SE TILBUD [FRI FRAKT OVER 1000*]

95398 95398 95398 95398 95398

Leica APO-Summicron-M 35mm f/2 ASPH

Svart anodisert

Varenr: 132351
81 000,-
-+
Bestilles ved ordre
BeskrivelseTilbehørAlternativer
Beskrivelse

Med APO-Summicron-M 35mm f2 ASPH kommer enda et M-objektiv hvis optiske ytelse knapt kan forbedres. Akkurat som med APO-Summicron 50mm f2 ASPH, fikk designerne kun ett oppdrag: å oppnå maksimal bildekvalitet uten kompromisser. Resultatet er et objektiv hvis skarpe detaljgjengivelse vil utfordre ikke bare nåværende, men også fremtidens bildesensorer.

APO-Summicron-M 35mm f2 ASPH er dessuten det eneste M-objektivet med nærmeste fokuseringsavstand på kun 30 centimeter. Når objektivet i tillegg er meget lyssterkt, åpner det for en rekke nye muligheter.

Egenskaper

 • Uovertruffen bildekvalitet
 • Moderne design
 • Lett å fokusere
 • Mest kompakte 35 mm fullformatobjektiv med denne eksepsjonelle optiske ytelsen
 • Nærmeste fokusavstand i M-objektivportefølje-opp til 0,3 meter

Den eksepsjonelle ytelsesevnen er mulig takket være et forseggjort linsedesign kombinert med høy presisjon på produksjonsanlegget til Leica i Tyskland. De ti linseelementene er delt inn i fem grupper; tre elementer har asfæriske overflater, ett av dem på begge sider. Seks elementer er laget av glass med uregelmessig delvis spredning. Ikke bare reduserer dette det kromatiske avviket til nesten null, men det gir også apokromatisk korreksjon. Dette er en kvalitet som sjelden finnes i objektiver med denne brennvidden.

APO-Summicron-M 35mm f2 ASPH leverer også fremragende resultater på nært hold, takket være et flytende element som sikrer jevn ytelse uansett avstand til motivet. Fokusringen har et spesielt stort spenn på hele 300°, noe som muliggjør presis fokusering til tross for en utvidet nærmeste fokuseringsavstand.

Objektivet kan fokusere ved bruk av rammesøkeren ned til en avstand på rundt 70 cm der man vil føle en lett motstand i fokusringen. På avstander mellom 70-30 cm kan fotografen eventuelt fokusere via kameraets skjerm i Live View-modus, den elektroniske Visoflex-søkeren eller med Leica FOTOS-appen.

APO-Summicron-M 35mm f2 ASPH ekstremt motstandsdyktig mot enhver form for strølys takket være det innovative objektivdekselet kombinert med et særdeles effektivt antirefleksbelegg.

Kromatisk aberrasjon og forvrengning er på et helt minimalt nivå, og sammen med den ekstremt høye kontrastgjengivelsen fra kant til kant, resulterer dette i en særegen bokeh ved full blenderåpning. Blenderåpningen er nesten sirkulær takket være bruken av elleve lameller, så denne effekten beholdes selv når objektivet blendes ned.

APO-Summicron-M 35mm f2 ASPH trenger kun å blendes ned for komposisjonsformål. Gjengivelseskvaliteten i midten og kantene av bildeflaten er så enestående at det ikke er rom for ytterligere forbedring ved å blende ned.

Til tross for den eksepsjonelle ytelsen er objektivet meget kompakt og lett. Med en klassisk 35mm brennvidde passer det til alle fotografiske situasjoner. APO-Summicron-M 35mm f2 ASPH kan brukes på enhver nåværende og fremtidige modell i M-serien, samt på Leica SL2 og SL2-S med eget adapter.

I pakken

 • APO-Summicron-M 35mm f/2 ASPH.
 • Metall objektivdeksel
 • Frontdeksel av metall
 • Beskyttelsesring for gjenger
 • Bakdeksel
 • Nappa skinn objektivetui
Tilbehør
Leica Objektivdeksel E 39 er erstatningsdekselet for 35 mm f/2.0 og 50 mm f/2.0 M-objektiver.
400,-
50%
ZEISS Cleaning Kit Et komplett rensesett for utvendig rens av kamera og objektiver. Inneholder alt du trenger og leveres i praktisk veske som gjør det lett å holde det samlet. Innhold: 10 stk. våtservietter Mikrofiberklut i str. 18 x 18 cm Rensemiddel til objektiv, 30 ml Støvbørste Blåsebelg Veske
299,-
599,-
20+
Alternativer
Lyssterkt vidvinkelobjektiv med en asfærisk overflate for Leica M-kameraer. Ekstremt kompakt og lyssterkt vidvinkelobjektiv med høy kontrast og unik bildekvalitet selv på full blenderåpning. Objektivet har god dybdeskarphet på grunn av stor blenderåpning f1,4. Meget god bildekvalitet selv på full blenderåpning over hele fokusområdet, fra uendelig til nærgrensen på 0,7m. God demping av strølys og reflekser selv
59 000,-
1
Lyssterkt vidvinkelobjektiv med en asfærisk overflate for Leica M-kameraer. Ekstremt kompakt og lyssterkt vidvinkelobjektiv med høy kontrast og unik bildekvalitet selv på full blenderåpning. Objektivet har god dybdeskarphet på grunn av stor blenderåpning f1,4. Meget god bildekvalitet selv på full blenderåpning over hele fokusområdet, fra uendelig til nærgrensen på 0,7m. God demping av strølys og reflekser selv
59 000,-
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.