SE TILBUD [FRI FRAKT OVER 3000*]

Leica APO-Summicron-SL 35/f2.0 ASPH Vidvinkel for Leica SL Leica APO-Summicron-SL 35/f2.0 ASPH Vidvinkel for Leica SL Leica APO-Summicron-SL 35/f2.0 ASPH Vidvinkel for Leica SL Leica APO-Summicron-SL 35/f2.0 ASPH Vidvinkel for Leica SL Leica APO-Summicron-SL 35/f2.0 ASPH Vidvinkel for Leica SL Leica APO-Summicron-SL 35/f2.0 ASPH Vidvinkel for Leica SL Leica APO-Summicron-SL 35/f2.0 ASPH Vidvinkel for Leica SL Leica APO-Summicron-SL 35/f2.0 ASPH Vidvinkel for Leica SL

Leica APO-Summicron-SL 35/f2.0 ASPH

Vidvinkel for Leica SL

Varenr: 125668
56 700,-
-+
Bestilles ved ordre
BeskrivelseTilbehørAlternativer
Beskrivelse

Leica APO-Summicron-SL 35mm f2 ASPH 

Leica APO Summicron-SL 35mm f2 ASPH er et moderat vidvinkelobjektiv med universelt bruksområde. Den raske autofokusen, robuste konstruksjonen og eksepsjonelle bildekvaliteten gjør det til et fremragende objektiv for reportasje- og domunetarfotografering, og et overbevisende valg for f. eks. arkitektur, landskap, portrett og studiofotografering. Det er perfekt tilpasset det banebrytende SL kamerasystem og er utformet for et langt arbeidsliv under profesjonelle fotograferingsforhold.

 

Innovative produksjonsmetoder og ny teknologi kombinert med eksepsjonell ytelse gjør APO-Summicron-SL 35mm f2 ASPH til et referanseobjektiv for reportasjefotografering. Takket være den Leica-utviklede L-Mount-standarden, er APO-Summicron-SL 35mm f2 ASPH fullt kompatibelt med kameraer produsert av de andre partnerne i L-Mount Alliance.

 

Konstruksjonen består av totalt 13 linseelementer som sikrer den høye kvaliteten som er så typisk for Leica: naturlige hudtoner, myk bokeh, enestående detaljkontrast og gjennomgående skarphet fra kant til kant, samt perspektiv helt uten forvrengning. Objektivet leverer ekstremt høy ytelse på alle blenderåpninger, også den største, noe som gjelder for alle SL-objektiver.

 

Alle glasselementer i et optiske system, for eksempel linser, bryter lys i forskjellige farger ulikt. Dette fører til at ikke alle lysbølger fra et flerfarget motiv blir fokusert på ett enkelt bildepunkt, noe som kalles kromatisk aberrasjon. I APO-Summicron-SL 35mm f2 ASPH minimeres dette ved bruk av apokromatisk korreksjon. Flertallet av de 13 linseelementene i konstruksjonen, hvorav fem er asfæriske, er laget av spesialutviklet glass med ujevn partiell spredning, noe som har presset de innovative produksjonsmetodene i Leica-fabrikken til grensen for det som er teknisk mulig.

 

 

Nye og ekstremt nøyaktige produksjonsmetoder og måleteknologier er utviklet for å produsere Summicron-SL-objektivene. Resultatet reflekteres ikke bare i den kompakte dimensjonen og en betydelig lavere vekt, men også i den ypperlige ytelsen. Det er lagt vekt på å forebygge strølys og refleksjoner til et absolutt minimum. Takket være den effektive forseglingen som forhindrer støv og fukt å trenge inn, samt det smussavvisende Aquadura-belegget på de åpne linseflatene, kan objektivene brukes i de fleste værforhold.

 

Summicron-SL-objektivene benytter en ekstremt kraftige og robust autofokus med Dual Syncro Drive trinnmotor. Hele fokusfeltet leses av på utrolige 250 millisekunder. Summicron-SL-objektivene har også et helt nytt konsept for manuell fokusering. En ringmagnet med alternerende nord-sør magnetisering er innebygd i fokuseringsringen. Magnetfeltet endrer sin polaritet når ringen dreies. En sensor overvåker statusen til magnetfeltet og sender dataene til hovedprosessoren. Stasjonen skifter deretter linsen til den tilsvarende fokuseringsposisjonen på grunnlag av rotasjonsvinkelen og rotasjonshastigheten, noe som igjen gir raskere og mer presis manuell fokusering.

Teknisk info

Brennvidde (fast) 35mm
Fokusering Autofokus
Gruppe 1 Foto
Gruppe 2 Optikk
Gruppe 3 Objektiver
Maks blenderåpning f/2
Objektivfatning Leica L
Objektivtype Vidvinkel
Produsent Leica
Tilbehør
Alternativer