPH er et objektiv som ikke inngår noen kompromisser på kvaliteten, kommer det uten OIS.

Det optiske designet består av 11 elementer. Av disse er to asfæriske elementer og ytterligere fire er laget av spesielle glass for korreksjon av kromatiske avvik.
 
Denne komplekse optiske konstruksjonen reduserer alle monokromatiske og kromatisk aberrasjon til et minimum. Avansert coating på alle linseoverflater, optimal utforming av linserør og en rektangulær solblender som følger med reduserer refleksjoner og strølys betydelig.

Tilbehør
Leica 4 stops ND-filter til Leica SL. Med dette filteret kan du forlenge eksponeringstiden. Gråfilter benyttes for å begrense mengden av lys som når frem til bildebrikken. Filteret reduserer lyset i forhold til tettheten på filteret og tillater lenger lukkertid eller større blenderåpning.
2 400,-
Leica Pola filter E82 for SL. Leica originalt polariseringsfilter som utvid dine kreative horisonter når du tar bilder. Med dette filteret kan man forhindre refleksjoner fra blanke overflater, øke metningen på grønntoner, eller fremheve skyformasjoner mot den blå himmelen.
4 200,-
Leica UVA II filter E82 for SL. Originalt Leica UVA II beskyttelsesfilter som beskytter verdifulle objektiver mot støv og skitt og hindrer skade på frontelementet.
4 100,-
Alternativer
APO-Summicron-SL 28mm f/2 ASPH: En moderne klassiker. APO-Summicron-SL 28mm f/2 ASPH er det seneste tilskuddet i APO-Summicron-SL objektivserie. APO-Summicron-SL 28mm f/2 ASPH er det første rene vidvinkelobjektivet i en serie som allerede består av brennviddene 35mm, 50mm, 75mm og 90mm. 28mm er en brennvidde spesielt egnet for reportasje-, interiør- og arkitekturfotografering. Høydepunkter: Rask vidvinkelobjektiv (f / 2) Utmerket optisk ytelse Ekstremt rask og pålitelig...
70 647,-
Leica APO-Summicron-SL 35mm f2 ASPH Leica APO Summicron-SL 35mm f2 ASPH er et moderat vidvinkelobjektiv med universelt bruksområde. Den raske autofokusen, robuste konstruksjonen og eksepsjonelle bildekvaliteten gjør det til et fremragende objektiv for reportasje- og domunetarfotografering, og et overbevisende valg for f. eks. arkitektur, landskap, portrett og studiofotografering. Det er perfekt tilpasset det banebrytende SL kamerasystem og er utformet for et langt arbeidsliv...
56 700,-
Leica APO-Summicron-SL 75mm f2 ASPH. APO-Summicron-SL 75mm f2 ASPH er en mild tele for naturlige portretter, perfekt tilpasset Leica SL. Brennvidden er ideell for de fleste fotografiske situasjoner og er spesielt godt egnet for portrettfotografering. Akkurat som alle SL-objektiver er dette designet og konstruert for profesjonell bruk og lang levetid. Det er utviklet ny måleteknologi og ekstremt nøyaktige produksjonsmetoder for å fremstille dette objektivet. Resultatet er...
63 500,-
Leica APO-Summicron-SL 90mm f2 ASPH. APO-Summicron-SL 90mm f2 ASPH har en klassisk portrettbrennvidde med en svak komprimering av perspektivet, perfekt tilpasset Leica SL. Brennvidden er ideell for de fleste fotografiske situasjoner og er spesielt godt egnet for portrettfotografering. Akkurat som alle SL-objektiver er dette designet og konstruert for profesjonell bruk og lang levetid. Det er utviklet ny måleteknologi og ekstremt nøyaktige produksjonsmetoder for å fremstille...
66 500,-
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.