SE TILBUD [FRI FRAKT OVER 3000*]

Leica SL2 Returvare Returvare, FULL GARANTI Leica SL2 Returvare Returvare, FULL GARANTI Leica SL2 Returvare Returvare, FULL GARANTI Leica SL2 Returvare Returvare, FULL GARANTI Leica SL2 Returvare Returvare, FULL GARANTI Leica SL2 Returvare Returvare, FULL GARANTI Leica SL2 Returvare Returvare, FULL GARANTI Leica SL2 Returvare Returvare, FULL GARANTI Leica SL2 Returvare Returvare, FULL GARANTI Leica SL2 Returvare Returvare, FULL GARANTI Leica SL2 Returvare Returvare, FULL GARANTI

Leica SL2 Returvare

Returvare, FULL GARANTI

Varenr: 144776
69 000,-
-+
1 stk på lager på nett og i butikk
BeskrivelseTilbehørAlternativer
Beskrivelse

Returvare, bare pakket opp. Selges med full garanti.

 

Leica SL2 - en ny milepæl.

Etterfølgeren til den banebrytene Leica SL setter tonen i det speilløse markedet.

Leica presser den teknologiske innovasjonen videre. Ved å lytte til tilbakemeldingene fra SL-fotografer og -brukere fra hele verden, er Leica SL2 det naturlige steget videre i å skape det perfekte kameraet som kan brukes til alle formål, både digital fotografering og videografi.

Leica har igjen skapt et kamera med uovertruffen byggekvalitet som er en glede å bruke. Ergonomien er forbedret med et mer komfortabelt grep, som sammen med det velkjente forenklede kontrollpanelet med tre knapper forener Leicas designfilosofi.

Mens nyskapende funksjoner som innebygd stabilisering i kamerahuset gir helt nye muligheter for å benytte de legendariske Leica M-objektivene, er det økende utvalget av SL-objektiver noe av den fineste optikken Leica noensinne har produsert. Leica SL2 er den naturlige utviklingen videre for den fremtidsrettede SL-serien samtidig som kameraprodusentens unike design og filosofi ivaretas.

Laget med samvittighet
SL2 er det eneste speilløse kameraet som er designet og produsert i Tyskland. Kamerahuset er laget i solid metall og trukket med elegant skinn. Det er konstruert for å tåle tidens tann og levere mange år med fotografisk glede, noe også fokuset på regelmessige programvareoppdateringer understreker. 

Strømlinjeformet design med nye statusmenyer
Leica SL2 har et innovativt brukergrensesnitt og en effektiv utforming som gjør at fotografen kan ha fullt fokus på den kreative prosessen ved fotografering og filming. Tilpassingen opp mot Leica M- og Leica Q-systemene gjør at det er enkelt for eksisterende Leica-fotografer å bruke Leica SL2.

Hovedopptaksparametrene kan sees på bakskjermen og justeres enkelt med et fingertapp. Et menyhjul, en joystick og tre strategisk plasserte, individuelt konfigurerbare knapper bidrar også til å kunne endre innstillinger raskt. Takket være forskjellige statusmenyer for stillbilder og videoopptak, kan parametrene for begge opptaksmodusene justeres hver for seg. 

Forbedret ergonomi for stressfri fotografering i alle situasjoner
Til tross for betydelige tekniske forbedringer og innebygd stabilisering i kamerahuset, har Leica SL2 samme størrelse som forgjengeren og er behagelig kompakt å håndtere. Forbedret konstruksjon sammen med økt holdbarhet gjør SL2 til den perfekte følgesvenn for alle former for fotografering. Leica SL2 er forseglet mot vann og støv og har IP54-sertifisering, noe som gjør at det tåler tøffe situasjoner. Et nytt alternativ som gjør det mulig å slå av støyreduksjon gir nye bedre muligheter til å fotografere med lange eksponeringstider. 

CMOS-sensor med 47 megapiksler for overlegen bildekvalitet
Den enestående oppløsningen til CMOS-bildesensoren i fullformatformat gir et enestående detaljnivå og bildekvalitet. Et enormt dynamisk område, 14-bits fargedybde per RGB-kanal og en følsomhet på opptil 50.000 ISO sikrer enestående bildekvalitet under alle lysforhold. Selv når Leica SL2 kombineres med Leica TL-objektiver, som er designet for det mindre sensorformatet til Leica TL2 og Leica CL, leverer SL2s sensor fremdeles en utmerket bildeoppløsning på over 20 megapiksler. 

Nytt: Leica Object Detection autofokus
Leica Object Detention AF sikrer en rask og pålitelig autofokus. I tillegg til en rekke moduser og funksjoner inkludert ansiktsgjenkjenning, oppdager AF-systemet automatisk om et motiv er stasjonært eller i bevegelse, og veksler deretter mellom bevegelse og fokusprioritet. 

Optisk bildestabilisering med sensorskiftteknologi
I en viktig utvikling av SL har Leica SL2 en hengende sensor som justerer posisjonen for raskt og effektivt å kompensere mot kamerarystelser. Denne formen for bildestabilisering gjør at Leica SL2 kan brukes med objektiver som ikke er utstyrt med egen bildestabilisering.

I tillegg kan Leica SL2 ta opptil åtte bilder på rad i multishot-modus. Sensoren forskyves en halv piksel for hver eksponering. Dette resulterer i bilder med firedoblet oppløsning, det vil si ca. 187 megapiksler, noe som fører til en ekstrem økning i detaljoppløsningen. 

Leica EyeRes søker med enda høyere oppløsning
Kameraets elektroniske søker har nå en oppløsning på 5,76 megapiksler, noe som gir et stort søkerbilde med fullstendig naturlig utseende. Samtidig er opplevelsen forbedret når du benytter berøringsskjermen som har økt i størrelse til 3,2 tommer og en betydelig høyere oppløsning på 2,1 megapiksler. 

Maestro III-prosessor for lynrask drift
Den nye Maestro III-prosessoren gir en overlegen driftshastighet og forbedret ytelse. Autofokusen er betydelig raskere, mykere og tilnærmet fri for hakking, noe som kompletteres av at den nye modusen Smart AF selv skifter mellom fokusprioritet og lukkerprioritet. Det er mulig å fotografere 10 bilder per sekund på full oppløsning med fokalplanlukkeren og 20 bilder per sekund med den elektroniske lukkeren. Takket være to UHS-II-kompatible SD-kortspor, kan filene lagres samtidig i DNG- og JPEG-format. 

Perfekt verktøy for filmografer
Leica SL2 er også et aktuelt verktøy for filmfotografer. Aktivering av Cine-modus forvandler SL2 til et manuelt kontrollert cine-kamera hvor ISO blir til ASA, lukkerhastigheten er markert i grader på rotasjonsskiven og f-stoppene erstattes av T-stopp som måler den faktiske mengden lys som overføres gjennom linsen. Spill inn opptil 60 bilder per sekund i Cine 4K-modus, og opptil 180 bilder per sekund i Full-HD-modus. Kameraet har innebygde kontakter for hodetelefon og mikrofon i tillegg til en HDMI-kontakt for eksterne skjermer. 

Ubegrensede brennvidder å velge mellom
Leica SL2 har L-bajonett og er ikke bare kompatibel med den stadig voksende porteføljen av SL-objektiver, men også med objektiver fra TL kamerasystem i tillegg til de legendariske Leica M-, R- og S-objektivene via adapter. Dette gir mer enn 170 Leica-objektiver å velge mellom. L-Mount Alliance utvider mulighetene ytterligere ved å gi SL2-fotografer tilgang til L-mount-kompatible objektiver fra Sigma og Panasonic.

Leica FOTOS App
Selvfølgelig kan Leica FOTOS app benyttes med Leica SL2. Den allsidige appen er tilgjengelig for Android og iOS. Leica FOTOS kobles direkte til kameraet via Wi-Fi (Bluetooth® støttes der det er tilgjengelig) og lagrer registreringsinformasjonen for å gjøre fremtidig oppkobling mellom kamera og app så rask som mulig. Leica FOTOS gir tilgang til Live View-funksjonen, samt mulighet for å endre eksponeringsinnstillinger som blenderåpning, ISO-verdi, lukkerhastighet og eksponeringskompensasjon fra telefonen. Appen gir naturligvis også trådløs kontroll av utløseren, noe som åpner for helt nye kreative muligheter.


Takket være den høye oppløsningen til dagens smarttelefoner, kan du se over bildene i full størrelse for å vurdere skarpheten. Eksponeringsinnstillingene vises også, noe som kan være ekstremt nyttig når man trenger å justere innstillingene.


Fra telefonen kan bildene deles i sosiale nettverk eller lagres dersom man ønsker å etterbehandle på mobilen. Leica FOTOS kan brukes til dette i kombinasjon med flere populære apper for bildebehandling. Bildene kan overføres til den respektive appen i DNG-formatet hvis man ønsker å viderebehandle råfila. Hvis brukere ønsker å lagre de ferdige bildene på mobilen, er det mulig å lagre dem i et eget Leica Gallery. Dette holder møysommelig komponerte og behandlede bilder fra Leica FOTOS-appen atskilt fra vanlige øyeblikksbilder. Forvent mange nye funksjoner og en helt ny mobil arbeidsflytopplevelse på iPad når Leica FOTOS vil være tilgjengelig i versjon 2.0 fra 21. november 2019. 

SPEIFIKASJONER
LEICA SL2 

Kameratype:
Speilløst fullformatkamera 

Type nr.:
2998 

Bufferminne:
4 GB: DNG: 78 eksponeringer / JPG: > 100 eksponeringer 

Lagringsmedia:
UHS-II (anbefalt), UHS-I, SD/SDHC/SDXC minnekort 

Materialer:
Metallhus av aluminum og magnesium, lær, deklser, vannbeskyttet i samsvar med IEC-standarden 60529 (beskyttelsestype IP54). 

Objektivfeste:
Leica L-bajonett med kontaktlist for kommunikasjon mellom objektiv og kamera 

Driftsforhold:
-10 to +40°C 

Grensesnitt:
ISO tilbehørsko med ekstra kontrollkontakter, HDMI-kontakt 2.0b Type A, USB 3.1 Gen1 Type C, Audio-Out 3,5 mm / Audio-In 3,5 mm, kommunikasjonsgrensesnitt i basedekselet for multifunksjonshåndtak 

Stativfeste:
A 1/4 DIN 4503 (1/4”) med rustfritt stål i sokkelen 

Størrelse (bxhxd):
146 x 107 x 42 mm 

Vekt:
Ca. 835 g (uten batteri) 

SENSOR 

Sensorstørrelse:
CMOS-sensor, pixel pitch: 4.3 µm / Fullformat (47.3 MP): 8368 x 5584 piksler / APS-C (20.2 MP): 5504 x 3664 piksler 

Bildestabilisering:
5 axis bildestabilisering. Kameraet stabiliserer opp til 5.5 stopp. 

Filter:
RGB fargefilter, UV/IR-filter, ikke lavpassfilter 

Prosessor:
Leica Maestro-serien (Maestro III) 

Filformater :
Foto: DNG (raw data), DNG + JPG, JPG (DCF, Exif 2.31) Video: MP4: H.264/MPEG-4 AVC (Audio Format: 2ch 48 kHz/16 bit, AAC), MOV: H.264/MPEG-4 AVC (Audio Format: 2ch 48 kHz/16 bit, AC-3) 

Bildeoppløsning:
DNG: 8368 x 5584 piksler (46.7 MP) JPG: 8368 x 5584 piksler (46.7 MP), 6000 x 4000 piksler (24 MP), 4272 x 2848 piksler (12 MP) 

Fargedybde:
DNG: 14 bit, JPG: 8 bit 

Fargeområde:
Bilde: sRGB, ECI-RGB v2.0, Adobe RGB Video: Rec. 709/Rec. 2020 (HLG)/L-Log 

Filstørrelse:
DNG: 84.4 MB JPG: avhengig av oppløsning og bildeinnhold Video: maks lengde: 29 min, maks filstørrelse: 96 GB  

Opptaksmodus Video:
Video mode: P - A - S – M / Cine mode: M 

Videooppløsning/frame rate:
MOV 5K: 29.97 fps, 25 fps, 23.98 fps / MOV C4K: 59.94 fps, 50 fps, 29.97 fps, 25 fps, 24 fps / MOV 4K: 59.94 fps, 50 fps, 29.97 fps, 25 fps, 23.98 fps / MOV FHD: 180 fps, 150 fps, 120 fps, 100 fps, 59.94 fps, 50 fps, 29.97 fps, 25 fps, 23.98 fps / MP4 4 K: 59.94 fps, 50 fps, 29.97 fps, 25 fps, 23.98 fps / MP4 FHD: 180 fps, 150 fps, 120 fps, 100 fps, 59.94 fps, 50 fps, 29.97 fps, 25 fps, 23.98 fps 

Bit Rate:
8/10 bit for opptak på SD-kort, 10 bit via HDMI 

Video Gamma:
Rec. 709, L-Log Rec. 2020, HLG Rec. 2020 

Søker (EVF):
Oppløsning: 5,760,000 punkter, 120 fps, magnification: 0.78x, aspect ratio: 4:3, frame coverage: 100%, exit pupil position: 21 mm, setting range +2/-4 diopters, with eye sensor for automatic switchover between viewfinder and LCD panel, time delay 0.005 s 

LCD panel:
3.2" (bakbelyst LED) med anti-fingeravtrykk og anti-riper belegg, 2,100,000 piksler (punkter), format 3:2, berøringskontroll tilgjengelig 

Toppskjerm:
1.28" meget reflekterende, refleksivt monokrom LCD, 128 x 128 pixels, synsvinkel 120°; anti-fingeravtrykkbelegg 

LUKKER 

Lukkertype:
Elektronisk styrt fokalplanlukker / elektronisk lukker 

Lukkerhastigheter:
Mekansk lukker: 30 min. til 1/8000 sek. / Elektornisk lukker: 1 sek. til 1/40000 sek. / Blitssynkronisering: opp til 1/250 sek. 

Lukkerknapp:
To-trinn (1. trinn: Aktivering av kameraelektronikken inkludert autofokus og eksponeringsmåling, 2. trinn: Ta bildet) 

Selvutløser:
Forsinkelse: 2 sek. eller 12 sek. 

Serieopptak:
Single Continuous Low Speed (3 fps), Continuous Medium Speed (6 fps), Continuous High Speed (10 fps without AFc/AE/WB), Continuous Super Speed (20 fps with electr. shutter function without AFc/AE/WB), Interval Shooting, Exposure Bracketing, Multishot 

Multishot:
Genererer 2 DNGs: 1x 47 MP, 1x 187 MP (8 bilder kombineres til ett høyoppløst bilde) 

FOKUSERING 

Arbeidsområde:
30 cm til uendelig, med makroinnstilling: fra 17 cm 

Focus Mode:
Automatic (Autofocus in modes iAF/AFs/AFc/Touch AF) or manual. With manual setting: Auto Magnification and Focus Peaking optionally available as focus aids 

Autofokussystem:
Basert på kontrastmåling og dybdekartlegging 

Autofokusmodus:
Smart AF (autonomously selects AFs and AFc), AFs (picture taken only after successful focusing), AFc (picture can be taken at any time), AF setting can be saved 

Metoder for autofokusmåling:
Spot (can be shifted), Field (can be shifted), Multi-Field, Zone, Face detection, object Tracking, optional Touch AF 

Autofocus Metering Fields:
225 

EKSPONERING 

Eksponeringsmåling:
TTL (Through The Lens) 

Metoder for eksponeringsmåling:
Spot, Center-Weighted, Multi-Field  

Eksponeringsmodus:
Automatic program (P), Aperture priority (A): manual aperture setting, Shutter priority mode (S): manual shutter speed setting Manual (M): manual setting for shutter speed and aperture 

Eksponeringskompensasjon:
±3 EV in 1/3 EV trinn eller 1/2 EV trinn 

Automatisk bracketing:
3 eller 5 eksponeringer, opp til ±3 EV, i 1/3 EV trinn Shift-funksjon: opp til ±3 EV, utterligere LPG-HDR 

ISO-område:
Auto ISO: ISO 100 til ISO 50000, Manuell: ISO 50 til ISO 50000 

Hvitbalanse:
Automatic (Auto), Daylight 5200 K, Cloudy 6000 K, Shadow 7000 K, Tungsten 3200 K, HMI 5600 K, Fluorescent Warm 4000 K, Fluorescent Cold 4500 K, Flash 5400 K, Gray Card Live View, Gray Card, Color Temperature 2000 K to 11500 K 

BLITS 

Blitskontakt:
I tilbehørssko 

Blits synk-tid:
1/250 s, slower shutter speeds available, automatic changeover to TTL linear flash mode with HSS-compatible Leica flash units if sync time is undercut 

Måling av blitseksponering:
Using center-weighted TTL pre-flash metering with Leica flash units (SF 26, 40, 40MkII, 58, 60, 64) or with system-compatible flash units, flash remote control SF C1 

Blits eksponeringskompensasjon:
SF 40: ±2 EV i 1/2 EV trinn, SF 60: ±2 EV i 1/3 EV trinn

TILKOBLINGER 

Mikrofon:
Stereo internal + microphone input 3.5 mm stereo jack 

Høytaler:
Mono internal + headphones output 3.5 mm stereo jack 

WLAN:
Leica FOTOS app er nødvendig for å bruke WLAN-funksjonen. Last ned FOTOS app fra Apple App Store eller Google Play Store. Compliant with Wi-Fi IEEE802.11b/g/n, 2.4 GHz, channel 1-11 (2412-2462 MHz) and Wi-Fi IEEE802.11ac, 2.4 GHz & 5 GHz, channel 39-48 (5180-5240 MHz), channel 52-64 (5260-5320 MHz), channel 100-140 (5500-5700 MHz) (standard WLAN protocol), encryption method: WLAN-compatible WPA/WPA2 

Bluetooth:
Bluetooth v4.2 (Bluetooth Low Energy (BLE)), 2402 til 2480 MHz 

GPS:
Via Leica FOTOS app 

Menyspråk:
Engelsk, tysk, fransk, italiensk, spansk, russisk, japansk, kinesisk, koreansk 

STRØMFORSYNING 

Oppladbart batteri (Leica BP-SCL4):
Lithium-ion oppladbart batteri, nominell spenning: 7.2 V (DC); kapasitet: 1860 mAh (min.), ca. 370 bilder (basert på CIPA-standard, uten EVF); ladetid: ca. 140 min. (etter dyp utlading); produsent: Panasonic Energy (Wuxi) Co. Ltd., Made in China 

USB strømforsyning:
USB-laderfunksjon i standby-modus eller når den er slått av, USB-strømforsyning når den er slått på 

Lader (Leica BC-SCL4):
Input: AC 100–240 V, 50/60 Hz, 0.25 A, automatic switchover; Output: DC 8.4 V 0.85 A; Produsent: Salom Electric (Xiamen) Co., Ltd., Made in China

Teknisk info
 
Cropfaktor 1,0x
Gruppe 1 Foto
Gruppe 2 Kamera
Gruppe 3 Kamera
Kamerafatning L-mount
Kameratype Speilløst
Maks FPS (video) 180FPS
Maks ISO 50000
Minnekorttype SD
Produsent Leica
Sensorstørrelse Fullformat
Stillbildeoppløsning 47MP
Videooppløsning 4K
WiFi Har WiFi
Tilbehør
Alternativer