SE TILBUD [FRI FRAKT OVER 3000*]

Panasonic Lumix S1H Kamerahus Speilløst fullformat for video Panasonic Lumix S1H Kamerahus Speilløst fullformat for video Panasonic Lumix S1H Kamerahus Speilløst fullformat for video Panasonic Lumix S1H Kamerahus Speilløst fullformat for video Panasonic Lumix S1H Kamerahus Speilløst fullformat for video

Panasonic Lumix S1H Kamerahus

Speilløst fullformat for video

Varenr: 127012
40 990,-
-+
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.
Bestilles ved ordre
BeskrivelseTilbehørAlternativer
Beskrivelse

Panasonic Lumix S1H er et fullformatskamera fra Panasonic som byr på det ypperste av videokvalitet og ytelse i en solid og kompakt innpakning. Kamera byr på en 24,2MP CMOS sensor som gir flotte detaljer og 6K videoopptak uten tidsbegrensning. Lumix S1H er et profesjonelt verktøy for både foto såvel som video.

Lumix S1H er spesielt designet for å gi maksimal ytelse, kvalitet og funksjonalitet for videofotografer. S1H tar video i ubegrenset lengde i 6K 24p eller C4K/4K 60p. Kamera kommer med innebygd kjølevifte for å håndtere varmeutvikling. Lumix S1H gir deg C4K/4K 4:2:2 10-bit signal ut og har plass til 2 SD-kort, mikrofoninngang og headsetutgang. Skjermen kan roteres for å enkelt bruke kamera i alle vinkler.

Mørkets prins
Panasonic sin innovative Dual Native ISO teknologi gir deg ISO-ytelse opp til ISO 51,200 eller ISO 204,800 i utvidet modus. Med minimal støy selv i de mørkeste områdene gjør dette at Lumix S1H takler de tøffeste lysforhold og gir deg mulighet til å i stor grad utnytte naturlig lys.

Stort utvalg i opptaksformat
Uansett hvilket format du foretrekker, så dekker Lumix S1H behovet ditt, fra cinema til TV-standarder. I tillegg til C4K/4K 60p/50p 4:2:0 10-bit og C4K/4K 30p/25p/24p 4:2:2 10-bit, tilbyr kamera også 6K/24p 4:2:0 10-bit i 3:2 og 5.9K 30p/25p/24p 4:2:0 10-bit in 16:9. Anamorph modus er også tilgjengelig i 4K.

4:2:2 10-bit opptak internt/ HDMI Output
Når du velger C4K/4K 30p/25p eller 24p, kan kamera gi ut et 4:2:2/10-bit signal via HDMI. Det gir deg mulighet til å gjøre opptak i superhøy videokvalitet på en ekstern opptaker. 4:2:2 10-bit formatet inneholder 128 ganger mer informasjon enn4:2:0 8-bit og har mulighet for å gjengi over 1 milliard fargenyanser!

V-Log/V-gamut med over 14 stops dynamisk rekkevidde
Med den dynamiske rekkevidden til en fullformatsensor (over 14 stops) og innebygd støtte for både V-Log og V-Gamut, har du enda større frihet til å oppnå det akkurat det estetiske uttrykket du er på jakt etter i etterarbeidet. I tillegg kan video tatt med Lumix S1H sømløst redigeres sammen med video tatt med VariCam-kameraene, noe som gjør Lumix S1H til et ypperlig valg som B-kamera.

Prikken over i-en er at LUTen som brukes vises på kameraets monitor. Det er bare å la seg imponere av nøyaktig fargegjengivelse, subtile graderinger fra skygge til høylys og presis kontroll over fargedata i etteratbeidet.

Innebygget vifte holder varmen i sjakk
For første gang kommer et fullformat digitalt speilløst kamera med kjølevifte som standard, en funksjon du ellers bare finner i proffesjonelle kamera. Viften er en del av en nyutviklet struktur for varmehåndtering som gir mulighet for å gjøre videoopptak uten begrensning i tid.

Viften kan brukes i fire ulike moduser. For eksempel starter Auto1 vifta når opptaket starter. Det hjelper med å holde varmen nede under lengre opptak. Auto 2 derimot prioriterer stillhet ved å ha vifta av så mye som mulig.

Solid konstruksjon som tåler alle forhold
Kamerahuset er konstruert i magnesiumslegering for å gi et solid kamerahus som kan brukes under alle forhold. Hver eneste kobling knapp og hjul er forseglet slik at støv og fukt holdes ute, noe som gir deg trygghet til å bruke kamera og sikre deg bildene uten bekymring.

Funksjoner:

  • Høyoppløselig og rask søker
  • Doble SD-kortspor
  • Solid og værtettet konstruksjon
  • Stabilisator i kamerahuset
  • Full HD, 4K, Cinema 4K, 6K
  • Hodetelefonutgang, mikrofoninngang og HDMI
  • L-mount fatning
  • Vekt: 1164g
Tilbehør
Alternativer