Peak Design livstidsgaranti og bærekraftighet

Peak Design har et oppdrag om å lage de beste tingene. Ikke bare bra, men bokstavelig talt de beste produktene i sine respektive kategorier. De har også et mål om å ikke skape unødvendig avfall. Det er grunnen til at PD-produkter kommer med en livstidsgaranti. Når du bruker pengene på Peak Design utstyr, kan du gjøre det vel vitende om at det forblir fullt funksjonelt og defektfritt. 

 

 

 


Peak Design skaper og designer innovative og bærekraftige sekker, bager, stativer og annet kamerautstyr, som vi på Stavanger foto er stolte av å selge og enda stoltere av å bruke. PD har en etisk produksjon og måler sine forurensningsutslipp.


I stedet for å designe produkter for å møte inntektsmål, designer Peak Design produkter som de selv ønsker å bruke. Produktene er laget av bærekraftige materialer, i fabrikker som behandler sine arbeidere etisk, og hele virksomheten er 100 % karbonnøytral.

 

  • Sekker og bager som byr på mer: Egendefinerte skillevegger, tilpassede glidelåser, smarte lommer og skjulte utvendige bærestropper
  • Prisvinnende design: Utstyret har vunnet priser fra Wired, National Geographic, Outside Magazine og mer.
  • Livstidsgaranti: Alle produktene har denne garantien
  • Bluesign-sertifiserte materialer: PD bruker høyytelsesstoffer som er sertifisert for å ha redusert miljøpåvirkning.
  • Sertifisert klimanøytral: PD måler, reduserer og kompenserer for karbonutslippene som skapes ved å produsere og sende alle produktene deres
Mobile
Reimer
Everyday Bags
Travel Bags
Pouch & Cubes
Tripods
Clips

 

Livstidsgarantien dekker:
 

  • Produksjonsfeil
  • Feil eller defekter som gjør at deler av eller hele produktet ditt ikke fungerer som det skal.

 

Livstidsgarantien dekker ikke:
 

  • Kosmetiske flekker, riper eller normal slitasje
  • Feil eller ødeleggelser på grunn av feil bruk, forsømmelse eller forsettlig skade


Om garantien

Hvis noen del av ditt Peak Design-produkt ikke fungerer eller er defekt, vil det bli reparert eller erstattet med et fullt fungerende produkt i samme eller bedre stand som opprinnelig. Legg merke til delen "ikke-fungerende eller defekt". Dette betyr at garantien ikke dekker kosmetisk slitasje som ikke påvirker sikkerheten eller funksjonaliteten til produktet ditt. Etter vår mening er en liten skrape eller slitasje her og der bare et bevis på at produktet har vært i bruk. Men hvis noe går i stykker på grunn av produsentfeil eller under normal bruk, skal dette dekkes av garantien. Legg også merke til delen "samme eller bedre tilstand". Når vi kan, utsteder vi garantierstatninger fra lageret av åpne esker, skånsomt brukte eller renoverte varer. Alle garantierstatninger er kvalitetssjekket og sertifisert for å være rene og fullt fungerende, og kommer med samme livstidsgaranti som ditt opprinnelige kjøp.

 

Begrensninger
Som beskrevet ovenfor dekker ikke garantien kosmetisk slitasje, riper, flekker osv. Det er i utstyrets natur å utvikle patina over tid. Garanti dekker først og fremst defekter eller feil som påvirker kjernefunksjonaliteten til produktene. Vennligst ikke tolk garantien som en lisens til å misbruke, neglisjere eller med vilje ødelegge PD-utstyret ditt. Vi forbeholder oss retten til ikke å erstatte en ryggsekk som du helte betong i, en Capture-klemme du brukte til å hamre inn teltstenger, en kamerastropp som brødristeren din smeltet osv.


Peak Design har designet og bygget produktene for å fungere godt med nesten alle enheter og tilbehør og for å være trygt i bruk. Peak Design er ikke ansvarlig for skade på kameraer, utstyr, klær eller annet i ditt omgivelsesmiljø som følge av bruk av dem. Peak Design er heller ikke ansvarlig for kroppsskade på deg selv eller andre som følge av bruk av tingene , så vær forsiktig når du er der ute og har det gøy.


Melde inn garantisak

Har du et produkt som har en defekt eller som ikke fungerer som det skal? Ta kontakt med oss på en av måtene under, eller kom innom butikken, så prøver vi å løse det på beste måte.

Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.