SE TILBUD [FRI FRAKT OVER 3000*]

Nikon 70-200 f/2.8E AF-S FL ED VR Kompakt og raskt telezoom for FX

Nikon 70-200 f/2.8E AF-S FL ED VR

Kompakt og raskt telezoom for FX

Varenr: 117575
33 990,-
-+
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.
Bestilles ved ordre
BeskrivelseTilbehørAlternativer
Beskrivelse

Raskere. Lettere. Mer allsidig enn noensinne. AF-S NIKKOR 70–200mm f/2.8E FL ED VR gir deg bedre muligheter til å ta fantastiske bilder under de vanskeligste forhold.

Hvordan forbedre noe som allerede er perfekt? Ved å fokusere på detaljene som gjør en stor forskjell i felten. Den siste versjonen av dette anerkjente objektivet er utviklet til perfeksjon og gjør at du ligger ett skritt foran.

Kombinasjonen av forbedret AF-følgefokus og eksponeringskontroll, samt VR SPORT-innstillingen, sikrer fantastiske serieopptak. En helt ny optisk konstruksjon sikrer suveren skarphet i hele bildet. Og Nikons nanokrystallbelegg reduserer skyggebilder og lysflekker effektivt. Konstruksjonen er lett, takket være bruk av et fluorittelement – og robust.

Bli en bedre fotograf: f/2.8 telezoomobjektiv

Dette objektivet i FX-format hjelper deg til å bli en bedre fotograf, enten du tar sports-, action-, nyhets- eller reportasjebilder. Brennviddeområdet på 70–200 mm (105–300 mm ved bruk med et Nikon speilreflekskamera i DX-format) dekker alt. En største blenderåpning på f/2.8 gir enestående ytelse i svakt lys og jevne eksponeringer over hele zoomområdet. Den nærmeste fokusavstanden er nå på imponerende 1,1 meter, og det maksimale gjengivelsesforholdet har økt fra 0,11x til 0,21x. Fotografer som arbeider med Nikons bildebrikker med høy oppløsning og digitale speilreflekskameraer med raske serieopptak, er klar for alt.

Skarp, stabil, rask: forbedret bildestabilisator (VR)

Følg raske bevegelser uten at det går ut over skarpheten. Nikons VR reduserer virkningen av kamerabevegelser og lar deg bruke lukkertider som er opptil fire ganger lengre enn uten VR.¹ Den stillegående bildestabilisatoren er laget for å redusere uskarphet som skyldes kamerabevegelser, og aktiveres med en gang utløseren trykkes halvveis ned. Innstillingen SPORT VR gir et mer stabilt søkerbilde ved fotografering av motiver som beveger seg svært raskt eller uforutsigbart. Innstillingen gir også en bildefrekvens ved serieopptak og utløserforsinkelse som tilsvarer det som er mulig når VR er slått av. Objektivet kan til og med gjenkjenne bruk av stativ og justerer seg etter dette både i innstillingene Normal og SPORT VR.

Objektiv-til-kamera-presisjon: overlegen AF-følgefokus og eksponeringskontroll

Objektivet er laget for å brukes sammen med Nikons raske og profesjonelle digitale speilreflekskameraer, og det reagerer raskt og presist på endringer av autofokus. Nå kan du følge motiver i rask bevegelse uten problemer – selv når de beveger seg uforutsigbart og med tilfeldig hastighet, eller når de nærmer seg kameraet raskt. Og forbedret AF-følgefokus er ikke det eneste fremskrittet. Under serieopptak i høy hastighet synkroniseres den elektromagnetisk blendermekanismen med lukkeren for å gi rask automatisk eksponeringskontroll og samsvar mellom bildene. Blenderlamellenheten med drivermekanisme er innebygd i objektivhuset for å gi jevn og konsekvent drift selv under serieopptak i høy hastighet. Og Nikons autofokusmotor (SWM) gir lynrask og svært stillegående autofokus med sømløs manuell overstyring.

Fantastisk kvalitet: optisk presisjon til kanten av bildefeltet

Dette objektivet leverer enestående klarhet og kontrast i hele bildefeltet. Sammenlignet med forgjengeren leverer den nye utgaven forbedret skarphet og mindre lysfall i hele bildet. Den nye optiske utformingen motvirker effektivt fargespredning og kromatisk aberrasjon, og kontrollerer fortegningen i hele zoomområdet. Den omfatter seks ED-glasselementer, et fluorittelement og et element med høy brytningsindeks (HRI-element). Og nanokrystallbelegget reduserer skyggebilder og lysflekker og gir enda skarpere bilder. Bruken av fluorittglass har gjort det mulig å redusere vekten på objektivet uten at det har gått på bekostning av bildekvaliteten.

Perfekt balansert: forbedret betjening

Hvis du jobber under sterkt press, kan detaljene utgjøre en stor forskjell. Konfigurerbare knapper på objektivhuset – som på de profesjonelle NIKKOR-teleobjektivene – gjør det enklere å endre funksjoner med tommelen og samtidig stabilisere objektivet. Sammenlignet med forgjengeren er plasseringen av zoom og fokusring vendt for å gi en mer balansert håndtering. Zoomringen er plassert mot fremsiden av objektivhuset, rett under hånden, noe som gjør det enklere å holde kameraet i ro når man zoomer. Zoomringen er dekket av ruglete gummi for å gi bedre grep, noe som gjør det enklere å zoome når man fotograferer uten å se gjennom søkeren.

Klar for felten: lett, slitesterkt, pålitelig.

Objektivet er laget for røff, profesjonell bruk, og hver eneste bevegelige del er godt forseglet for å gi beskyttelse mot støv og vanndråper. Og takket være nytt objektivhus i magnesiumlegering og HRI- og fluorittelementer har dette anerkjente objektivet aldri vært lettere. Objektivet har også Nikons fluorbelegg, som effektivt avviser vann, støv og smuss uten at det går på bekostning av bildekvaliteten. Belegget er påført beskyttelsesglasset på objektivets frontlinse og bakre linse, som også gjør det enklere å rengjøre glasset uten å skade overflaten. Kulelagre i stativfesteringen gir jevne overganger fra vannrett til loddrett opptak.

Tilbehør
Kase G-CPL Polariseringsfilter Kase G-CPL er et eksklusivt og solid polariseringsfilter med Wolverine-glass. Det er dermed det perfekte filteret for å deg som ønsker pålitelig og solid utstyr. Produsert av Kase sitt høykvalitets Wolverine-glass gir det en unik holdbarhet og tåler det meste, samtidig som det opprettholder topp bildekvalitet og tilfredsstiller profesjonelle kvalitetskrav. Glasset er produsert av B270-glass fra tyske Schott og herdet av Kase slik at det tåler mer vanlige...
Fra 749,-
100+
Kase G-MCUV Protector Kase G-MCUV er et eksklusivt og solid beskyttelsesfilter med UV-filtrereing, produsert i svært solid Wolverine-glass. Det er dermed det perfekte filteret for å beskytte objektivene dine. Produsert av Kase sitt høykvalitets Wolverine-glass gir det en unik holdbarhet og tåler det meste, samtidig som det opprettholder topp bildekvalitet og tilfredsstiller profesjonelle kvalitetskrav. Glasset er produsert av B270-glass fra tyske Schott og herdet av Kase slik at det tåler
Fra 399,-
100+
Det sølvfargede, Kase KW Revolution magnetiske CPL-filteret er en del av Kases fargekodede KW Revolution-filtersystem, som er basert på deres tidligere Wolverine-serie og fullt kompatibelt med eldre Wolverine-filtre. Det overordnede KW Revolution-systemet har CPL og forskjellige kvaliteter av ND-filtre, alle med fargekodede filterrammer for enkel identifikasjon og bytte. CPL-ene, inkludert denne 82 mm sirkulære polarisatoren, er fargekodet sølv. Dette sirkulære polarisasjonsfilteret bidrar...
Fra 1 199,-
Alternativer
Med et brennviddeområde på 70–200 mm, avansert optikk og omfattende værforsegling, dekker dette lyssterke fullformats objektivet for speilløse kameraer alt. Enten du fotograferer sport, begivenheter eller reportasjer, gir den eksepsjonelt kompakte konstruksjonen deg muligheten til å strekke deg litt lenger. Enten du dekker det som skjer med stillbilder eller video, innfrir NIKKOR Z 70-200mm f/2.8 VR S. Fokuseringen er jevn, rask og lydløs, og hvert element i et motiv blir gjengitt...
30 365,-
2
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.