Peak Design Mobile Car Mount Vent Magnetisk og selvklebende mobilfeste Peak Design Mobile Car Mount Vent Magnetisk og selvklebende mobilfeste Peak Design Mobile Car Mount Vent Magnetisk og selvklebende mobilfeste

Peak Design Mobile Car Mount Vent

Magnetisk og selvklebende mobilfeste

Varenr: 140230
769,-Kampanjepris
1 099,-Ordinær pris
-+
1 stk på lager på nett og i butikk
BeskrivelseTilbehørAlternativer
Beskrivelse

Du får det du betaler for med bilventilasjonsfester, og Peak Design Car Vent Mount er uten tvil den sterkeste, mest robuste og mest justerbare ventilasjonsfestet du kan kjøpe for penger.


Tradisjonelle ventilasjonsfester er fulle av frustrasjon: de er spinkle og tilbøyelige til å falle av, de er vanskelige å plassere, og de blokkerer luftstrømmen fullstendig. PD Car Vent Mount er bygget av solid maskinert aluminium og festes til ventilen din med 2 tilkoblingspunkter for betydelig mer styrke og stabilitet.


En 360-graders svingbar arm lar deg plassere telefonen vekk fra ventilasjonsåpningen for bedre luftstrøm og enklere visning. Og på toppen av det hele bruker denne holderen vårt SlimLink™ monteringssystem - kraftige magneter og en UV-beskyttet sklisikker pute som umiddelbart griper tak i telefonen din i stående eller liggende stilling. Juster visningsvinkelen med et smørglatt kulehode i aluminium. Dette festet er sterkt nok for all slags kjøring, inkludert terrengkjøring.


Tilgjengelig i standard eller trådløs lademodell. Med lademodellen sikrer monteringens magnetiske tilkoblingssystem perfekt justering av ladespolen hver gang. Det betyr mer jevn og effektiv lading og ingen flere overraskende batteribrudd.


Kompatibel med mange, men ikke alle bilventiler (se kompatibilitetsspesifikasjoner nedenfor). Krever et Peak Design-etui eller en universaladapter (selges separat). Fungerer også med MagSafe-telefoner og -deksler. Lading er kanskje ikke mulig eller optimal når du bruker universaladapteren.


Begge modellene.

  • Den magnetiske telefonfesteteknologien (kalt SlimLink) er svært sikker og føles som magi.
  • Kan installeres på et bredt spekter av luftventiler i kjøretøy (se kompatibilitet nedenfor).
  • Eksepsjonell stabilitet sammenlignet med andre ventilasjonsfester takket være unik klemmekontakt
  • Sterk og stabil nok for terrengkjøring
  • 360-graders svingbar arm lar deg plassere telefonen akkurat der du vil ha den
  • Blokkerer ikke ventilasjonsluftstrømmen slik tradisjonelle ventilasjonsfester gjør
  • Holder telefonen i stående eller liggende modus
  • Smørglatt kulehode for justering av visningsvinkel, designet av PD-stativingeniører
  • Robust maskinert / anodisert aluminiumskonstruksjon
  • Enkel å fjerne og installere på et annet kjøretøy


Hva er i esken Feste for bilventil uten lading 1x bilventilasjonsmontering

 

Livstidsgaranti og bærekraft

Peak Design har fokus på etisk produksjon, bærekraftighet og klima,  og alle produktene kommer med livstidsgaranti. Les mer her.

Tilbehør
Alternativer