SE TILBUD [FRI FRAKT OVER 3000*]

Novoflex Geared Head KOPF2 3-veis, Presisjons stativhode

Novoflex Geared Head KOPF2

3-veis, Presisjons stativhode

Varenr: 145195
19 990,-
-+
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.
Bestillingsvare (
Beskrivelse
Beskrivelse

Novoflex Gear Head, stativhuvud. KOPF2 er et enastående, kompakt og samtidig modulært girhode som kombinerer høyeste presisjon med imponert flersidighet. Denne nyskapende statistikken er utviklet for krevende fotografiområder som arkitektur, studio, makro, repro og astrofotografi og mulige uavhengige justeringer i begge akslene.

Enkelt å bruke
Utfør enkelt større bevegelser rundt de horisontale og vertikale axlarna (lutning) med hjelp av sidolåsspakarna mens finare justeringer utføres med justerratten. Den selvlåsende justerratten beskytter oavsiktlig tippning av tunga kamerasystem når sidolåspaken for grovjustering er låst. Det kan kreves mye, nøyaktig vinkelbevegelse oppnås gjennom å øke diameteren på finjusteringsskruen med hjelp til behøret CAST-FINE-K finjusteringshåndtag (ingår ikke i denne artikkelen).

Presisjon
Lederna på de horisontelle og vertikale axlarna har justerbara og nollbara skalvinkelor for reproducerbare vinkelposisjoner. Integrert vann som muliggjør nøyaktig justering av disse vinklar til 0°, forenkler avsedd navigering til spesifiserte posisjoner eller stiller i defineret vinkelintervall. Den øvre og nedre enheten er utstyrt med en ARCA-kompatibel profil, en 3/8"-16 gjenga med en 1/4"-20 adapter, en 1/4"-20 monteringsskrue, låsstift for sikker montering. ARCA-kompatibel også direkte montering av hovedet i et tilsvarende hurtigkoblingssystem eller en panoramapanoreringsbasert med integrert kobling.

KOPF2 Basic
KOPF² leverer her i grunnutförande utan övre snabbfäste og uten undre panoramabaser. Komponenter som kan suppleres med eksisterende utstyr eller fra NOVOFLEX produktsortiment.

KOPF² kan konfigureres for bruk av både venstre- og høypersoner.

I pakken
KOPF2 grunnmodell

Spesifikasjoner
Vekt: 935g
Størrelse: 103x121x110 mm
Maks vekt: 5 kg
Vinkelskala: +/-90°
Justerbart område: 120°/230°